We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Eindhoven

Boomrooierij Weijtmans, specialist in bomen rooien Eindhoven en omgeving

Boomrooierij Weijtmans is een specialist in bomen rooien. Als landelijk specialist is elke opdracht mogelijk voor Weijtmans; voor particulier en bedrijf. Bomen rooien Eindhoven: ook in uw omgeving kan Weijtmans u van dienst zijn. U kunt boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft alle materieel in huis om bomen rooien Eindhoven goed uit te kunnen voeren. Onze goed opgeleide vakmensen weten ook uw opdracht veilig en efficiënt uit te voeren. Zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen kan boomrooierij Weijtmans bomen rooien; indien nodig door inzet van onze unieke telescoopkraan.

Boomrooierij Weijtmans is een ERBO groenkeur gecertificeerde onderneming. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we alle vakkennis en het beste materiaal in huis. Naast bomen rooien zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Vakkundig bomen rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Bomen rooien Eindhoven – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Erkend specialisme: landelijk – ook in Eindhoven en omgeving
  • Boom verwijderen van moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans kan de meest moeilijke plaats bereikt worden.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier snoeiwerk tot projectmatig rooien.

Vakkundig boom rooien in Eindhoven?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Eindhoven? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Bel ons tijdens kantooruren op 013 – 511 14 83. U kunt ook online een offerte aanvragen of ons e-mailen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Eindhoven

Brabant Water

Bomen snoeien

Datum werkzaamheden: 31 januari 2022

"Brabant Water, Carl van Rosmalen: "het project betreft het dempen van 3 winputten op terrein Vredeoord in Eindhoven. Boomrooierij Weijtmans heeft een aantal blokhagen uitgegraven en opgepot. Na het afronden van onze werkzaamheden zijn de hagen weer terug geplaatst. We zijn tevreden met het uitgevoerde werk.""


Ellen Penning

Datum werkzaamheden: 22 oktober 2020

"Weijtmans gevraagd een boom te rooien want we hadden gehoord dat ze goed en betrouwbaar zijn. Erg tevreden: netjes, snel en vakkundig gewerkt."


Franc van de Einde

Datum werkzaamheden: 1 oktober 2019

"Betreft het rooien van een 70 jaar oude Meidoorn. We hebben Weijtmans gebeld omdat ze al eens eerder bij ons werk hebben gedaan en dat is toen goed bevallen. Ook deze keer waren we zeer tevreden over het werk en het contact met de firma. Wij hebben nu geen bomen meer in de tuin, anders zeker volgende keer weer."


C.F.A.G. van Holsteyn

Datum werkzaamheden: 25 september 2019

"Een omgewaaide boom moest weggehaald en afgevoerd worden. Na mijn prijsaanvraag een zeer snelle opvolging met bezoek ter plaatse en meteen een goede prijs; veel beter dan enkele collega`s. De ervaring met Boomrooierij Weijtmans is prima. Goede prijs, correcte mensen en goed werk! Voor herhaling vatbaar."


B.D. Doornbos

Datum werkzaamheden: 23 september 2019

"Gezien de goede ervaringen van onze overburen heb ik Boomrooierij Weijtmans gevraagd om een boom uit de achtertuin te verwijderen. De mannen zijn heel goed op elkaar ingewerkt en alles verloopt heel professioneel. Binnen twee uur was de boom weg en is alles schoon opgeleverd."