Bomen rooien voor particulieren


Boom rooien voor particulieren: groot of klein.

 

Boomrooierij Weijtmans is een landelijk opererende specialist in bomen rooien en bomen snoeien.
Ook de particulier is bij ons van harte welkom. Ons hoog opgeleid personeel is u graag van dienst bij projecten rondom uw huis en in uw omgeving.

 

Boomrooierij Weijtmans – diensten voor particulieren

 

Boomrooierij Weijtmans: altijd de juiste aanpak voor particulier werk.
Uiteraard verzorgen de specialisten van Boomrooierij Weijtmans elke klus op het gebied van boomonderhoud en boomrooien. Ook een kleine klus lossen wij graag voor u op.

 

Ons specialisme: boom uit de achtertuin, zonder schade; veilig en snel!
Staat uw boom op een moeilijk bereikbare plek? Hiervoor beschikken wij over speciaal werkmateriaal. Boomrooierij Weijtmans is uniek in Nederland met de haar speciaal voor snoei en rooiwerk gebouwde telescoopkraan. Met deze machine bereiken we vrijwel elke plek; dus bijvoorbeeld ook de boom in uw achtertuin.

 

Vraag vrijblijvend online offerte, de prijs zal u meevallen!

Met dit specialistisch materiaal heeft u de zekerheid dat de werkzaamheden veilig en snel worden uitgevoerd. Een groot voordeel is, dat het werk zonder schade aan tuin of huis wordt uitgevoerd. Dat scheelt gesleep met takken en stammen door het huis. Vaak levert deze manier van werken voor u een concurrerende prijs op want de opdracht is vaak in veel kortere tijd uitgevoerd. Uiteraard verzorgen wij de afvoer van het hout en groenafval, hetgeen een goede bestemming in de groenrecycling vindt.

 

Jarenlange ervaring en kennis bij Boomrooierij Weijtmans geeft vertrouwen.
Vertrouw uw opdracht gerust aan Boomrooierij Weijtmans toe. Ons gekwalificeerd personeel in combinatie met het juiste materiaal zorgt ervoor, dat elke opdracht goed en naar wens wordt uitgevoerd. Ook de inzet van een gespecialiseerde treeworker kunt u ons toevertrouwen. In de loop der jaren hebben vele particulieren klanten naar tevredenheid ons gevraagd de werkzaamheden uit te voeren; groot en klein. Het is dan ook met trots dat wij hun goede referenties met u mogen delen. Te meer het bewijs dat bij Boomrooierij Weijtmans de klant altijd op de eerste plaats staat.

 

Online offerte aanvragen.
Boomrooierij Weijtmans heeft een prijsopgave aanvragen extra gemakkelijk gemaakt. Met ons online offerte formulier voorziet u ons van de informatie die wij nodig hebben om u een goed advies te geven. Tijdens kantooruren kunt u ons natuurlijk ook bellen.

Voor alle contactopties – zie hieronder.

STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 – 511 14 83

KLANTREFERENTIES