We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties

Johan Vervoort - Oisterwijk

Datum werkzaamheden: 1 april 2021

"Weijtmans heeft een aantal bomen gerooid en enkele gesnoeid. We kennen het bedrijf al geruime tijd. Wij zijn zeer treden met het resultaat. Wat ons opvalt is dat de mannen van Weijtmans hun werk met veel plezier en ook met een goed gevoel voor humor uitvoerden. Ik kreeg er een goed gevoel over. Complimenten!"


Theo Koning - Tilburg

Datum werkzaamheden: 31 maart 2021

"Voor het uitfrezen van een boomstronk hebben we Weijtmans ingeschakeld. Onze ervaring: snelle service, werken volgens afspraak. Dit bedrijf is goed gespecialiseerd, we zijn zeer tevreden."


Sjef Dekkers - Standdaarbuiten

Datum werkzaamheden: 30 maart 2021

"Werk betreft het rooien van een treurwilg, wortels wegfrezen en alles opruimen. Het was wel even vroeg schakelen, mannen stonden om 7.00 uur op de stoep maar het werk is naar tevredenheid uitgevoerd. Keurig bedrijf, netjes gewerkt."


Wilco Loth - Tilburg

Datum werkzaamheden: 25 maart 2021

"We hebben Weijtmans gevonden na zoeken op internet. Wij zijn vriendelijk geholpen en er wrd me duidelijk verteld wat en wanneer de werkzaamheden zouden plaatsvinden. Uiteindelijk nog sneller waren de werkzaamheden (wortels wegfrezen) uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden, een goede referentie en aangename offerte."


F E Stobbelaar - De Moer

Datum werkzaamheden: 24 maart 2021

"Wij hadden naaldbomen waar de top uitgehaald moest worden en er moesten dode bomen gerooid worden. Omdat we 2 jaar geleden ook al naar tevredenheid met Weijtmans hebben gewerkt nu opnieuw benaderd. Ook nu zeer tevreden, vriendelijke behandeling aan de telefoon alsmede tijden de werkzaamheden."


Pascal Verhoeven - Oisterwijk

Datum werkzaamheden: 23 maart 2021

"Omdat Boomrooierij Weijtmans een goede naam heeft in de regio hebben we het bedrijf bomen en struiken laten rooien. Er is prima werk geleverd, wij zijn tevreden."


Hilbert Mensink - Kaatsheuvel

Datum werkzaamheden: 23 maart 2021

"We hadden een rooie berk te verwijderen. We kennen Ad Sprangers dus daarom voor Weijtmans gekozen. Erg tevreden, snelle en goede service van offerte tot uitvoering. Rooien van de boom was snel gedaan en alles is keurig opgeruimd."


Jeroen - Reusel

Datum werkzaamheden: 14 maart 2021

"Weghalen en afvoeren van boomstronken. Aanbevolen via Gemeente. Zeer tevreden met het werk, kon gecombineerd worden met andere werkzaamheden op het perceel."


C.Buijs - Tilburg

Datum werkzaamheden: 8 maart 2021

"Opdracht betrof het rooien en afvoeren van een apenboom. Weijtmans zit dichtbij en ik heb goede informatie ontvangen. Ik ben zeer tevreden, de werkzaamheden zijn gedaan volgens afspraak, binnen de tijd die men had gezegd en alles netjes opgeruimd."


Familie Snels - Hedikhuizen

Datum werkzaamheden: 7 maart 2021

"Via via gehoord van Weijtmans. Ze hebben onze kastanje gesnoeid. Prima werk geleverd: doen wat is afgesproken."