Referenties Particulieren


Klantreferenties Weijtmans

 

Particulieren over Boomrooierij Weijtmans:

19 oktober 2017
Eric Millenaar – Wiek 13 – 4841 BS Prinsenbeek

“Er moest bij ons een grote eik gerooid worden. Omdat we Boomrooierij Weijtmans in Etten-Leur aan het werk hebben gezien hebben we gebeld. Het contact was erg correct en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden hoe het werk is uitgevoerd. De mensen waren stipt op tijd en hebben snel en efficiënt gewerkt. De mensen van Weijtmans zijn erg prettig en werken heel netjes: alles is super schoon opgeleverd, er lag geen snipper meer. Top!”

 

13 en 14 maart 2017
P. Vogelaar – van Hogendorpstraat 5 – 4671 KD Dinteloord

“Op een locatie in Steenbergen moesten 15 bomen gerooid worden.  Tijdens onze eerste kennismaking werd er direct vertelt hoe e.e.a. ging gebeuren. Er werd tijd aan besteed en rustig met elkaar besproken en dat gaf een goed gevoel. Prima werk geleverd en alles is gebeurt zoals afgesproken. Ook is er voor de omgeving weinig overlast geweest en alles is keurig afgewerkt. Wij zijn erg tevreden.”

 

9 maart 2017
Fa. Alkema – Vrijheidstraat 14 – 4902 BE Oosterhout

“Weijtmans heeft bij ons een beuk gerooid. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de werkzaamheden zijn duidelijk omschreven. We zijn zeer tevreden over de uitvoering door dit professioneel bedrijf. Indrukwekkend hoe gefocust er gewerkt wordt en na afloop het allemaal geregeld is. En als ze niet aan het werk zijn ze vriendelijk en tegemoetkomend. U heeft waarschijnlijk al foto’s genoeg, maar als u er meer wilt sturen wij die.”

 

9 maart 2017
Yolanda Krijgsman – Dorpsweg 108 – 3738 CH Maartensdijk

“In onze tuin is door Weijtmans een walnotenboom gerooid.  Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, en vooraf kregen wij een professionele folder, dat was prettig en gaf vertrouwen.

Wij zijn heel erg tevreden over het kappen en ruimen van onze walnotenboom. Het team van Weijtmans was uitstekend op elkaar ingespeeld; werkte supersnel en met modern materieel. Er was geen enkele schade en alles werd netjes opgeruimd. Hele aardige jongens. De prijs was ok.”

 

7 februari 2017
Familie Koster – Batelaar 33 – 4907 KH Oosterhout

“Het is moeilijk iemand te vinden die een apenboom durft te kappen maar via een buurman zijn we bij Weijtmans uitgekomen.  Wij zijn keurig te woord gestaan. Eerst een prijsopgave en daarna na akkoord datum geprikt. De jongens hebben echt alles keurig opgeruimd en zijn zeer zorgvuldig en voorzichtig te werk gegaan. Echt super.”

 

27 januari 2017
A.F. van Burik – Keerkring 71 – 3454 KW De Meern

“Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Transportkosten waren wat hoger, maar dit was wel in overeenstemming gezien de afstand Udenhout – Utrecht. We zijn zeer tevreden, dit bedrijf heeft  voldoende expertise.”

 

15 januari 2017
Rinus van ‘t Westende  – Zwingelspaansedijk 22 – 4793 SE Fijnaart

“Er zijn 2 bomen gerooid. Er is goed werk geleverd voor scherpe prijs. Op alle vlakken professioneel geregeld, prima job gedaan en alles wat afgesproken is wordt gewoon nagekomen.”

 

27 oktober 2016
M. Koudenburg – Laageinde 12 – 4614 PW Bergen op Zoom
“Er moesten bij ons 6 Canadese populieren gerooid worden en via een kennis zijn we terecht gekomen bij Boomrooierij Weijtmans. We zijn zeer tevreden met de manier waarop het werk is uitgevoerd. Er is erg netjes gewerkt.”

