We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Rotterdam

Klantreferenties Rotterdam

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is specialist in bomen rooien. Elke klant – groot of klein – is voor ons belangrijk en ontvangt de best mogelijk service. Voor bedrijf, overheid of particuliere klant voeren we graag een opdracht uit.

Met al vele generaties ervaring in het vak kunnen we de beste expertise aanbieden in huis om alle opdrachten goed, vakkundig en snel uit te voeren. Voor ons is het belangrijk te weten of onze klanten tevreden zijn. Onderdeel van ons kwaliteitssysteem (waaronder ISO9001) is om elke klant middels een vragenlijst te vragen naar zijn ervaringen met Boomrooierij Weijtmans. Als er eventuele vragen of opmerkingen zijn dan worden die alsnog opgelost.

Boomrooierij Weijtmans levert haar diensten in heel Nederland en ook daarbuiten. Naast bomen rooien kunnen klanten in Rotterdam bij Weijtmans ook terecht voor boomverzorging, bomen snoeien of het verwijderen van boomwortels.

Lees hieronder de referenties van klanten uit Rotterdam:

De Jong Groenbeheer

Bomen rooien Wortels verwijderen

Datum werkzaamheden: 28 februari 2022

"Ad van der Aa van De Jong Groenbeheer uit Werkendam: "De opdracht is het rooien van bomen op de Argonautenweg in Rotterdam, eerste fase. Wij zijn zeer tevreden met de uitvoering van de werkzaamheden. Fijn ook dat er vanuit de planning flexibel gereageerd kon worden rond de uitvoering. kortom uitmuntend!""


J Weber

Datum werkzaamheden: 30 september 2020

"Rooien van 4 bomen en verwijderen van de wortels. Via internet gezocht en gekozen voor nette presentatie en prijs. Ervaring is op alle fronten positief. Goede communicatie, meedenken, efficiënte, snelle en nette werkwijze,"


Arne Hartogsveld, Project De Groene Boog, Rotterdam

Datum werkzaamheden: 4 februari 2020

"Diverse werkzaamheden. Geen opmerkingen; goed!"


Jurgen Borghuis

Datum werkzaamheden: 29 april 2019

"Via internet ben ik bij Boomrooierij Weijtmans uitgekomen. Na het ontvangen van een goede offerte en het vertrouwen dat ik kreeg door het contact heeft Boomrooierij Weijtmans voor mij een spar verwijderd. Voor een kop koffie extra hebben ze een grote conifeer ook meegenomen. Al met al een zeer goede ervaring!"