We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boom rooien Breda

Specialist Boomrooierij Weijtmans, voor een boom rooien in Breda en omgeving

De vakmensen van Boomrooierij Weijtmans zijn de beste partij voor boom rooien. Als erkend en landelijk specialist is elke opdracht mogelijk voor Weijtmans; voor particulier of bedrijf. Wilt u een boom rooien in Breda: ook in uw omgeving zal Weijtmans u graag van dienst zijn. U kunt boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor houttransport, boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft het materieel in huis om boom rooien in Breda goed uit te kunnen voeren. De goed opgeleide vakmensen kunnen uw opdracht veilig en efficiënt uitvoeren. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kan boomrooierij Weijtmans een boom rooien. Hiervoor beschikt zij over een unieke telescoopkraan.

Boomrooierij Weijtmans is ERBO groenkeur gecertificeerd. Het bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied. Vandaag is alle benodigde vakkennis beschikbaar en heeft Weijtmans het beste materiaal in huis. Naast bomen rooien zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Vakkundig een boom rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Boom rooien Breda – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in boom rooien.
  • Erkend specialisme: landelijk – ook in Breda en omgeving
  • Boom verwijderen van moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans kan de meest moeilijke plaats bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier snoeiwerk tot projectmatig bomen rooien.

Wilt u vakkundig een boom rooien in Breda?

Wilt u vakkundig en veilig uw boom laten rooien in Breda? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk vakkundig, snel en naar tevredenheid. Bel ons vandaag of mail ons. U kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Breda

Fam Maas

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 28 april 2022

"A. Maas, Valkstraat in Teteringen: Boomrooierij Weijtmans was ons aanbevolen. Door een vakkundig team met grote kraan zijn zorgvuldig 4 grote dennen afgezaagd en afgevoerd. Zeer tevreden met de uitvoering, compliment!"


Benita van Leeuwen

Bomen rooien Wortels verwijderen Stronk verwijderen

Datum werkzaamheden: 18 maart 2022

"De opdracht betrof het verwijderen van een grote boom in onze achtertuin die na de laatste storm was omgewaaid. Had Weijtmans gevonden op internet. Ik ben bij de voorbereiding voor het werk heel goed geholpen: men had begrip voor de situatie en de urgentie. De offerte was duidelijk. Ik ben heel blij hoe alles is gelopen, het bedrijf is makkelijk te bereiken, erg behulpzaam en de werkzaamheden zijn heel professioneel uitgevoerd. Ik kon geen foto's maken, zo snel was men klaar. Indrukwekkend!"


J Verhoeven

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"We hadden een aantal bomen met stormschade, en dit is vakkundig en voor een goede prijs door Weijtmans opgelost. Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Alles wordt netjes opgeruimd en de medewerkers zijn uiterst vriendlijk en werken hard. Zeer tevreden!"


Gemeente Breda

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 15 februari 2022

"Rooien van 35 populieren in opdracht van Gemeente Breda: "Zeer correct, veilig en netjes gewerkt, uitmuntend""


Mooren

Datum werkzaamheden: 23 augustus 2020

"Meerdere offertes gevraagd maar heer Weijtmans is komen kijken en heeft goede en goedkope oplossing aangeboden. Ik heb daarna niet meer vergeleken met andere bedrijven ook omdat deze manier al zo professioneel en betrouwbaar over kwam. Over de uitvoering van het werk zijn we super tevreden."