 

25 oktober 2016
Mevr. M. Coppens – Hazelaarlaan 40 – 5056XP Berkel-Enschot
“Omdat we iemand zochten die deskundig is op dit gebied hebben wij Weijtmans gevraagd 2 bomen te rooien en de wortels uit te frezen. We zijn tevreden met de uitvoering.”

 

24 en 29 oktober 2016
Irma van der neut – Herman Heijermansweg 27 – 5044 NB Tilburg
“We hebben Weijtmans al eens eerder gevraagd een opdracht uit te voeren en dat is ons toen goed bevallen. Ook deze keer was het rooien en wortels frezen naar tevredenheid uitgevoerd; geheel in lijn met wat je mag verwachten van een gerenommeerd bedrijf. Ga zo door!”

5 september 2016
Fam. Bloemsaat – Linge 19 – 5172 DP Kaatsheuvel
Rooien noteboom in achtertuin: “Alle lof voor degenen die de klus geklaard hebben. Het was snel klaar en alles is daarna keurig opgeruimd zonder schade aan de omliggende beplanting.”

 

22 september 2016
Fam. Cival – Valkenierslaan 112 – 4834 CR Breda
“We hebben op internet gezocht en naast anderen ook Boomrooierij Weijtmans gevonden. De prijs was goed en over het uitgevoerde werk zijn we zeer tevreden.”

 

13 september 2016
Frank van Goethem – Guldenberg 9 – 5268 KR Helvoirt
“Weijtmans is ons door derden aanbevolen. Na ons eerste contact met Kees Weijtmans hadden we een goed gevoel dat het in orde zou komen. Onze ervaring is erg positief dankzij de toegewijde, vakkundige en zorgvuldige medewerkers die hard doorwerken. Een team, attent op alles, die het terrein voorbeeldig schoon oplevert.”

 

6 september 2016
Mevr. Ellie Jacobs – Basalt 28 – 6581 HM Malden
“Er moesten 2 bomen bij ons gerooid worden en dit is door Boomrooierij Weijtmans prima uitgevoerd. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat.”

 

22 september 2016
Meta Chabot – Kievit 6 – 5161 WX Sprang-Capelle
“Wij hadden een den in onze achtertuin staan die over de schuur getild moest worden. Omdat Weijtmans ons door kennissen is aanbevolen hebben wij voor dit bedrijf gekozen. Over de voorbereiding, gemaakte afspraken en uitvoering van deze klus zijn we erg tevreden.”

 

25 augustus 2016
Rob van Veen – Frankische Driehoek 17 – 5052 BL Goirle
“We hadden vergunning gekregen om een beuk uit de tuin te verwijderen. Op internet hebben we Boomrooierij Weijtmans gevonden. We hebben de keuze gemaakt vanwege de expertise en ervaring. Onze ervaring is zeer positief, dit is een professionele organisatie!”

 

14 juli 2016
Fam. Van Krimpen – Dorpsweg – Maartensdijk
Snoeien en toppen van 15 populieren: “Prettig contact met de heer Weijtmans vooraf, zeer flexibel in de planning en op de dag zelf was de klus snel gedaan m.b.v. van de telekraan van de firma Weijtmans. Veel lof voor de machinist en ik ben zeer tevreden over de uitvoering. ”

 

30 juni 2016
A.J.M. Hoefnagels – Oude Baan 3 – 5051 BZ Giorle
De firma Weijtmans is ons aanbevolen en was ons ook al bekend. We hadden een moeilijke klus met het verwijderen van 3 kastanjebomen op een lastige plek. Daarom hebben we gekozen voor de ervaring van Weijtmans en over het werk zijn we zeer tevreden.

 

24 juni 2016
Fam. Borgmeijer – Deldenstraat 52 – 5043 GG Tilburg
We hebben dit bedrijf op internet gevonden en vonden dit een betrouwbare partij met veel ervaring in het vak. Het kappen van de bomen en afvoeren is keurig uitgevoerd; wij zijn tevreden.

