We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boomrooierij Weijtmans zoekt een planner!

Boomrooierij Weijtmans zoekt een planner!

Boomrooierij Weijtmans is al vele jaren toonaangevend in de bomensector. Deze kerngezonde, toonaangevende en op en top Brabantse onderneming heeft het succes te danken aan innovatieve bedrijfsvoering en inzet van de beste vakmensen. Binnen de gemoedelijke sfeer van dit familiebedrijf met meer dan 100 jaar lange historie in het rooien van bomen is er behoefte aan een planner!

Ben jij die assertieve planner die ervoor kan zorgen dat we tussen de spreekwoordelijke bomen het bos nog blijven zien en die er niet snel het bijltje bij neergooit? Stroop jij graag jouw mouwen op om te zorgen dat wij onze opdrachtgevers (groot en klein) snel, efficiënt en veilig van dienst kunnen zijn? Vind je het een leuke uitdaging om elke dag opnieuw de beste mensen voor de juiste klus samen te stellen in ploegen? Houd je van een werkomgeving waarin zaken vaak veranderen en je problemen adequaat kan oplossen? Wil je graag je collega’s snel en goed uit de brand helpen wanneer zij hulp nodig hebben van jou?


Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze afdeling planning zijn wij op zoek naar een planner die van wanten weet en snel kan schakelen op het moment dat het, zoals verwacht, anders gaat dan gepland. Kennis van de sector en de werkzaamheden die wij hierin uitvoeren is een pré.


Hoe verloopt jouw dag?

’s Ochtends begin je bijtijds en bekijk je de mail, je overlegt met je collega planner hoe het werk voor die dag verdeeld wordt. Ondertussen krijg je een telefoontje van een projectleider met de vraag of er nog iets tussendoor kan, een spoedmelding van de gemeente of een ploeg die onverhoopt met stukken staat. Geen probleem, jij lost dit op.

Je verzamelt en controleert de urenbonnen van de werkzaamheden van gisteren en zorgt dat die juist ingevuld naar de projectadministratie gaan. Vervolgens ga je, in continu overleg met je collega planner, de planning voor de volgende dag definitief maken. Tussendoor houd je de voortgang van de diverse ploegen in de gaten om te kijken of daar gaten vallen.

Tijdens een overleg met de projectleider, om duidelijk te krijgen welke ploeg en machinesamenstelling je voor zijn werk moet maken, zie je dat bij een ploeg het werk sneller verloopt dan gepland. Jij zorgt ervoor dat ze alvast naar een volgend project kunnen gaan, zodat ze aan de gang kunnen blijven.

Je schakelt tussen chauffeurs en zorgt dat het transport van vrijkomend tak- en stamhout zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Je neemt contact op met klanten om afspraken te maken en alles concreet te maken. Je maakt de werkbonnen voor de ploegen klaar en zorgt dat alles in orde is voor de volgende dag. Je koppelt terug aan de projectleiders welke afspraken je hebt gemaakt en welke projecten opgestart worden of afgerond zijn.


Wat kunnen wij jou bieden?

  • Uitdagende functie bij de grootste boomrooierij van Nederland
  • Een informele werksfeer bij een familiebedrijf dat al 100 jaar bestaat
  • Diverse mogelijkheden om cursussen te volgen, onder andere een online trainingsplatform
  • Een bruto salarisindicatie tussen € 2800,00 en €3500,00 per 4 weken en op basis van 37 uur


Jouw belangrijkste competenties zijn!

  • Accuraat
  • Probleemoplossend
  • Besluitvaardig
  • Organiseren
  • Communicatie
  • Resultaatgericht


Direct reageren

Stuur een berichtje naar Harald Waijers, of neem telefonisch contact op via 06-33871428 en kom gerust langs voor een goed gesprek en een kop koffie.

Boomrooierij Weijtmans wil graag actief bijdrage aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierdoor nodigen wij mensen die een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt van harte uit in te gaan op deze vacature. Bij gelijke geschiktheid geven wij de voorrang aan de mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt.