We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Roosendaal

Klantreferenties opdrachtgevers Roosendaal

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is specialist in het rooien van bomen. Elke klant is voor ons belangrijk en ontvangt de best mogelijk service. Voor bedrijf, overheid of particuliere klant – groot of klein – voeren we graag een opdracht uit.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de expertise in huis om vrijwel elke klus goed, vakkundig en snel uit te voeren. Dat vinden wij maar dat vinden ook onze klanten. Vast onderdeel van ons kwaliteitssysteem (waaronder ISO9001) is om elke klant middels een korte enquête te vragen naar zijn ervaringen met Boomrooierij Weijtmans. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan alsnog opgelost.

Boomrooierij Weijtmans levert haar diensten in heel Nederland en ook daarbuiten. Naast bomen rooien kunnen klanten in Roosendaal bij Weijtmans ook terecht voor bomen snoeien, boomverzorging en het verwijderen van boomstronken. Hieronder kunt u onze klantreferenties lezen van klanten uit Roosendaal.

Paul van de Velde

Datum werkzaamheden: 25 oktober 2020

"We hebben via internet een partij gezocht die enkele bomen kon rooien. Blij met de keuze voor Weijtmans, want dit is een heel professioneel bedrijf. Zeer kundig, erg tevreden. Vakmanschap is meesterschap."


Marc Jansen

Datum werkzaamheden: 22 januari 2019

"Er werd snel gereageerd op de offerteaanvraag om drie bomen te laten verwijderen. Het bezoek om de werkzaamheden op te nemen verliep professioneel en vriendelijk. Bij aankomst zijn de werkzaamheden iets aangepast zonder er om te hoeven vragen! Super service, keurig op tijd en nette afronding van de werkzaamheden. Vakwerk!"