We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Werken bij Weijtmans

Werken bij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans is specialist in het bomen rooien, snoeien, boomverzorging en in- en verkoop van hout en biomassa. Vandaag de dag telt ons bedrijf 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en machinisten, 9 gecertificeerde tree workers (ETW-ers) en 3 tree technicians (ETT-ers). Naast deze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ZZP-ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Boomrooierij Weijtmans opereert vanuit een nagelnieuwe, hypermoderne bedrijfslocatie in Udenhout. Wij werken met het beste en nieuwste materieel. Onderdeel van ons uitgebreid wagenpark zijn 4 unieke telescoopkranen met 42 meter mast. Naast projectmatige opdrachten voor bedrijf, overheid en particulier ontzorgt Boomrooierij Weijtmans opdrachtgevers door het complete beheer over te nemen van groen- en bosgebieden. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de bossen in de gemeente Tilburg, zie ook: Tilburgsbos.nl

Bij Weijtmans vind je een uitstekende, afwisselende en uitdagend baan met prima perspectief

Met onze lange historie, jarenlange ervaring en een gezonde blik op de toekomst blijft Weijtmans zich profileren tot een vooraanstaand speler in haar vakgebied.

Boomrooierij Weijtmans heeft op dit moment de volgende vacatures:

Klik op de link voor meer informatie:

Vacature Administratief medewerker (27-32 uur)

Planner

Boomverzorger met ETW-certificaat / Boomrooier


Open sollicitatie:

Kom je net of binnenkort van school (VMBO, HBO), zie je het zitten om in een kerngezond en snel groeiend bedrijf je carrière te beginnen? Ben je niet vies van handen uit de mouwen, leren on-the-job en woon je op redelijke afstand van Udenhout? Stuur dan een open sollicitatie met motivatie naar secretariaat@weijtmans.nl en wie weet zitten we binnenkort aan de koffie.

Heb je een vraag, of wil je meer info?