 

22 juni 2016
Jan Zwekars – Kasterenlaan 73 – 5045 RB Tilburg
Er moesten bij ons 4 bomen en 2 stronken verwijderd worden. Door de goede referenties op de website hebben we gekozen voor de firma Weijtmans.  Het werk is precies uitgevoerd zoals afgesproken met dhr. Weijtmans. Alles is snel en vakkundig verwijderd en alle groenafval is afgevoerd. Wij zijn blij met de keuze en zeer tevreden met de uitvoering van het werk.

15 juni 2016
José Gruijters – Sluisakker 29 – 4944 BT Raamsdonkveer
Weijtmans heeft bij ons 2 bomen gerooid en de wortels gefreesd. We zijn zeer tevreden over het werk. Reden dan we voor Weijtmans hebben gekozen is de goede referenties op internet.

 

13 juni 2016
Marike Kuperus – Provinciale weg 61 – 3981 AM Bunnik
Bij ons moest een boom ingekort worden. Hiervoor is de kraan ingezet. We hadden wel wat verwarring over wat we aan hek en schutting weg moesten halen, want dat bleek uiteindelijk niet nodig. Neemt niet weg dat het werk goed is uitgevoerd, deskundig en voor een goede prijs.

 

13 juni 2016
G Aikema – Achter de Tuintjes 1a – 5126 BK Gilze
Boomrooierij Weijtmans heeft onderhoud uitgevoerd aan onze notenboom. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

 

7 juni 2016
Fam. Willemsen – Zonnebos 11 – 5263 EX Vught
Via internet hebben we Weijtmans gevonden om 2 eiken voor ons te rooien. Er zijn goed afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden, de prijs was goed en we zijn zeer tevreden over de resultaten. Dit is een bedrijf dat dankzij haar professionaliteit te vertrouwen is in de kwaliteit van te leveren diensten.

 

1 juni 2016
Fam. Oerlemans – Gijsbrecht van Amstelstraat 15 – 3132 VE – Vlaardingen
We hebben Boomrooierij Weijtmans gevonden op internet voor het rooien van onze den. De prijs was goed en we kregen een duidelijke offerte. Heel tevreden.

 

26 mei 2016
Thijs Galesloot – Giddinghof 4 – 4143 GX Leerdam
Weijtmans heeft bij ons een boom gerooid. Gekozen voor dit bedrijf vanwege de betrouwbare indruk en concurrerende prijs. Aan te bevelen!

 

Februari en Maart 2016
J. Matthijssen, Berkel-Enschot
De Firma Weijtmans heeft al eerder werkzaamheden voor mij uitgevoerd. Dus bij het rooien van 3 bomen en het wegfrezen van de wortels opnieuw een beroep op hun gedaan. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Ik ben erg tevreden over het werk, dit is een professioneel bedrijf.

 

16 maart 2016
E. Wilschut, Tilburg
Ik heb boomrooierij Weijtmans gevonden door te zoeken op internet. Er moest een room gerooid worden en andere bedrijven wilde het niet doen. Men kwam eerst met een kraan die niet groot genoeg was maar de tweede keer was dit wel in orde. Voor de rest ben ik correct en vriendelijk te woord gestaan en alle respect voor de werkers, ze verdienen een pluim!

 

25 februari 2016
Paul van Leuven, Rossum
Opdracht betrof het rooien, ruimen en frezen van een boom op de Beethovenlaan te Eindhoven. Heb het bedrijf op internet gevonden, goede voorbereiding, keurig te woord gestaan en heldere informatie. Weijtmans is een betrouwbaar en gerenommeerd familiebedrijf waarbij de klant nog steeds centraal staat. Ik ben zeer tevreden.

 

3 maart 2016
Familie van Thiel, Boxtel
Het bedrijf is mij door derden aanbevolen, en men had de beste offerte neergelegd. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het werk

17 februari 2016
Jan Bruntink, Tilburg
Amberboor gesnoeid en in model gebracht: Ik ben vriendelijk te woord gestaan en de prijsopgave was duidelijk. Mensen van Weijtmans komen betrouwbaar over en ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat.

 

11 februari 2016
A.van der Steen, Vlierden

Er moesten 2 bomen omgezaagd worden, waarbij de stam gedeeltelijk behouden moest blijven. Flinke klus met net als de vorige keer correct en vakkundig uitgevoerd.

