We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Senior Projectleider (HBO - 40 uur)

Vereist:

Naast enthousiasme, gedrevenheid, een betrokken en sociale persoonlijkheid breng je dit mee:

 • HBO werk- en denkniveau
 • Een professionele en commerciële drive.
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Ervaring in de sector en de werkzaamheden die wij uitvoeren is uiteraard een pré, maar niet direct noodzakelijk.
 • Coachende leiderschapsvaardigheden.
 • Schriftelijke vaardigheden en ervaring met het lezen van documenten en bestekken.
 • Financieel inzicht.

Aanbieding:

Wij willen de beste werkgever zijn. Dit is wat Boomrooierij Weijtmans je kan bieden:

 • Uitdagende projecten die je zowel vanachter je bureau als op de werkvloer organiseert.
 • Afwisselend werk en veel eigen verantwoordelijkheid.
 • Werken bij de grootste boomrooierij van Nederland.
 • Bijna dagelijks iets lekkers bij de koffie.
 • Regelmatig een leuk feestje in onze eigen feestzaal.
 • Waardering voor elkaar wordt uitgesproken.
 • Een hecht team van Projectleiders.
 • Een informele werksfeer binnen een familiebedrijf.
 • Een organisatie waarbij we veel investeren in elektrisch materieel.
 • Mogelijkheden om cursussen te volgen.
 • Een salarisindicatie tussen € 4500 en € 5500 op basis van 40 uur; afhankelijk van je ervaring.

Meer informatie?

Vacature:

Ben jij die assertieve senior projectleider met communicatieve vaardigheden die ervoor kan zorgen dat we tussen de spreekwoordelijke bomen het bos nog blijven zien? Stroop jij graag de mouwen op om te zorgen dat wij fans van onze opdrachtgevers maken? En vind jij het prettig om te bouwen aan duurzame relaties? Dan zoeken wij jou!

Door een toenemend werkaanbod met mooie uitdagende projecten zijn wij op zoek naar die enthousiaste persoon die het geweldig vindt om te schakelen tussen medewerkers, projectadministratie, opdrachtgevers en diverse stakeholders die betrokken zijn bij het beheer van bomen en bossen. 

Je begeleidt projecten van kop tot staart en werkt hierbij intensief samen met onze projectadministratie en de afdeling planning. 


Jouw typische werkdag:

’s Ochtends start je, op kantoor of op locatie, met een ploeg een werk op. Dit kan een beheermaatregel zijn in een bos, maar ook een boom op een lastige locatie bij mevrouw Janssen in de achtertuin. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen en wat er is afgesproken over het eindresultaat. Vervolgens rij je door naar een volgende locatie om de situatie te bekijken voor het rooien van een rij bomen in de openbare ruimte. Met de boomeigenaren stem je af wat er moet gebeuren en neem je niet alleen de bomen op, maar bekijk je de gehele situatie en ben je alert op de omgeving. Zijn er nog vergunningen nodig? En welke machines zijn er nodig om de Weijtmans-kwaliteit te kunnen garanderen? Deze gegevens stuur je door naar de projectadministratie zodat deze er een correcte offerte van kunnen maken.

Wanneer je op kantoor komt maak je eerst even een praatje met je collega’s en begin je aan een plan van aanpak voor het verwijderen van bomen langs een snelweg, of neem je een rooibestek door waar we op willen inschrijven. Onze projectleider Peter Kooiman vertelt je in deze video het hele verhaal:   

Veel van onze mensen zijn buiten aan het werk, we verwachten dan ook dat je regelmatig op de locaties aanwezig bent. Zo kun je zelf ervaren hoe projecten lopen, maar ook om te kijken of er aansturing of coaching nodig is.

Senior Projectleider (HBO - 40 uur)
Senior Projectleider (HBO - 40 uur)

Werken bij Weijtmans:

Boomrooierij Weijtmans is al vele jaren een bekende, landelijke dienstverlener in de bomensector. Deze kerngezonde, toonaangevende en op en top Brabantse onderneming heeft het succes te danken aan innovatieve bedrijfsvoering en inzet van de beste vakmensen. Binnen de gemoedelijke sfeer van dit familiebedrijf met een meer dan 100 jaar lange historie in het rooien van bomen houden we van korte lijnen, duidelijke afspraken maken, elkaar helpen als het nodig is en eerlijk met elkaar omgaan. Veiligheid staat voor ons centraal, evenals klanttevredenheid en oog voor duurzaamheid met respect voor de natuur.

De sollicitatieprocedure:

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan door een mail te sturen met je CV en motivatie naar HR@weijtmans.nl  t.a.v. Annemarie Reijerman. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Ralf Van Humbeeck (bedrijfsleider) tel: 06-23352552.

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met je  hebben overlegd. Na afronding van de procedure worden alle gegevens door ons beveiligd opgeslagen tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.