We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boom rooien Oss

Boomrooierij Weijtmans, voor boom rooien in Oss en omgeving

Uw boom rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn landelijk actief en elke opdracht is voor ons passend; voor bedrijf, overheid of particulier. Wilt u een boom rooien? Ook bij u in Oss of omgeving kunnen de vakmensen van Weijtmans u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien verzorgt boomrooierij Weijtmans ook het snoeien van bomen en boomverzorging.

Boomrooierij Weijtmans beschikt over alle vakmanschap om bomen rooien in Oss goed en veilig uit te voeren. Onze goed opgeleide vakmensen voeren elke opdracht veilig en efficiënt uit. Wilt u een boom rooien op een moeilijk bereikbare plek?

Dit is geen probleem voor Boomrooierij Weijtmans: zij beschikken over een unieke telescoopkraan waarmee zelfs de meest moeilijk bereikbare plek bereikt kan worden. Hiermee bespaart u extra arbeidskosten en wordt het werk veilig uitgevoerd.

Boomrooierij Weijtmans is Groenkeur gecertificeerd. Ons bedrijf kent een lange geschiedenis in het vakkundig bomen rooien. Reeds sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied. Vandaag de dag hebben we de juiste vakmensen en het beste materiaal in huis. Ook het verwijderen van de boomstronk, het afvoeren van hout en het egaliseren of bestraten wordt door boomrooierij Weijtmans keurig verzorgd.

Vakkundig bomen rooien, boomrooierij Weijtmans is de specialist.

Uw boom rooien in Oss – kies voor Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout:

  • Verzorgt het hele project: boom rooien, afvoer en verwerking materiaal, boomstronk verwijderen en afvullen of bestraten.
  • Erkend landelijk opererende specialist: ook in Oss en omgeving.
  • Uw boom rooien op moeilijke plek? Met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans voorkomt u hoge arbeidskosten en kan vrijwel elke plek veilig bereikt worden.
  • Maar liefst 5 generaties ervaring en vakmanschap in boom rooien.
  • Elk werk is geschikt: van particulier en bedrijf.

Vakkundig uw boom rooien in Oss?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Oss? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk veilig, snel en vakkundig.

Bel ons vandaag of mail ons; u kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Oss

A. Hopman

Datum werkzaamheden: 24 september 2019

"Boomrooierij Weijtmans heeft 5 bomen gerooid en de stompen gefreesd. Ik was verast hoe goed, ervaren en vakkundig de mensen waren die deze klus kwamen klaren. De ploeg van 4 man werkte samen als een goed geoliede machine."


Ton Vos

Datum werkzaamheden: 24 september 2019

"Bij mij staat veiligheid voorop, dus ik zocht een professioneel bedrijf voor het rooien van een esdoorn en een spar. Er is vlot en prettig gewerkt door het vriendelijke personeel van Boomrooierij Weijtmans en na afloop is alles keurig opgeruimd."


Leonard Herbst

Datum werkzaamheden: 26 maart 2019

"Weijtmans heeft een es in mijn achtertuin gerooid. Het team ging heel secuur te werk en had volledige focus op veiligheid. Weijtmans is een professionele onderneming, beschikt over moderne apparatuur, heeft een klantgerichte aanpak en werkt zeer efficiënt!"