We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Mecalac Machinist

Vereist:

  • Accuraat
  • Probleemoplossend
  • Besluitvaardig
  • Resultaatgericht
  • Zelfstandig

Aanbieding:

  • Uitdagende functie
  • Afwisselend werk
  • Je werkt met nieuw, innovatief materieel
  • Informele en gezellige werksfeer
  • Mogelijkheden om je kennis verder uit te bouwen

Meer informatie?

Vacature:

De Mecalac, is een kleine compacte rupskraan, die bij de meeste vakmensen bekend is. Boomrooierij Weijtmans heeft een aantal van deze machines ingezet om rooi- en snoeiwerk uit te voeren. Hiervoor kunnen we indien nodig de kraan uitrusten met extra brede rupsen om in bosgebieden en natte percelen geen bodemschade te veroorzaken. Het onderstel is uitgerust om snel te rijden (t.o.v. de reguliere rupskranen) zodat stam- en takkenmateriaal m.b.v. een uitrijwagen efficiënt verplaatst kan worden.  

Jouw typische werkdag:

Je begint je dag meestal in Udenhout. Van hieruit vertrek je met de Mecalac geladen op een van onze oprijwagens richting het werk. Het kan zijn dat je zelfstandig werkt of dat je op pad gaat met een aantal collega’s; dit is per project wisselend. Je opdracht kan zijn het dunnen van een bosperceel in een natuurgebied, of het snoeien of rooien van houtopstand langs een kanaal, een weg of in landelijk gebied.

Uiteraard wordt je goed begeleidt in je werk en zijn er altijd ervaren collega’s bereid je te helpen. Aan het eind van de werkdag zorg je dat je werkmaterieel keurig in orde is voor de volgende klus. Gedurende het werk vinden we collegialiteit en aandacht voor veilig werken belangrijk.

Mecalac Machinist
Mecalac Machinist

Werken bij Weijtmans:

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde tree workers (ETW'ers) en tree technicians (ETT'ers). Verder hebben we medewerkers met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuur Bescherming (WNB) niveau-2 en 3 collega’s afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP'ers die ons team zeer regelmatig versterken. 

Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

Naast Udenhout heeft Boomrooierij Weijtmans ook een bedrijfslocatie in Son en Breugel. Hier is bomenrooibedrijf Kuijpers gevestigd waarmee onze onderneming nauw samenwerkt. Vanuit hier bedienen wij een groot aantal klanten in Eindhoven en ruime omgeving.

De sollicitatieprocedure:

Interesse? Stuur dan je C.V. en motivatie naar de afdeling HRM t.a.v. Lotte de Laat of neem direct contact met haar op (tel of whatsapp) via telefoonnummer 06-21932364 of stuur een e-mail naar hr@weijtmans.nl

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met je hebben overlegd.

Na afronding van de procedure worden alle gegevens maximaal 1 jaar door ons beveiligd opgeslagen, tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.