We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Projectleider (37-40 uur/week)

Projectleider (37-40 uur/week)

Boomrooierij Weijtmans is al vele jaren een toonaangevend dienstverlener in de bomensector. Deze kerngezonde, toonaangevende en op en top Brabantse onderneming heeft het succes te danken aan innovatieve bedrijfsvoering en inzet van de beste vakmensen. Binnen de gemoedelijke sfeer van dit familiebedrijf met een meer dan 100 jaar lange historie in het rooien van bomen is er behoefte aan een projectleider.

Ben jij die assertieve projectleider met communicatieve vaardigheden die ervoor kan zorgen dat we tussen de spreekwoordelijke bomen door het bos nog blijven zien? Stroop jij graag jouw mouwen op om te zorgen dat wij fans van onze opdrachtgevers maken? En vind jij het prettig om te bouwen aan duurzame relaties?


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Door een toenemend werkaanbod met mooie uitdagende projecten zijn wij op zoek naar die enthousiaste persoon die het geweldig vindt om te schakelen tussen medewerkers, projectadministratie, opdrachtgevers en diverse stakeholders die betrokken zijn bij het beheer van bomen en bossen. Je begeleidt projecten van kop tot staart en werkt hierbij intensief samen met onze projectadministratie en de afdeling planning.

Kennis van de sector en de werkzaamheden die wij uitvoeren is uiteraard een pré, maar niet direct noodzaak.


Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?

’s Ochtends start je, op kantoor of op locatie, met een ploeg een werk op. Dit kan een beheermaatregel zijn in een bos, maar ook een boom op een lastige locatie bij mevrouw Janssen in de achtertuin. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen en wat er is afgesproken over het eindresultaat. Vervolgens rijd je door naar een volgende locatie om de situatie te bekijken voor het rooien van een rij bomen in de openbare ruimte. Met de boomeigenaren stem je af wat er moet gebeuren en neem je niet alleen de bomen op, maar bekijk je de gehele situatie en ben je alert op de omgeving. Kan het werk efficiënter uitgevoerd worden door het plaatsen van wegafzettingen, of parkeerverboden? Zijn er nog vergunningen nodig? En welke machines zijn er nodig om de Weijtmans-kwaliteit te kunnen garanderen? Deze gegevens stuur je digitaal door naar de projectadministratie, zodat deze er een correcte offerte van kunnen maken.

Wanneer je op kantoor komt maak je eerst even een praatje met je collega’s en begin je aan een plan van aanpak voor het verwijderen van bomen langs een snelweg, of neem je een rooibestek door waar we op willen inschrijven.


Wat kunnen wij jou bieden?

 • Uitdagende projecten die zowel vanachter je bureau als op de werkvloer organiseert.
 • Werken bij de grootste boomrooierij binnen Nederland.
 • Een informele werksfeer binnen een familiebedrijf.
 • Mogelijkheden om cursussen te volgen via een online trainingsplatform.
 • Een salarisindicatie tussen € 3.500,00 en € 4.200,00 op basis van 40 uur en jouw ervaring.


Belangrijkste competenties

 • Organiseren
 • Communicatie
 • Resultaatgericht
 • Besluitvaardig
 • Probleemoplossend
 • Accuraat


Direct reageren

Heb je interesse om onderdeel te zijn van dit 100-jarig familiebedrijf? Neem contact op met Harald Waijers via telefoon of app op nummer 06-33871428 of stuur een mailtje met jouw motivatie naar h.waijers@weijtmans.nl en kom gerust langs voor een goed gesprek.