 

4 februari 2016
Fam. Grijsbach, Kaatsheuvel.

Net als eerder hebben we ook nu weer Boomrooierij Weijtmans gevraagd om 3 dennen uit onze tuin te rooien en te ruimen. Wij zijn weer bijzonder tevreden met hoe het werk is uitgevoerd; de samenwerking is ons goed bevallen.

 

1 februari 2016
Van der Veer, Vlaardingen

Er moest een boom in onze achtertuin gerooid worden en de firma Weijtmans heeft deze klus correct en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.

 

25 Januari 2016
Marianne Beerman-Kok, Vlissingen

Voor het verwijderen van 4 bomen uit onze achtertuin hebben we via internet Boomrooierij Weijtmans gevonden. De goede ervaringen van andere klanten spraken ons aan. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Achteraf kan ik slechts toevoegen dat het werk ook hier prima is uitgevoerd met kundig personeel en indrukwekkend materieel. Zeer tevreden dus.

 

6 januari 2016
Monika, Eindhoven

De boom in onze achtertuin moest worden gerooid en afgevoerd maar ik wilde geen rommel in de tuin. Vooraf is iemand komen kijken waardoor ik precies wist wat er ging gebeuren en dat vond ik erg prettig. De prijs was gunstig dus heb ik gekozen voor Boomrooierij Weijtmans. Na afspraak is het werk door het vakkundig en professioneel personeel uitgevoerd. “Uw boom is in 5 minuten weg”, zei men en ik dacht dat het een grapje was. Maar inderdaad, binnen 5 minuten was de boom uit de achtertuin met de kraan over het huis getild en lag hij op straat om klein gemaakt te worden. En een half uur later was alles weg en keurig opgeruimd. Topklasse, ik zou jullie zo weer inhuren.

 

17 juli 2015
Fam. Schure  – Eikenven 42 – 5062AE Oisterwijk

Betreft de rooien en wegfrezen van de wortels van 2 bomen. We hadden bij de buren gezien dat Boomrooierij Weijtmans de werkzaamheden snel, netjes en betaalbaar heeft uitgevoerd. Dit was voor mij de doorslag, en we zijn heel erg tevreden over de uitvoering.

 

10 juli 2015
H. v.d. Velden – Offenbachstraat 167 – 5011 EH Tilburg

Na eerst door 2 bedrijven teleurgesteld te zijn hebben we Boomrooierij Weijtmans gevonden op internet. Onze kronkelwilg moest getopt worden en we zijn zeer tevreden over hoe het werk is uitgevoerd.

 

14 juli 2015
Familie Oliekan – Laan van Nuenhem 31 – 5673 PA Neunen

We hebben Boomrooierij Weijtmans gekozen voor het rooien van een paar bomen omdat ze een goede reputatie hebben. Wij zeer erg tevreden met het uitgevoerde werk.

 

15 juni 2015
Dhr. Van de Chijs – Jacob van Ruysdaelstraat 35 – 5143 GL Waalwijk

Onze treurwilgen moesten gemodelleerd worden en dood hout eruit dus heb ik een briefje onder de ruitenwisser van een medewerker van Boomrooierij Weijtmans gedaan. Vervolgens is iemand komen kijken en zijn de werkzaamheden goed doorgesproken. Complimenten aan de mensen die dit werk hebben uitgevoerd – echte vakmensen. Heel erg tevreden en petje af!

9 juni 2015
Paardenpension Fancy Farm – Hei-eind 1a – 5528 NT Hogeloon

Er moesten bij ons 3 eiken gerooid worden. Wij hebben gekozen voor boomrooierij Weijtmans vanwege de ervaring, voor de veiligheid en certificering van het bedrijf. De uitvoering was super, netjes en snel gewerkt; en alles keurig meegenomen. Kortom, gewoon de beste gekozen!

