Jubileumactie: Boom voor een Boom

Jubileumactie: Boom voor een Boom

Gepubliceerd op 6 april 2021 door Kees Mudde

Alle particuliere klanten die door ons één of meerdere bomen laten verwijderen krijgen van ons een nieuwe boom of bomen cadeau. Bijna letterlijk een boom voor een boom dus; een supergoeie deal! Doel van de actie is om het dit jubileumjaar voor deze klanten extra aantrekkelijk te maken zaken te doen met Boomrooierij Weijtmans.

PROMOTIE VAN DE ACTIE

De actie start vanaf 6 april en loopt door tot 31 december 2021, en gaat op meerdere fronten onder de aandacht gebracht worden. Zo zijn op de website actiebanners te vinden en kan de nodige informatie gevonden worden. Daarnaast zal de jubileumactie in online media en reclameuitingen onder de aandacht gebracht worden en gaat de lokale en regionale pers aandacht geven aan deze promotie.

WEBSHOP EN PARTNERS

Voor deze actie is speciaal een webshop geopend: www.boomvooreenboom.nl. In de webshop kan een selectie van bomen gevonden worden die bij uitstek geschikt zijn voor in de tuin. Hier kan men de gratis boom of bomen naar keuze uitkiezen.

In deze jubileumactie werkt Boomrooierij Weijtmans samen met 2 partners. De bomen worden geleverd door Boomkwekerij Udenhout B.V. De klant kan op vooraf bepaalde afhaalmomenten de gereserveerde bomen ophalen bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg.

BOMEN PLANTEN IS HARD NODIG!

Het jubileumjaar van Boomrooierij Weijtmans staat helemaal in het teken van bomen. Dat is natuurlijk logisch want bomen zijn een prominente factor in de rijke historie van ons bedrijf. Ook in de actualiteit spelen bomen een belangrijke rol. Meer bomen planten helpt in het oplossen van het klimaatprobleem. Daarom moet het boomarsenaal in Nederland flink groeien. Door vandaag een boom te planten creëren we voor de toekomstige generaties een groene en gezonde leefomgeving. Ook deze bomen gaan hierin bijdragen.

ONDERDEEL JUBILEUMJAAR

De Boom-voor-een-Boom jubileumactie is onderdeel van de festiviteiten rond het 100-jarig bestaan van Boomrooierij Weijtmans. Naast deze actie is door Kees Weijtmans o.a. ook de Bomen Nederland Studenten Challenge georganiseerd. Studententeams van vakgerichte hbo’s in Nederland denken plannen uit hoe we meer bomen geplant kunnen krijgen. De ambitie is om vanuit het plan door te pakken naar uitvoering. Lees hier meer over de Bomen Nederland Studenten Challenge

Meer over de Boom-voor-een-Boom actie lees je hier.