We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Tilburg

Boomrooierij Weijtmans, voor bomen rooien in Tilburg en omgeving

Bomen rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn landelijk actief en elke opdracht is voor ons mogelijk; voor particulier en bedrijf. Wilt u bomen rooien? Ook bij u in Tilburg en omgeving kan Weijtmans u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien kunt u boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor boomverzorging en het snoeien van bomen.

Boomrooierij Weijtmans beschikt over alle vakmanschap om bomen rooien in Tilburg goed en veilig uit te voeren.

Ons vakkundig personeel voert uw opdracht veilig en efficiënt uit. Ook een moeilijk bereikbare boom is geen probleem. Boomrooierij Weijtmans beschikt over een unieke telescoopkraan waarmee zelfs de meest moeilijk bereikbare plek bereikt kan worden. Hiermee bespaart u extra arbeidskosten.

Boomrooierij Weijtmans is een ERBO groenkeur gecertificeerde onderneming. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we de juiste vakmensen en het beste materiaal in huis. Ook het verwijderen van de boomstronk en het afvoeren van hout wordt door boomrooierij Weijtmans keurig verzorgd.

Vakkundig bomen rooien, boomrooierij Weijtmans is de specialist.

Bomen rooien Tilburg – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Erkend landelijk specialist: ook in Tilburg en omgeving.
  • Bomen rooien op moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans voorkomt u hoge arbeidskosten en kan vrijwel elke plek veilig bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier en bedrijf.

Vakkundig boom rooien in Tilburg?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Utrecht? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op 013 – 511 14 83 of stuur een email. U kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Tilburg

Anton Timmermans

Bomen rooien

Datum werkzaamheden: 17 maart 2022

"Na de recente storm hadden we 2 sparren in de achtertuin die verwijderd moesten worden. We hebben al eerder werk door Weijtmans uit laten voeren en ook deze keer is het allemaal weer keurig geregeld. Prettig contact, snelle en professionele mensen, en de locatie keurig netjes achtergelaten. Onze complimenten!"


Theo Koning

Datum werkzaamheden: 31 maart 2021

"Voor het uitfrezen van een boomstronk hebben we Weijtmans ingeschakeld. Onze ervaring: snelle service, werken volgens afspraak. Dit bedrijf is goed gespecialiseerd, we zijn zeer tevreden."


Wilco Loth

Datum werkzaamheden: 25 maart 2021

"We hebben Weijtmans gevonden na zoeken op internet. Wij zijn vriendelijk geholpen en er wrd me duidelijk verteld wat en wanneer de werkzaamheden zouden plaatsvinden. Uiteindelijk nog sneller waren de werkzaamheden (wortels wegfrezen) uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden, een goede referentie en aangename offerte."


C.Buijs

Datum werkzaamheden: 8 maart 2021

"Opdracht betrof het rooien en afvoeren van een apenboom. Weijtmans zit dichtbij en ik heb goede informatie ontvangen. Ik ben zeer tevreden, de werkzaamheden zijn gedaan volgens afspraak, binnen de tijd die men had gezegd en alles netjes opgeruimd."


Piet Kant

Datum werkzaamheden: 17 december 2020

"Betreft snoeiwerk. Weijtmans gevonden na zoeken op internet; voor hen gekozen omdat ze uit de buurt komen en een erkend en bekend bedrijf zijn. Ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk: fijne mensen en goed en deskundig werk"