We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Werken bij Weijtmans

Vacatures bij Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans is specialist in het bomen rooien, snoeien, boomverzorging en in- en verkoop van hout en biomassa. Vandaag de dag telt ons bedrijf 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en machinisten, 13 gecertificeerde tree workers (ETW-ers) en 5 tree technicians (ETT-ers). Verder hebben we 9 medewerkers met ECC-3 en 5 collega's met ECC-4 (European Chainsaw Certificate). Tenslotte 7 collega's met Wet Natuur Bescherming niveau-2 en 3 collega's met Wet Natuur Bescherming niveau-3.

Kortom: in ons team kun je naast een goede werksfeer en lekker samenwerken vooral ook veel ervaring, vakkennis en liefde voor het vak vinden.

Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP-ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Boomrooierij Weijtmans opereert vanuit een nagelnieuwe, hypermoderne bedrijfslocatie in Udenhout. Wij werken met het beste en nieuwste materieel. Onderdeel van ons uitgebreid wagenpark zijn 4 unieke telescoopkranen met 42 meter mast. Naast projectmatige opdrachten voor bedrijf, overheid en particulier ontzorgt Boomrooierij Weijtmans opdrachtgevers door het complete beheer over te nemen van groen- en bosgebieden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bossen in de gemeente Tilburg, zie ook:Tilburgsbos.nl

"Bij Boomrooierij Weijtmans vind je een uitstekende, afwisselende en uitdagend baan met prima perspectief bij een modern en kerngezond bedrijf"

Met onze lange historie, jarenlange ervaring en een gezonde blik op de toekomst is Boomrooierij Weijtmans B.V. uitgegroeid tot een vooraanstaand speler in haar vakgebied.

Boomrooierij Weijtmans heeft op dit moment de volgende vacatures:

(Klik op de vacature-link voor het volledig verhaal)

Projectleider

Boomverzorger met ETW-certificaat / Boomrooier


BBL'er, Schoolverlater:

  • Ben jij een BBL student en doe je een vakrelevante studie?
  • Kom je net of binnenkort van school (VMBO, HBO)?
  • Zie je het zitten om in een kerngezond en snel groeiend bedrijf je carrière te beginnen?
  • Ben je niet vies van handen uit de mouwen?
  • Wil je het vak leren van misschien wel de beste en leukste collega's die je je kunt bedenken?
  • Is het je plan om "on-the-job" verder te leren?
  • Woon je op redelijke afstand van Udenhout?

Als we je interesse hebben aan de hand van bovenstaande vragen dan willen we graag in contact met je komen. Wellicht ben jij klaar om onderdeel te worden van ons 100-jarig familiebedrijf? Neem contact op met Harald Waijers : kan via app of bellen op nummer 06-33871428. Of stuur een mailtje met jouw motivatie naar h.waijers@weijtmans.nl. Dan hebben we binnenkort een goed gesprek.