We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
  • Home
  • Actueel
  • We hebben ze binnen: 7 briljante ideeën!

We hebben ze binnen: 7 briljante ideeën!

We hebben ze binnen: 7 briljante ideeën!

Gepubliceerd op 21 mei 2021 door Kees Mudde

Op 19 januari dit jaar is de Bomen Nederland Studenten Challenge van start gegaan. Deze competitie voor vak-gerelateerde Hbo-opleidingen is een initiatief van Boomrooierij Weijtmans B.V. uit Udenhout. De competitie is georganiseerd in het kader van haar 100-jarig bestaan.

In de afgelopen periode is door alle teams, bijbehorende begeleiders en coaches keihard gewerkt. Afgelopen weekeinde hebben we de resultaten in ontvangst mogen nemen: 7 briljante ideeën uitgewerkt in stuk voor stuk interessante plannen.

Tijdens de tussenevaluatie werd al duidelijk dat elk plan een geheel eigen invalshoek heeft en de gekozen onderwerpen zeer uiteenlopend zijn. Veel materiaal levert een goede basis om met stakeholders om tafel te gaan om te onderzoeken of een volgende stap gezet kan worden. Want dat is het uiteindelijk doel van de Challenge: schop in de grond en bomen planten!

Vanaf nu is de jury aan zet. Zij gaan aan het werk om al het materiaal door te nemen en uit het aanbod de top genomineerden te benoemen. Deze top-3 zal op 7 juni bekend gemaakt worden.

Op 17 juni a.s. zal in Udenhout het finale evenement plaatsvinden. Dan krijgen alle teams een kans hun plan te presenteren waarna de winnaar bekendgemaakt gaat worden. Het juryteam bestaat uit Maarten Willemen (voorzitter), Evan Buytendijk, Erwin van Herwijnen, Marcel Deryckere en Ralf Van Humbeeck.

Wil je de ontknoping op 17 juni a.s. meemaken: reserveer hier online>

Meer weten over de Bomen Nederland Studenten Challenge, lees hier meer>