 

28 mei 2015
Familie Klunder – Johan Vestersstraat 25 – 5644 TB Eindhoven

Uitgevoerd is het volgende: 8 bomen rooien , afval en hout afvoeren, boomwortels wegfrezen en de grond aanvullen en vernieuwen. In de voorbereiding zijn we uiterst efficiënt en zorgvuldig te woord gestaan, heel prettig om zo klant te zijn. De werkzaamheden waren duidelijk waarbij Weijtmans suggesties aangaf waar je zelf nooit aan zou denken. We zijn heel erg tevreden, en jullie teamwerk is echt top.

 

27 mei 2015
Fam. L.E.Flohr – Imstenrade 2 – 5655 BN Eindhoven

We hebben de firma Weijtmans op internet gevonden en zijn afgegaan op de goede recensies op de website en de bekendheid bij de gemeente Eindhoven. Men heeft bij ons coniferen weggehaald en nog een boom en alles wortels verwijderd. Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden – alles was OK!

 

13 mei 2015
Hagendoorn – Valkenlaan 37 – 6026 SG Maarheeze

We hebben prijsopgave aangevraagd voor het verwijderen van 3 sparren. De prijs was gunstig dus gekozen voor Weijtmans. Het werk is perfect uitgevoerd; zeer snel en alles is keurig opgeruimd en afgevoerd. Complimenten!!

 

April 2015
Familie Ling – Kruiningenstraat 24 – 5045 PW Tilburg

Wij hadden 3 wilgen te kandelaberen en Weijtmans heeft dit voor een scherpe prijs goed uitgevoerd. Wij zijn tevreden met de uitvoering dit werk.

 

17 en 21 April 2015
Van den Wildenberg – Van Malsenstraat 4 – 5051 CC Goirle

Omschrijving werkzaamheden: het kappen van 2 bomen. Ik ken Boomrooierij Weijtmans vanuit mijn werk , ik werk bij woonstichting Leystromen. Men heeft ons keurig geholpen en duidelijke afspraken gemaakt. We zijn dan ook zeer tevreden want het werk is vakkundig, snel en netjes uitgevoerd. Ik kan Weijtmans daarom ook bij iedereen aanbevelen!

 

19 januari 2015
Cees Notenboom – Rijensestraatweg 61 – 5101TG Dongen

De werkzaamheden betroffen het uitsnoeien van oude beukenbomen. Weijtmans heeft reeds eerder werkzaamheden bij ons verricht, en ook deze keer zijn we correct en vriendelijk te woord gestaan. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee de uit te voeren werkzaamheden zijn volbracht.

 

21 januari 2015
C. van Benthem Jutting – Pastoor Dijkmanstraat 16 – 5611 RB Eindhoven

De firma Weijtmans is ons aanbevolen door derden. Zij hebben een krul wilg uit onze achtertuin gerooid met hun telescoopkraan.  Vooraf was duidelijk en netjes aangegeven hoe en wat er ging gebeuren. En eerlijk gezegd leek het ons wel mooi om te zien hoe dat werkt met de speciale kraan van Weijtmans. Ik had zelf of met vrienden er geen zin in de boom zelf neer te halen, met alle gevaren van dien. Wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk.

 

15 januari 2015
B. Cattel – Hazelaarlaan 12 – 5056 XM Berkel Enschot

Weijtmans had in het verleden al eens goed werk geleverd bij een kennis van ons. Daarom hebben wij hen gevraagd voor het toppen van onze conifeer.  Wij zijn heel erg blij met de uitvoering; beter kon het m.i. niet. De mensen verschenen keurig op tijd en klaarden de klus netjes binnen de opgegeven tijden. Daarna is alles netjes opgeruimd!

 

30 december 2014
Fam Welten – De Genestetlaan 26 – 5615 EH Eindhoven

Een medewerker van boomrooierij Weijtmans was opnames aan het doen voor de gemeente in onze buurt. Na persoonlijk contact heeft men ons netjes offerte gemaakt met een goede omschrijving van de werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering (het toppen van twee ceders) maar hadden dit ook wel verwacht omdat we Weijtmans regelmatig voor de gemeente werk zien doen in het ons belendende park al veel werkzaamheden voor de gemeente gedaan heeft.

