We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen kappen Rotterdam

Bomen kappen Rotterdam

De vakmensen van Boomrooierij Weijtmans zijn de beste keuze als het gaat om bomen kappen. Reeds sinds 1921 is dit landelijk opererend bedrijf de aangewezen partij voor het kappen van bomen: voor particulier of bedrijf. Wilt u een boom kappen in Rotterdam: ook in uw omgeving zal Weijtmans u graag van dienst zijn. Verder kunt boomrooierij Weijtmans inzetten voor houttransport, boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft het materieel in huis om boom kappen in Rotterdam snel en tegen lage kosten uit te kunnen voeren. Vooraf komen wij de situatie ter plaatse bekijken en nemen met u de uit te voeren werkzaamheden door.

U ontvangt vervolgens een duidelijke offerte. Onze ervaren vakmensen zullen uw opdracht veilig en efficiënt uitvoeren.

Wilt u een boom kappen op moeilijk bereikbare plaatsen? Boomrooierij Weijtmans beschikt over een unieke telescoopkraan waarmee vrijwel elke plek probleemloos bewerkt kan worden.

Boomrooierij Weijtmans is ERBO groenkeur gecertificeerd. Het familiebedrijf heeft een lange traditie in vakkundig kappen van bomen. Niet alleen voor bomen kappen Rotterdam kunt u Weijtmans benaderen: het bedrijf is landelijk actief. Naast bomen kappen zorgen wij ook voor verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Bomen kappen Rotterdam – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Onze ervaring: maar liefst 5 generaties ervaring in bomen kappen.
  • Erkend specialist: landelijk actief – ook in Rotterdam en omgeving.
  • Boom kappen op moeilijk bereikbare plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans lukt dit zonder risico en zonder schade.
  • Boomrooierij Weijtmans verzorgt alle transport en verwerking. Elk werk is geschikt: voor particulier of bedrijf en overheid.

Neem gerust contact met ons op of vraag online offerte aan.

Online offerte aanvragen

Heb je een vraag, of wil je meer info?