We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Tilburg

Bomen rooien Tilburg

Bomen rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn landelijk actief en elke opdracht is voor ons mogelijk; voor particulier en bedrijf. Wilt u bomen rooien? Ook bij u in Tilburg en omgeving kan Weijtmans u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien kunt u boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor boomverzorging en het snoeien van bomen.

Boomrooierij Weijtmans beschikt over alle vakmanschap om bomen rooien in Tilburg goed en veilig uit te voeren.

Ons vakkundig personeel voert uw opdracht veilig en efficiënt uit. Ook een moeilijk bereikbare boom is geen probleem. Boomrooierij Weijtmans beschikt over een unieke telescoopkraan waarmee zelfs de meest moeilijk bereikbare plek bereikt kan worden. Hiermee bespaart u extra arbeidskosten.

Boomrooierij Weijtmans is een ERBO groenkeur gecertificeerde onderneming. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we de juiste vakmensen en het beste materiaal in huis. Ook het verwijderen van de boomstronk en het afvoeren van hout wordt door boomrooierij Weijtmans keurig verzorgd.

Vakkundig bomen rooien, boomrooierij Weijtmans is de specialist.

Bomen rooien Tilburg – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Erkend landelijk specialist: ook in Tilburg en omgeving.
  • Bomen rooien op moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans voorkomt u hoge arbeidskosten en kan vrijwel elke plek veilig bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier en bedrijf.

Vakkundig boom rooien in Tilburg?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Utrecht? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Tijdens kantooruren kunt u ons bellen op 013 – 511 14 83 of stuur een email. U kunt ook online offerte aanvragen, alle gegevens vind u hiernaast.

Online offerte aanvragen

Heb je een vraag, of wil je meer info?