We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Eindhoven

Bomen rooien Eindhoven

Boomrooierij Weijtmans is een specialist in bomen rooien. Als landelijk specialist is elke opdracht mogelijk voor Weijtmans; voor particulier en bedrijf. Bomen rooien Eindhoven: ook in uw omgeving kan Weijtmans u van dienst zijn. U kunt boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft alle materieel in huis om bomen rooien Eindhoven goed uit te kunnen voeren. Onze goed opgeleide vakmensen weten ook uw opdracht veilig en efficiënt uit te voeren. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kan boomrooierij Weijtmans bomen rooien; indien nodig door inzet van onze unieke telescoopkraan.

Boomrooierij Weijtmans is een ERBO groenkeur gecertificeerde onderneming. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we alle vakkennis en het beste materiaal in huis. Naast bomen rooien zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Vakkundig bomen rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Bomen rooien Eindhoven – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Erkend specialisme: landelijk – ook in Eindhoven en omgeving
  • Boom verwijderen van moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans kan de meest moeilijke plaats bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier snoeiwerk tot projectmatig rooien.

Vakkundig boom rooien in Eindhoven?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Eindhoven? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Bel ons tijdens kantooruren op 013 – 511 14 83. U kunt ook online een offerte aanvragen of ons e-mailen.

Online offerte aanvragen

Heb je een vraag, of wil je meer info?