We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boom rooien Breda

Specialist Boomrooierij Weijtmans, voor een boom rooien in Breda en omgeving

De vakmensen van Boomrooierij Weijtmans zijn de beste partij voor boom rooien. Als erkend en landelijk specialist is elke opdracht mogelijk voor Weijtmans; voor particulier of bedrijf. Wilt u een boom rooien in Breda: ook in uw omgeving zal Weijtmans u graag van dienst zijn. U kunt boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor houttransport, boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft het materieel in huis om boom rooien in Breda goed uit te kunnen voeren. De goed opgeleide vakmensen kunnen uw opdracht veilig en efficiënt uitvoeren. Ook op moeilijk bereikbare plaatsen kan boomrooierij Weijtmans een boom rooien. Hiervoor beschikt zij over een unieke telescoopkraan.

Boomrooierij Weijtmans is ERBO groenkeur gecertificeerd. Het bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied. Vandaag is alle benodigde vakkennis beschikbaar en heeft Weijtmans het beste materiaal in huis. Naast bomen rooien zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Vakkundig een boom rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Boom rooien Breda – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in boom rooien.
  • Erkend specialisme: landelijk – ook in Breda en omgeving
  • Boom verwijderen van moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans kan de meest moeilijke plaats bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier snoeiwerk tot projectmatig bomen rooien.

Wilt u vakkundig een boom rooien in Breda?

Wilt u vakkundig en veilig uw boom laten rooien in Breda? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk vakkundig, snel en naar tevredenheid. Bel ons vandaag of mail ons. U kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Breda

Mooren

Datum werkzaamheden: 23 augustus 2020

"Meerdere offertes gevraagd maar heer Weijtmans is komen kijken en heeft goede en goedkope oplossing aangeboden. Ik heb daarna niet meer vergeleken met andere bedrijven ook omdat deze manier al zo professioneel en betrouwbaar over kwam. Over de uitvoering van het werk zijn we super tevreden."


A.C. van Gastel

Datum werkzaamheden: 28 april 2020

"We kennen Boomrooierij Weijtmans al ruim 40 jaar en in het verleden hebben ze goed werk voor ons gedaan. Daarom hebben we ze gevraagd 6 bomen bij ons te rooien. We zijn zeer tevreden over de manier waarop gewerkt wordt. Het personeel werkt zeer nauwkeurig en laat het terrein netjes opgeruimd achter."


G. Figee

Datum werkzaamheden: 18 februari 2020

"We hadden een esdoorn te rooien en af te voeren die 30 meter van de weg stond. Weijtmans is de enige firma die dit vanaf de weg kan oplossen met hun telekraan. Het werk is dan ook naar tevredenheid uitgevoerd. De mannen werken snel, professioneel en met minimale overlast voor de omgeving. De werkplek werd schoon opgeleverd. Compliment!"


Familie Cival

Datum werkzaamheden: 20 september 2016

"We hebben op internet gezocht en naast anderen ook Boomrooierij Weijtmans gevonden. De prijs was goed en over het uitgevoerde werk zijn we zeer tevreden."


Bram Zwikker, Gemeente Breda

Datum werkzaamheden: 11 oktober 2015

"Het verwijderen van een populier aan de kruising Terheijdenseweg / Groenendijk. Tevreden, als altijd goed uitgevoerd."