• Home
  • Projecten
  • Onderhoud bosplantsoen Nissewaard naar Weijtmans

Onderhoud bosplantsoen Nissewaard naar Weijtmans

Datum werkzaamheden: 2 april 2021

Voor de komende 4 jaar gaat Boomrooierij Weijtmans het onderhoud van de bosplantsoen vakken van de gemeente Nissewaard uitvoeren. Het onderhoudswerk is voor 4 jaar gegund na een aanbestedingsprocedure.

Nissewaard is een relatief jonge gemeente in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is in 2015 ontstaan door samenvoeging van o.a. Spijkenisse, Heenvliet en Bernisse en omvat de voormalige eilanden Voorne en Putten. Het gebied wordt doorsneden door de rivier de Bernisse en ten noorden begrensd door de Oude Maas en zuidelijk door de Spui en het Haringvliet.

Het groenbestand beslaat een totaal van 74,6 ha aan bosplantsoen en parken, waaronder het Hartelpark en park Vogelenzang. Het gebied kent een afwisselend en waterrijk landschap met een diversiteit aan bomen en houtopstand.

Boomrooierij Weijtmans gaat onderhoudswerk verrichten in de bosplantsoenvakken. Ander onderhoud zoals grasmaaien en het legen van afvalbakken behoort niet tot haar taak. Belangrijk aandachtspunt bij uitvoering van het projectplan is om de burgers te informeren over de  werkzaamheden. Hiervoor heeft Boomrooierij Weijtmans speciaal voor de inwoners een website gelanceerd waar informatie over alle activiteiten gevonden kan worden. 

Informatie website: www.nissewaardbosplantsoen.nl 


Foto's

Heb je een vraag, of wil je meer info?