We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Weijtmans deelnemer Future Talks

Gepubliceerd op 17 oktober 2023 door Kees Mudde

Afgelopen week organiseerde JCI Oosterhout in het Theater De Bussel een boeiend event over duurzaamheid, ondernemen en circulariteit. Nederlands bekendste weervrouw Helga van Leur heeft de aanwezigen bijgepraat over de stand van zaken rondom ons klimaat.

Kees Weijtmans heeft als één van de panelleden zijn verhaal verteld over de hobbelige weg richting omschakeling naar zero-emissie. Ook is stilgestaan bij de bredere visie binnen de branche dat hout het goud van de toekomst is.

Boomrooierij Weijtmans levert graag een bijdrage aan maatschappelijke ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we een betere wereld achterlaten voor de generaties na ons. Wat we belangrijk vinden is dat ondernemers elkaar stimuleren en ondersteunen de juiste weg te vinden in het helpen oplossen van breed maatschappelijke problemen. En nog belangrijker: na praten vooral ook doen! Lees hier meer over onze duurzame-bedrijfsvoering.

JCI (Junior Chamber International) is een wereldwijde netwerkorganisatie van ondernemers onder de 40. Doelstelling is leden te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling en gezamenlijk te werken aan een betere maatschappij. Meer informatie over JCI kun je vinden op de website jcioosterhout.nl.

(Foto’s: Margret Tielemans / JCIOosterhout)

JCI Oosterhout Future Talks 7.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 6.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 4.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 5.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 1.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 3.jpg

JCI Oosterhout Future Talks 2.jpg