We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Leerling Boomverzorger (Stagiair / BBL)

Vereist:

Hierin herken jij je:

 • Enthousiast
 • Inzet
 • Leergierig
 • Gemotiveerd
 • Besef van eigen veiligheid en die van anderen.

Aanbieding:

Dit ga je leren, dit ga je doen:

 • Onderhoud van bomen
 • Verwijderen van bomen
 • Planten van bomen
 • Klimwerkzaamheden
 • Bijkomende werkzaamheden

Meer informatie?

Vacature:

Boomrooierij Weijtmans heeft regelmatig ruimte voor gemotiveerde leerling boomverzorgers die graag het vak willen leren bij een toonaangevende werkgever. Ben jij een MBO-leerling (niveau 2-3-4) of zoek je een BBL werkplek dan moeten wij zeker een keer kennismaken. We bieden je een leerzame werkplek, en bij goed functioneren is er altijd ruimte om het leertraject om te zetten in een vaste aanstelling. 

Boomrooierij Weijtmans investeert in het duurzaam opleiden van zijn medewerkers, en biedt ruime kansen om jezelf verder te ontwikkelen in het vak. Wij zien het liefst dat iedereen hier tot aan zijn pensioen met plezier en passie voor het vak blijft werken. Maar vooral belangrijk is dat je met plezier je werk kunt doen.

Belangrijke kenmerken:

 • Mogelijkheden voor begeleiding op maat.
 • Uitzicht op een vaste baan bij een marktleider in de sector.
 • Opleiden voor een mbo-certificaat.
 • Opleiden voor een Praktijkverklaring en aanvullende certificeringen.

Jouw typische werkdag:

Als leerling boomverzorger wordt je onderdeel van ons team van specialisten. Je bent dagelijks bezig met het snoeien en rooien van bomen en alle bijbehorende beheers- en uitvoeringstaken. Door samen op te trekken met ervaren vakmensen leer je het vak in de praktijk.

Werken bij Boomrooierij Weijtmans is afwisselend. De ene dag sta je in de achtertuin van mevrouw Jansen, en de dag erop ben je met een hele ploeg aan het werk op een groot project ergens in Nederland. Je krijgt een uitgelezen kans om aan de gang te gaan met het beste werkmaterieel. Hierbij kun je terugvallen op een degelijke begeleiding; en de bekende Brabantse gezelligheid komt er automatisch bij.

Leerling Boomverzorger (Stagiair / BBL)
Leerling Boomverzorger (Stagiair / BBL)

Werken bij Weijtmans:

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde tree workers (ETW-ers) en tree technicians (ETT-ers). Verder hebben we medewerkers met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuur Bescherming niveau-2 en 3 collega’s afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP-ers die ons team zeer regelmatig versterken. Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

De sollicitatieprocedure:

Stap 1: Wil je meer weten over de werkzaamheden neem dan contact op met Kees Weijtmans (DGA / Boomrooierij Weijtmans). Dat kan telefonisch, of via whatsapp (06-53901934).

Stap 2: Een eerste kennismakingsgesprek. Vooraf heb je je CV en een motivatiebrief gestuurd.

Stap 3: Tweede gesprek met een collega en een directielid.

Stap 4: Je ontvangt ons aanbod.

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met hebben overlegd.

Na afronding van de procedure worden alle gegevens door ons beveiligd opgeslagen tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.