We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Planner

Vereist:

 • Accuraat
 • Probleemoplossend
 • Besluitvaardig
 • Organiseren
 • Communicatie
 • Resultaatgericht

Aanbieding:

 • Uitdagende functie
 • Werken bij een marktleider
 • Kerngezonde, innovatieve onderneming
 • Informele en gezellige werksfeer
 • Mogelijkheden om je kennis verder uit te bouwen
 • Indicatie salaris € 2.800 - 3.500,00 (bruto, per 4 weken bij 37 uur)

Meer informatie?

Vacature:

Ben jij die assertieve planner die ervoor kan zorgen dat we tussen de spreekwoordelijke bomen het bos nog blijven zien en die er niet snel het bijltje bij neergooit? Stroop jij graag jouw mouwen op om te zorgen dat wij onze opdrachtgevers (groot en klein) snel, efficiënt en veilig van dienst kunnen zijn? Vind je het een leuke uitdaging om elke dag opnieuw de beste mensen voor de juiste klus samen te stellen in ploegen? Houd je van een werkomgeving waarin zaken vaak veranderen en je problemen adequaat kan oplossen? Wil je graag je collega’s snel en goed uit de brand helpen wanneer zij hulp nodig hebben van jou?

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor onze afdeling planning zijn wij op zoek naar een planner die van wanten weet en snel kan schakelen op het moment dat het, zoals verwacht, anders gaat dan gepland. Kennis van de sector en de werkzaamheden die wij hierin uitvoeren is een pré.

Jouw typische werkdag:

’s Ochtends begin je bijtijds en bekijk je de mail, je overlegt met je collega-planner hoe het werk voor die dag verdeeld wordt. Ondertussen krijg je een telefoontje van een projectleider met de vraag of er nog iets tussendoor kan, een spoedmelding van de gemeente of een ploeg die onverhoopt met stukken staat. Geen probleem, jij lost dit op.

Je verzamelt en controleert de urenbonnen van de werkzaamheden van gisteren en zorgt dat die juist ingevuld naar de projectadministratie gaan. Vervolgens ga je, in continu overleg met je collega-planner, de planning voor de volgende dag definitief maken. Tussendoor houd je de voortgang van de diverse ploegen in de gaten om te kijken of daar gaten vallen.

Tijdens een overleg met de projectleider, om duidelijk te krijgen welke ploeg en machinesamenstelling je voor zijn werk moet maken, zie je dat bij een ploeg het werk sneller verloopt dan gepland. Jij zorgt ervoor dat ze alvast naar een volgend project kunnen gaan, zodat ze aan de gang kunnen blijven. 

Je schakelt tussen chauffeurs en zorgt dat het transport van vrijkomend tak- en stamhout zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Je neemt contact op met klanten om afspraken te maken en alles concreet te maken. Je maakt de werkbonnen voor de ploegen klaar en zorgt dat alles in orde is voor de volgende dag. Je koppelt terug aan de projectleiders welke afspraken je hebt gemaakt en welke projecten opgestart worden of afgerond zijn. 

Planner
Planner

Werken bij Weijtmans:

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde tree workers (ETW'ers) en tree technicians (ETT'ers). Verder hebben we medewerkers met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuurbescherming (WNB) niveau 2 en 3 afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP'ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

Naast Udenhout heeft Boomrooierij Weijtmans ook een bedrijfslocatie in Son en Breugel. Hier is bomenrooibedrijf Kuijpers gevestigd waarmee onze onderneming nauw samenwerkt. Vanuit hier bedienen wij een groot aantal klanten in Eindhoven en ruime omgeving.

De sollicitatieprocedure:

Stap 1: Neem contact op met Lotte de Laat (HR / Boomrooierij Weijtmans). Dat kan telefonisch, via whatsapp of email.

Stap 2: Eerste kennismakingsgesprek met Lotte. Vooraf heb je je CV en motivatie gestuurd.

Stap 3: Tweede gesprek met een collega en een directielid.

Stap 4: Je ontvangt ons aanbod

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf hebben overlegd. Na afronding van de procedure worden alle gegevens door ons beveiligd opgeslagen tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.