Boom rooien Roosendaal

Boom rooien Roosendaal

Voor boom rooien in Roosendaal en omgeving kiest u Boomrooierij Weijtmans

Een boom rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn landelijk actief en elke opdracht is voor ons mogelijk; voor particulier en bedrijf. Wilt u een boom rooien? Ook bij u in Roosendaal en omgeving kan Weijtmans u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien kunt u boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor het snoeien van bomen en boomverzorging.

Boomrooierij Weijtmans beschikt over alle vakmanschap en het juiste materiaal om een boom rooien in Roosendaal goed en veilig uit te voeren. Ons vakkundig personeel zal uw opdracht veilig en efficiënt uitvoeren. Ook een moeilijk bereikbare boom is geen probleem. Boomrooierij Weijtmans heeft een unieke telescoopkraan waarmee zelfs de meest moeilijk locatie bereikt kan worden. Hiermee wordt de klus veilig en snel uitgevoerd en bespaart u extra arbeidskosten.

Boomrooierij Weijtmans is o.a. Groenkeur gecertificeerd en werkt volgens de scherpste milieu normen. Mede daarom voeren wij veel opdrachten uit voor de overheid. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig boom rooien. Al sinds 1921 is de familie Weijtmans actief op dit gebied. Vandaag de dag zijn de juiste vakmensen in huis en is het beste materiaal beschikbaar. Ook het verwijderen van de boomstronk en het afvoeren van takken en stamhout wordt door boomrooierij Weijtmans keurig verzorgd.

Voor vakkundig bomen rooien is boomrooierij Weijtmans de specialist.

Bomen rooien in Roosendaal – dit zijn de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Maar liefst 5 generaties ervaring en vakmanschap in boom rooien.
  • Erkend landelijk specialist: van Groningen naar Maastricht, en Roosendaal naar Nijmegen.
  • Bomen rooien op moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans voorkomt u hoge arbeidskosten en kan vrijwel elke plek veilig bereikt worden.
  • Verzorgt het hele project: boom rooien, afvoer en verwerking materiaal, boomstronk verwijderen en afvullen of bestraten.
  • Elk werk is geschikt voor Weijtmans: van particulier en bedrijf.

Vakkundig boom rooien in Roosendaal?

Wilt u vakkundig en veilig uw boom laten rooien in Roosendaal? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk vakkundig, snel en veilig. U kunt ons tijdens kantooruren bellen : 013 – 511 14 83. Ook kunt u ons een email sturen of vul online de offerte aanvraag in.

Heb je een vraag, of wil je meer info?