We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Tilburg

Klantreferenties Tilburg

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is specialist in bomen rooien. Elke klant – groot of klein – is voor ons belangrijk en ontvangt de best mogelijk service. Voor bedrijf, overheid of particuliere klant voeren we graag een opdracht uit.

Met al vele generaties ervaring in het vak kunnen we de beste expertise aanbieden in huis om alle opdrachten goed, vakkundig en snel uit te voeren. Voor ons is het belangrijk te weten of onze klanten tevreden zijn. Onderdeel van ons kwaliteitssysteem (waaronder ISO9001) is om elke klant middels een vragenlijst te vragen naar zijn ervaringen met Boomrooierij Weijtmans. Als er eventuele vragen of opmerkingen zijn dan worden die alsnog opgelost.

Boomrooierij Weijtmans levert haar diensten in heel Nederland en ook daarbuiten. Naast bomen rooien kunnen klanten in Tilburg bij Weijtmans ook terecht voor boomverzorging, bomen snoeien of het verwijderen van boomwortels.

Lees hieronder de referenties van klanten uit Tilburg:

Anton Timmermans

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"Na de recente storm hadden we 2 sparren in de achtertuin die verwijderd moesten worden. We hebben al eerder werk door Weijtmans uit laten voeren en ook deze keer is het allemaal weer keurig geregeld. Prettig contact, snelle en professionele mensen, en de locatie keurig netjes achtergelaten. Onze complimenten!"


Theo Koning

Datum werkzaamheden: 31 maart 2021

"Voor het uitfrezen van een boomstronk hebben we Weijtmans ingeschakeld. Onze ervaring: snelle service, werken volgens afspraak. Dit bedrijf is goed gespecialiseerd, we zijn zeer tevreden."


Wilco Loth

Datum werkzaamheden: 25 maart 2021

"We hebben Weijtmans gevonden na zoeken op internet. Wij zijn vriendelijk geholpen en er wrd me duidelijk verteld wat en wanneer de werkzaamheden zouden plaatsvinden. Uiteindelijk nog sneller waren de werkzaamheden (wortels wegfrezen) uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden, een goede referentie en aangename offerte."


C.Buijs

Datum werkzaamheden: 8 maart 2021

"Opdracht betrof het rooien en afvoeren van een apenboom. Weijtmans zit dichtbij en ik heb goede informatie ontvangen. Ik ben zeer tevreden, de werkzaamheden zijn gedaan volgens afspraak, binnen de tijd die men had gezegd en alles netjes opgeruimd."


Piet Kant

Datum werkzaamheden: 17 december 2020

"Betreft snoeiwerk. Weijtmans gevonden na zoeken op internet; voor hen gekozen omdat ze uit de buurt komen en een erkend en bekend bedrijf zijn. Ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk: fijne mensen en goed en deskundig werk"


Cindy van Hoof, Gemeente Tilburg

Datum werkzaamheden: 10 maart 2020

"Rooien van bomen en snoeiwerkzaamheden. Zeer tevreden over de samenwerking en uitvoering werkzaamheden."


Stichting Petrus Donders

Datum werkzaamheden: 9 februari 2020

"Weijtmans heeft al vaker voor ons gewerkt, en dus ook weer gevraagd voor snoeiwerk. We zijn tevreden over het werk, uitvoering was goed."


Irma van der Neut

Datum werkzaamheden: 27 oktober 2016

"We hebben Weijtmans al eens eerder gevraagd een opdracht uit te voeren en dat is ons toen goed bevallen. Ook deze keer was het rooien en wortels frezen naar tevredenheid uitgevoerd; geheel in lijn met wat je mag verwachten van een gerenommeerd bedrijf. Ga zo door!"


Familie Borgmeijer

Datum werkzaamheden: 22 juni 2016

"We hebben dit bedrijf op internet gevonden en vonden dit een betrouwbare partij met veel ervaring in het vak. Het kappen van de bomen en afvoeren is keurig uitgevoerd; wij zijn tevreden."


Jan Zwekars

Datum werkzaamheden: 20 juni 2016

"Er moesten bij ons 4 bomen en 2 stronken verwijderd worden. Door de goede referenties op de website hebben we gekozen voor de firma Weijtmans. Het werk is precies uitgevoerd zoals afgesproken met dhr. Weijtmans. Alles is snel en vakkundig verwijderd en alle groenafval is afgevoerd. Wij zijn blij met de keuze en zeer tevreden met de uitvoering van het werk."