We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Werken bij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans is specialist in het rooien van bomen, bomen snoeien, boomverzorging, bosbeheer en in- en verkoop van hout en biomassa. Dit typisch Brabants familiebedrijf is al meer dan 100 jaar succesvol actief en maakt op dit moment een flinke groei door. De onderneming is toonaangevend in de sector en kent een grote schare aan uiterst tevreden klanten. Deze leidende positie is mede te danken aan de ruime aandacht die wordt gegeven aan kennisontwikkeling van het personeel en investeringen in de nieuwste technologie. De onderneming is dagelijks actief in heel Nederland, maar werkt ook regelmatig in België en Duitsland.


Werken bij Boomrooierij Weijtmans

Tegenwoordig telt ons bedrijf ruim 40 vaste collega's, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde ETW’ers (Tree Workers) en ETT’ers (Tree Technicians). Verder hebben we collega's  met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuur Bescherming niveau-2 en 3 afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP’ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Wij werken vanuit een gloednieuw, modern en duurzaam bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

Naast Udenhout heeft Boomrooierij Weijtmans ook een bedrijfslocatie in Son en Breugel. Hier is bomenrooibedrijf Kuijpers gevestigd waarmee onze onderneming nauw samenwerkt. Vanuit hier bedienen wij een groot aantal klanten in Eindhoven en ruime omgeving.


Werken bij Weijtmans

Welzijn en werksfeer

De cultuur binnen Boomrooierij Weijtmans kun je omschrijven als no-nonsense, gemoedelijk en informeel, precies zoals je mag verwachten van een Brabants bedrijf. Wij houden van korte lijnen, duidelijke afspraken maken, elkaar helpen als het nodig is en eerlijk met elkaar omgaan. Veiligheid staat voor ons centraal, evenals klanttevredenheid en oog voor duurzaamheid met respect voor de natuur.

Kortom: in ons team kun je naast een goede werksfeer en lekker samenwerken vooral ook veel ervaring, vakkennis en liefde voor het vak vinden. Bij Boomrooierij Weijtmans vind je een uitstekende, afwisselende en uitdagende baan met prima perspectief bij een modern en kerngezond bedrijf.

Interesse om bij ons te komen werken?
Bovenin deze pagina kun je onze actuele vacatures vinden. Een open sollicitatie is, mits relevant, uiteraard ook van harte welkom.