We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Eindhoven

Klantreferenties opdrachtgevers Eindhoven

Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout is specialist in het rooien van bomen. Elke klant is voor ons belangrijk en ontvangt de best mogelijk service. Voor bedrijf, overheid of particuliere klant – groot of klein – voeren we graag een opdracht uit.

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de expertise in huis om vrijwel elke klus goed, vakkundig en snel uit te voeren. Dat vinden wij maar dat vinden ook onze klanten. Vast onderdeel van ons kwaliteitssysteem (waaronder ISO9001) is om elke klant middels een korte enquête te vragen naar zijn ervaringen met Boomrooierij Weijtmans. Eventuele vragen of opmerkingen worden dan alsnog opgelost.

Boomrooierij Weijtmans levert haar diensten in heel Nederland en ook daarbuiten. Naast bomen rooien kunnen klanten in Eindhoven bij Weijtmans ook terecht voor bomen snoeien, boomverzorging en het verwijderen van boomstronken. Hieronder kunt u onze klantreferenties lezen van klanten uit Eindhoven.

Brabant Water

Bomen snoeien

Datum werkzaamheden: 31 januari 2022

"Brabant Water, Carl van Rosmalen: "het project betreft het dempen van 3 winputten op terrein Vredeoord in Eindhoven. Boomrooierij Weijtmans heeft een aantal blokhagen uitgegraven en opgepot. Na het afronden van onze werkzaamheden zijn de hagen weer terug geplaatst. We zijn tevreden met het uitgevoerde werk.""


Ellen Penning

Datum werkzaamheden: 22 oktober 2020

"Weijtmans gevraagd een boom te rooien want we hadden gehoord dat ze goed en betrouwbaar zijn. Erg tevreden: netjes, snel en vakkundig gewerkt."


Franc van de Einde

Datum werkzaamheden: 1 oktober 2019

"Betreft het rooien van een 70 jaar oude Meidoorn. We hebben Weijtmans gebeld omdat ze al eens eerder bij ons werk hebben gedaan en dat is toen goed bevallen. Ook deze keer waren we zeer tevreden over het werk en het contact met de firma. Wij hebben nu geen bomen meer in de tuin, anders zeker volgende keer weer."


C.F.A.G. van Holsteyn

Datum werkzaamheden: 25 september 2019

"Een omgewaaide boom moest weggehaald en afgevoerd worden. Na mijn prijsaanvraag een zeer snelle opvolging met bezoek ter plaatse en meteen een goede prijs; veel beter dan enkele collega`s. De ervaring met Boomrooierij Weijtmans is prima. Goede prijs, correcte mensen en goed werk! Voor herhaling vatbaar."


B.D. Doornbos

Datum werkzaamheden: 23 september 2019

"Gezien de goede ervaringen van onze overburen heb ik Boomrooierij Weijtmans gevraagd om een boom uit de achtertuin te verwijderen. De mannen zijn heel goed op elkaar ingewerkt en alles verloopt heel professioneel. Binnen twee uur was de boom weg en is alles schoon opgeleverd."


F. Verhagen, Vensedijk Bomkraterpoel Gemeente Eindhoven

Datum werkzaamheden: 5 maart 2017

"Het rooien van de bomen moest met een telescoopkraan gebeuren omdat de bomen niet op de grond mochten vallen. Dit i.v.m. de in het gebied aanwezige kamsalamanders. Het werk is erg goed uitgevoerd, zeer flexibele houding in de uitvoering. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking."


Tom van Duuren, Van Duuren bosbeheer VOF Eindhoven

Datum werkzaamheden: 19 oktober 2016

"Innemen van kroon van drietal bomen Ameik, Haagbeuk en Robinia. Zeer tevreden met de uitvoering, dus graag snel weer een volgende klus."


B. Loman, Sportbedrijf Gemeente Eindhoven

Datum werkzaamheden: 11 april 2016

"Stobben frezen. Uitstekend werk geleverd, alles goed."


H. Franken, Gemeente Eindhoven sector RBT/VPR

Datum werkzaamheden: 7 maart 2016

"Bomen rooien in Gerarduspark te Eindhoven. Goed werk geleverd, geen op- of aanmerkingen."


E. van Roy, Delem

Datum werkzaamheden: 2 maart 2016

"Rooien van 11 bomen in Eindhoven. Werkzaamheden netjes en snel uitgevoerd."