We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen

Weijtmans genomineerd voor BOV-trofee

Weijtmans genomineerd voor BOV-trofee

Gepubliceerd op 21 mei 2022 door Kees Mudde

Afgelopen week hebben we het nieuws mogen ontvangen dat Boomrooierij Weijmans is genomineerd voor de BOV-trofee. Deze competitie staat in het teken van Challenge of Change en wordt georganiseerd door de Jongeren Kamer Midden Brabant.

BOV staat voor Beste Ondernemers Visie; nominatie ontvang je uitsluitend op voordracht van collega-ondernemers. De BOV-trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een Brabantse onderneming die opvalend, baanbrekend en voortvarend acteert op het door de organisatoren gekozen thema. Dit jaar is als onderwerp Challenge of Change gekozen, waarmee ingehaakt wordt op hoe ondernemingen omgaan met de uitdaging van verandering.

Jongeren Kamer Midden Brabant (JCI Midden Brabant) is onderdeel van Junior Chamber International (JCI). Deze netwerkorganisatie kent ruim 150.000 leden wereldwijd waarvan 2.000 in Nederland. De leden zijn allemaal ondernemer en jonger dan 40 jaar. Doelstelling van het netwerk is elkaar versterken in kennis en ervaring: learning by doing, het verschil maken en samen de schouder eronder zetten.

Dit jaar zijn totaal 6 bedrijven genomineerd, naast Boomrooierij Weijtmans ook Beeztees, LiveWall, VDT Advocaten, De Rooy Staltechniek BV en Vollenhoven BV. Op 30 mei wordt door de jury de winnaar bekend gemaakt.