We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen

Later ga ik bij Weijtmans werken

Later ga ik bij Weijtmans werken

Gepubliceerd op 27 september 2021 door Weijtmans

De jeugd heeft de toekomst; vooral als we goed onderwijs aanbieden. Onze toekomst is gebaat bij goed opgeleide vakmensen.

Daarom zijn wij blij met beroepsopleider Yuverta. Onder deze nieuwe naam zijn het Wellantcollege, CITAVERDE college en Helicon Opleidingen samengebracht in één organisatie. Dankzij deze samenvoeging is Yuverta de grootste groenopleider van Nederland geworden.

Wij openen graag de deuren voor de onderwijsinstellingen van Nederland. Dit is dan ook de reden dat wij Yuverta eind vorige maand onderdeel hebben gemaakt van onze presentatie tijdens de Open Bedrijvendag Kreitenmolen. Ons doel is dat de aankomend student van vandaag in de nabije toekomst een goede stagiair of BBL-medewerker kan worden voor Boomrooierij Weijtmans. Los van deze leertrajecten hebben we regelmatig studenten over de vloer voor een praktijk- of studiedag.

Met eenzelfde motivatie hebben we begin dit jaar de Bomen Nederland Studenten Challenge georganiseerd. We hebben de vraag gesteld hoe we in Nederland meer bomen in de grond kunnen krijgen. Aan deze competitie hebben HBO studenten van de BUAS, HAS-’s-Hertogenbosch en Van Hall Larenstein meegedaan.

Mooie plannen zijn gepresenteerd waarbij Boomrooierij Weijtmans zich heeft gecommitteerd om haar kennis en netwerk in te zetten om de gemaakte plannen verder richting realisatie te brengen (hierover binnenkort meer). Meer over deze Challenge kun je hier vinden

Stand Yuverta.jpg Foto: stand Yuverta op Open Bedrijvendag

Tshirts verkoop Weijtmans.jpg Foto: T-shirt parade

201911 bezoek Helicon bij Boomrooierij Weijtmans 2.jpg Foto: paktijkdag 2019 (van toen nog Helicon)

DdB210617-406.jpg Foto: Hoog bezoek tijdens het finale event van de Bomen Nederland Studenten Challenge.