We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen

Boomrooierij Weijtmans benoemt nieuwe bedrijfsleider

Boomrooierij Weijtmans benoemt nieuwe bedrijfsleider

Gepubliceerd op 5 september 2023 door Kees Mudde

Na een dienstverband van ruim 22 jaar bij Boomrooierij Weijtmans heeft Ralf Van Humbeeck besloten zijn carrière een nieuwe richting te geven. In deze periode is hij doorgegroeid tot de functie van bedrijfsleider en heeft zo meegebouwd aan het succes van het Brabants familiebedrijf.

Ralf begon zijn loopbaan bij Boomrooierij Weijtmans in 2000 als stagiair. Kees Weijtmans: “In de jaren achter ons heeft zijn vakkennis, loyaliteit en collegialiteit een grote bijdrage geleverd. We vinden het erg lastig, maar we respecteren het besluit van Ralf de onderneming te verlaten en wensen hem alle succes in de toekomst.

Boomrooierij Weijtmans heeft de laatste 5 jaar een enorme groei doorgemaakt. Naast veranderingen in de bomensector ligt er voor de onderneming een flinke uitdaging op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Weijtmans: “We zijn blij dat wij voor Ralf een waardig opvolger hebben gevonden om zo de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.”

Als opvolger is Ingvar Diepens per 1 september als nieuwe bedrijfsleider in dienst getreden. Ingvar heeft ruime ervaring opgedaan als leidinggevende bij het Ministerie van Defensie en meerdere bedrijven in de transport- en logistieke sector. We gaan er samen met Ingvar een succes van maken!

(persbericht 1-9-2023)