We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien voor particulieren

Weijtmans is de verstandige keuze; voor elk project groot of klein

Voor zo goed als elke klus kunt u als particulier uitstekend terecht bij Boomrooierij Weijtmans. Als landelijk opererende specialist zijn wij u graag van dienst voor de volgende werkzaamheden:

Boomrooierij Weijtmans heeft de juiste aanpak én het juiste materieel voor uw opdracht. Ons vakkundig, ervaren en gecertificeerd personeel voert uw opdracht uit met aandacht voor kwaliteit, omgeving en veiligheid.

Ons specialisme: veilig en snel een boom uit de achtertuin verwijderen zonder schade!

Staat uw boom in de achtertuin op een moeilijk bereikbare plek? Geen enkel probleem. Boomrooierij Weijtmans is uniek in Nederland met speciaal voor boom snoeien en boom rooien gebouwde telescoopkranen. Met deze machine verwijderen we de boom veilig en snel – zonder valschade of kans op schade aan tuin en bebouwing. Uiteraard verzorgen wij de afvoer van hout en groenafval en, indien gewenst, het wegfrezen van de wortels. Hoe dit in de praktijk werkt leest u hier.

meer over onze werkwijze

Vraag vrijblijvend online offerte aan, de prijs zal u meevallen!

Dankzij onze jarenlange ervaring voeren wij uw opdracht vakkundig, veilig en efficiënt uit. Een aantal goede redenen om voor Boomrooierij Weijtmans te kiezen:

Online offerte aanvragen.

Boomrooierij Weijtmans heeft het vragen van een prijsopgave extra makkelijk gemaakt. Met ons online offerte formulier voorziet u ons van de informatie die wij nodig hebben om u een goed advies te geven. U kunt ons natuurlijk ook bellen tijdens kantooruren (ma – vr: 013 – 511 14 83).

Bewezen en gegarandeerde kwaliteit.

De toekenning van vele certificeringen en erkenningen is misschien wel de beste reden waarom Boomrooierij Weijtmans een verstandige keuze is. Wij hebben dagelijks aandacht voor kwaliteit, milieu en veiligheid. Dat verklaart de vele tevreden klanten.

Ook interessant:

Onze werkzaamheden kunnen gewoon doorgaan. Wel gelden extra spelregels als we aan het werk zijn:

Online offerte aanvragen