We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Referenties Breda

Referenties klanten Breda

Het rooien van bomen is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout. Groot of klein – elke klant is voor ons belangrijk en ontvangt alle zorg en aandacht. Voor zowel overheid, bedrijf of particuliere klant staat ons team klaar.

Ons familiebedrijf is al generaties lang actief in het bomen vak. Door onze ervaring voeren we elke opdracht veilig, vakkundig en snel uit. Na elke opdracht vragen we klanten middels een kort kwaliteitsonderzoek naar de ervaring met Boomrooierij Weijtmans. Dit is een vast onderdeel van ons ISO9001 kwaliteitssyteem.

Ons bedrijf is actief in heel Nederland en vaak ook daarbuiten. Klanten in Breda kunnen bij Boomrooierij Weijtmans terecht bij voor bomen rooien, maar ook voor boomverzorging, bomen snoeien en boomwortels verwijderen.

Lees hieronder de referenties van klanten uit Breda:

Fam Maas

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 28 april 2022

"A. Maas, Valkstraat in Teteringen: Boomrooierij Weijtmans was ons aanbevolen. Door een vakkundig team met grote kraan zijn zorgvuldig 4 grote dennen afgezaagd en afgevoerd. Zeer tevreden met de uitvoering, compliment!"


Benita van Leeuwen

Bomen rooien Wortels verwijderen Stronk verwijderen

Datum werkzaamheden: 18 maart 2022

"De opdracht betrof het verwijderen van een grote boom in onze achtertuin die na de laatste storm was omgewaaid. Had Weijtmans gevonden op internet. Ik ben bij de voorbereiding voor het werk heel goed geholpen: men had begrip voor de situatie en de urgentie. De offerte was duidelijk. Ik ben heel blij hoe alles is gelopen, het bedrijf is makkelijk te bereiken, erg behulpzaam en de werkzaamheden zijn heel professioneel uitgevoerd. Ik kon geen foto's maken, zo snel was men klaar. Indrukwekkend!"


J Verhoeven

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"We hadden een aantal bomen met stormschade, en dit is vakkundig en voor een goede prijs door Weijtmans opgelost. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles wordt netjes opgeruimd en de medewerkers zijn uiterst vriendlijk en werken hard. Zeer tevreden!"


Gemeente Breda

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 15 februari 2022

"Rooien van 35 populieren in opdracht van Gemeente Breda: "Zeer correct, veilig en netjes gewerkt, uitmuntend""


Mooren

Datum werkzaamheden: 23 augustus 2020

"Meerdere offertes gevraagd maar heer Weijtmans is komen kijken en heeft goede en goedkope oplossing aangeboden. Ik heb daarna niet meer vergeleken met andere bedrijven ook omdat deze manier al zo professioneel en betrouwbaar over kwam. Over de uitvoering van het werk zijn we super tevreden."


A.C. van Gastel

Datum werkzaamheden: 28 april 2020

"We kennen Boomrooierij Weijtmans al ruim 40 jaar en in het verleden hebben ze goed werk voor ons gedaan. Daarom hebben we ze gevraagd 6 bomen bij ons te rooien. We zijn zeer tevreden over de manier waarop gewerkt wordt. Het personeel werkt zeer nauwkeurig en laat het terrein netjes opgeruimd achter."


G. Figee

Datum werkzaamheden: 18 februari 2020

"We hadden een esdoorn te rooien en af te voeren die 30 meter van de weg stond. Weijtmans is de enige firma die dit vanaf de weg kan oplossen met hun telekraan. Het werk is dan ook naar tevredenheid uitgevoerd. De mannen werken snel, professioneel en met minimale overlast voor de omgeving. De werkplek werd schoon opgeleverd. Compliment!"


Familie Cival

Datum werkzaamheden: 20 september 2016

"We hebben op internet gezocht en naast anderen ook Boomrooierij Weijtmans gevonden. De prijs was goed en over het uitgevoerde werk zijn we zeer tevreden."


Bram Zwikker, Gemeente Breda

Datum werkzaamheden: 11 oktober 2015

"Het verwijderen van een populier aan de kruising Terheijdenseweg / Groenendijk. Tevreden, als altijd goed uitgevoerd."


Bram Zwikker, Gemeente Breda

Datum werkzaamheden: 11 oktober 2015

"het verwijderen van een populier op de kruising Terheijdeweg / Groenedijk. Tevreden, als altijd goed en netjes uitgevoerd."