We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Klaar voor 2023

Gepubliceerd op 23 december 2022 door Kees Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans wenst iedereen fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Wij danken al onze klanten voor het geschonken vertrouwen; en ons hele team voor de geweldige inzet en samenwerking. Op naar een mooi, gezond 2023!

Kees Weijtmans, DGA Boomrooierij Weijtmans:

“Het jaar zit er weer bijna op; een jaar met onverwachte uitersten. Het uitbreken van een oorlog, het onder controle krijgen van Corona; beide zaken die vooraf niet te voorspellen waren en een stempel hebben gedrukt op de ontwikkelingen.

Zoals bij veel bedrijven hebben ook wij wisselingen in ons personeelsbestand gekend. We zijn daarom blij dat we, ondanks een moeilijke arbeidsmarkt, onze organisatie op sterkte hebben kunnen brengen. We zijn enorm gelukkig met onze nieuwe bedrijfsleider Ralf, en de nieuwe projectleiders Peter en Gert-Jan. De nieuwe machinisten/zager Theus-Jan en de nieuwe ETW'er Jelco. En in januari krijgen we versterking op de projectadministratie van Marjolein en Tessa.

Uiteraard vergeten we niet de grote groep loyale medewerkers die het hele jaar door het beste hebben gegeven. Ook onze dank aan het team zzp’ers, onderaannemers, opdrachtgevers en leveranciers.

We zijn dit jaar begonnen met een primeur in onze sector; de ingebruikname van de eerste elektrische mobiele kraan. Het komend jaar zetten we de volgende stappen op weg naar emissievrij werken. In januari komen de eerste elektrische bussen, daarna gevolgd door nog meer voertuigen en werkmaterieel.

Wij wensen een ieder vreugdevolle feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2023 toe."