We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Oss

Referenties klanten Oss

Het rooien van bomen is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout. Groot of klein – elke klant is voor ons belangrijk en ontvangt alle zorg en aandacht. Voor zowel overheid, bedrijf of particuliere klant staat ons team klaar.

Ons familiebedrijf is al generaties lang actief in het bomen vak. Door onze ervaring voeren we elke opdracht veilig, vakkundig en snel uit. Na elke opdracht vragen we klanten middels een kort kwaliteitsonderzoek naar de ervaring met Boomrooierij Weijtmans. Dit is een vast onderdeel van ons ISO9001 kwaliteitssyteem.

Ons bedrijf is actief in heel Nederland en vaak ook daarbuiten. Klanten in Oss kunnen bij Boomrooierij Weijtmans terecht bij voor bomen rooien, maar ook voor boomverzorging, bomen snoeien en boomwortels verwijderen.

Lees hieronder de referenties van klanten uit Oss:

A. Hopman

Datum werkzaamheden: 24 september 2019

"Boomrooierij Weijtmans heeft 5 bomen gerooid en de stompen gefreesd. Ik was verast hoe goed, ervaren en vakkundig de mensen waren die deze klus kwamen klaren. De ploeg van 4 man werkte samen als een goed geoliede machine."


Ton Vos

Datum werkzaamheden: 24 september 2019

"Bij mij staat veiligheid voorop, dus ik zocht een professioneel bedrijf voor het rooien van een esdoorn en een spar. Er is vlot en prettig gewerkt door het vriendelijke personeel van Boomrooierij Weijtmans en na afloop is alles keurig opgeruimd."


Leonard Herbst

Datum werkzaamheden: 26 maart 2019

"Weijtmans heeft een es in mijn achtertuin gerooid. Het team ging heel secuur te werk en had volledige focus op veiligheid. Weijtmans is een professionele onderneming, beschikt over moderne apparatuur, heeft een klantgerichte aanpak en werkt zeer efficiënt!"