We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen

Datum werkzaamheden: 12 april 2023

Wat vele tientallen jaren gelden begon als een klein boompje langs de weilandrand groeit uiteindelijk uit tot een volwassen boom langs een slootkant. Maar als in deze periode strak langs de boom een bedrijfshal is gebouwd gaat er een moment komen dat de twee niet meer samen verder kunnen. Zo ook deze rij bomen die door ons kundig is verwijderd. Geen eenvoudige opgave want er is weinig tot geen ruimte om te manoeuvreren.

Gekozen is voor benadering via het naastgelegen landbouwperceel. Waar vervolgens wel weer voorzieningen getroffen moesten worden vanwege de drassige bodem. Inclusief het bouwen van een werkvlonder om onze kraan voldoende ruimte en ondergrond te geven de zware te vellen stammen behoedzaam naar de grond te brengen.

Bomen verwijderen op lastig te bereiken locaties is een specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Met onze meer dan 100-jarige ervaring hebben we de expertise in huis én het juiste werkmaterieel. Dit project is een mooi voorbeeld maar denk bijvoorbeeld ook aan werk langs drukke verkeerswegen, langs het spoor, vaarwegen; of de boom diep achterin de tuin van mevrouw Jansen..