We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties

Fam Maas - Breda

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 28 april 2022

"A. Maas, Valkstraat in Teteringen: Boomrooierij Weijtmans was ons aanbevolen. Door een vakkundig team met grote kraan zijn zorgvuldig 4 grote dennen afgezaagd en afgevoerd. Zeer tevreden met de uitvoering, compliment!"


Wietse de Breed - Middelbeers

Bomen rooien Bomen snoeien

Datum werkzaamheden: 25 maart 2022

"Bij onze recreatiewoning was met de laatste storm een den half omgewaaid. Boomrooierij Weijtmans was ons aanbevolen. Ze hebben de opdracht naar volle tevredenheid uitgevoerd."


van der giessen - Burgh-Haamstede

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 25 maart 2022

"We waren op zoek naar een professioneel bedrijf onze bomen te rooien. Boomrooierij Weijtmans is ons door derden aanbevolen. Onze ervaring: fantastische nette kerels die hun werk verstaan."


Acer tuinen - Waalwijk

Bomen rooien Wortels verwijderen Stronk verwijderen

Datum werkzaamheden: 25 maart 2022

"Riny Mallens: "Boomrooierij Weijtmans heeft voor ons een tuin leeggehaald. Alles is goed, netjes en conform de gemaakt afspraken uitgevoerd.""


Benita van Leeuwen - Breda

Bomen rooien Wortels verwijderen Stronk verwijderen

Datum werkzaamheden: 18 maart 2022

"De opdracht betrof het verwijderen van een grote boom in onze achtertuin die na de laatste storm was omgewaaid. Had Weijtmans gevonden op internet. Ik ben bij de voorbereiding voor het werk heel goed geholpen: men had begrip voor de situatie en de urgentie. De offerte was duidelijk. Ik ben heel blij hoe alles is gelopen, het bedrijf is makkelijk te bereiken, erg behulpzaam en de werkzaamheden zijn heel professioneel uitgevoerd. Ik kon geen foto's maken, zo snel was men klaar. Indrukwekkend!"


Anton Timmermans - Tilburg

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"Na de recente storm hadden we 2 sparren in de achtertuin die verwijderd moesten worden. We hebben al eerder werk door Weijtmans uit laten voeren en ook deze keer is het allemaal weer keurig geregeld. Prettig contact, snelle en professionele mensen, en de locatie keurig netjes achtergelaten. Onze complimenten!"


J Verhoeven - Breda

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"We hadden een aantal bomen met stormschade, en dit is vakkundig en voor een goede prijs door Weijtmans opgelost. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles wordt netjes opgeruimd en de medewerkers zijn uiterst vriendlijk en werken hard. Zeer tevreden!"


Houtindustrie Schijndel OG BV - Schijndel

Bomen rooien Bomen snoeien

Datum werkzaamheden: 16 maart 2022

"Peter van Roij, van Houthandel Schijndel: Betreft het vellen en kandelaberen van een aantal eiken. Boomrooierij Weijtmans heeft prima werk geleverd. Deskundige club met perfect materieel voor dit soortwerk."


Fam J Vioen - Berkel-Enschot

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 14 maart 2022

"Rooien van een Moeseik in onze tuin: Duidelijke uitleg vooraf en uitvoering was zeer professioneel! Vooral goede veiligheidsmaatregelen, Geweldig om te zien hoe de boom werd verwijderd zonder schade etc. We hebben het gefilmd. Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, een compliment, echt top!"


j van eersel - Raamsdonk

Bomen snoeien

Datum werkzaamheden: 10 maart 2022

"Weijtmans heeft bij ons bomen gesnoeid en een aantal struiken verwijderd. We kregen snel een duidelijke offerte en de over uitgevoerde werkzaamheden zijn we zeer tevreden."