We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen snoeien

Bomen snoeien is noodzakelijk onderhoud

Als een boom niet regelmatig wordt onderhouden, wordt deze soms te groot of te dicht voor zijn standplaats. Hierdoor kan het risico ontstaan van schade aan gebouwen of straatmeubilair. Tevens is het mogelijk dat takken te laag komen te hangen om het verkeer probleemloos door te laten. Vakkundig de bomen snoeien is dan de goede oplossing waarvoor u bij Weijtmans uitstekend terecht kunt.

Verschillende vormen van bomen snoeien:

Bomen snoeien kent verschillende vormen:

  • Begeleidingssnoei,
  • onderhoudssnoei,
  • vormsnoei zoals kandelaberen of knotten.

Tevens is het mogelijk om specialistische (snoei)maatregelen door ons uit te laten voeren, zoals:

  • De kroon of delen van de kroon uitlichten om bijvoorbeeld mechanische belasting te reduceren,
  • het rondom innemen van de kroon, bijvoorbeeld om wind belasting op de boom te verminderen,
  • een kroonverankering aanbrengen.

Bij bomen snoeien is veel mogelijk, mede afhankelijk van het type boom en de conditie waarin de boom verkeert. Laat u daarom adviseren door de deskundigen van Boomrooierij Weijtmans over wat wel en niet mogelijk is rondom bomen snoeien. Let op: ook voor snoeiwerk is soms een vergunningaanvraag nodig. Informeer vooraf bij de desbetreffende instanties.

Snoeien is vakwerk:

De vakmensen van Boomrooierij Weijtmans zijn specialist op het gebied van boomonderhoud. Alle uit te voeren werkzaamheden verzorgen wij vakkundig en veilig. Onze vakmensen zijn in het bezit van het diploma European Tree Worker. Tevens heeft Boomrooierij Weijtmans verschillende gecertificeerde European Tree Technicians in dienst, die u op het boom technische vlak en zaken rondom bomen snoeien graag van advies voorzien.

Meer weten over bomen snoeien?

Boomrooierij Weijtmans is de juiste partij om uw boom vakkundig te snoeien van uw boom, vraag vrijblijvend informatie. Ook voor boom rooien bent u bij ons welkom.

Online offerte aanvragen