We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties 's-Hertogenbosch

Klantreferenties 's-Hertogenbosch

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is specialist in bomen rooien. Elke klant – groot of klein – is voor ons belangrijk en ontvangt de best mogelijk service. Voor bedrijf, overheid of particuliere klant voeren we graag een opdracht uit.

Met al vele generaties ervaring in het vak kunnen we de beste expertise aanbieden in huis om alle opdrachten goed, vakkundig en snel uit te voeren. Voor ons is het belangrijk te weten of onze klanten tevreden zijn. Onderdeel van ons kwaliteitssysteem (waaronder ISO9001) is om elke klant middels een vragenlijst te vragen naar zijn ervaringen met Boomrooierij Weijtmans. Als er eventuele vragen of opmerkingen zijn dan worden die alsnog opgelost.

Boomrooierij Weijtmans levert haar diensten in heel Nederland en ook daarbuiten. Naast bomen rooien kunnen klanten in 's-Hertogenbosch bij Weijtmans ook terecht voor boomverzorging, bomen snoeien of het verwijderen van boomwortels.

Lees hieronder de referenties van klanten uit 's-Hertogenbosch:

Bouwbedrijf Pennings Bouwmij BV

Wortels verwijderen Stronk verwijderen

Datum werkzaamheden: 10 maart 2022

"Werk: verwijderen van een boomstronk. Uitstekend uitgevoerd, zeer tevreden."


Martin Schuurmans, Schuurmans Hoveniers

Datum werkzaamheden: 19 februari 2017

"Verwijderen van 4 stuks tamme kastanje. Goede samenwerking, tevreden!"


Dirk Janssens, Janssens groenontwikkeling

Datum werkzaamheden: 8 oktober 2015

"Weghalen van een ceder, douglas en een dode noot. Zeer tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden en de afhandeling van alle zaken rondom deze opdracht."