22 december 2014
Fam. Turlings – Poortlaan 6 – 5263 DB Vught

Er moesten bij ons een paar bomen gesnoeid worden en de firma Puur groenprojecten heeft ons Weijtmans aanbevolen omdat zij de klus goed aankunnen. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering.

 

17 december 2014
Sjef de Backer – Sint Cornelisplein 7B – 6028 RN Gastel

Boomrooierij Weijtmans heeft bij ons 4 bomen gesnoeid en de wortels gefreesd van 1 boom. De keuze voor Weijtmans is gemaakt op basis van recommandatie en de goede prijs. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

 

4 december 2014
Aad van Wensen – Havendijk 21 – 5017 AL Tilburg

Een paar maanden geleden heeft Weijtmans een boom uit de voortuin gerooid. Over dit werk waren we heel tevreden. Deze keer moest een berk in de achtertuin gerooid worden. Ook nu is na telefonisch contact alles keurig uitgevoerd zoals afgesproken. De boom stond naast een naast een glazen kas / tuinhuis en moest over het huis getild worden. Groot risico op schade als je niet weet wat je doet of niet het juiste materiaal hebt. Weijtmans heeft de juiste spullen en vakmensen, en een uitstekende reputatie. Ze hebben dit ook bij ons weer waargemaakt. Wij zijn bijzonder tevreden.

 

15 september 2014
Fam. Engelen – Scharenburgstraat 24 – 4812 PP Breda

Omschrijving werkzaamheden : rooien van 4 coniferen wortels onder tegels weghakken en tegels terugleggen.
De administratieve afhandeling was correct en vriendelijk. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Wij zijn tevreden.

 

12 september 2014
Familie van Hoof – Ambrosiusweg 13 – 5081 NV Hilvarenbeek

Omschrijving van de werkzaamheden: het snoeien van een aantal bomen.
Boomrooierij Weijtmans is ons aanbevolen. Daarom en vanwege de ervaring en het feit dat het een betrouwbaar bedrijf is hebben wij voor Weijtmans gekozen. De werkzaamheden waren vooraf keurig omschreven zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Wij zijn erg tevreden over de geleverde prestatie.

 

9 september 2014
Fam. Roos – Kasterenlaan 55 – 5045 RB Tilburg

Omschrijving werkzaamheden: 1 boom rooien (voortuin) stuk stronk weghalen achtertuin + stronk in voortuin met machine weghalen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan. Het stuk stronk in de achtertuin was gepland op 2 uur werk, terwijl de twee aardige mannen het in een kwartiertje geklaard hebben. Ik ben tevreden over de verrichte werkzaamheden.

 

4 september 2014
Fam. Janssen – Uilenpas 66 – 5655 JD Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van kersenboom.
Ik ben bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen via onze buurvrouw. We hadden met de buren afgesproken om een aantal bomen te laten rooien. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. We zijn zeer tevreden over het werk van Weijtmans.

 

4 september 2014
De familie I. van Driel  – Ulenpas 64 – 5655 JD Eindhoven

Omschrijving van de werkzaamheden: er moesten 8 bomen worden gerooid.
Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Weijtmans. Het contact met de mensen was vriendelijk en ik ben correct te woord gestaan. Wat ik wel jammer vond is dat, omdat de werkmensen iets vooruit liepen op hun planning, ik niet helemaal bij de uitvoering aanwezig kon zijn. De bomen waren snel neergehaald en afgewerkt en de boomstronken zijn netjes gefreesd. De begroeiing en het gras is niet of nauwelijks beschadigd en alles is netjes opgeruimd. De uitvoering van het werk was echt een geoliede machine. Voordat de volgende boom omgezaagd is zijn alle takken en het hout van de eerste boom al weggehaald. En er is goed op het verkeer en de veiligheid gelet. Kortom: vakkundig en helemaal top! De prijs was prima dus zijn wij zeer tevreden.

 

31 augustus 2014
Jan Beljaars  – Hofstad 47 – 5126 EW Gilze

Omschrijving werkzaamheden: Een 50 jarige Berkenboom uit de achtertuin verwijderen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, telefonisch is alles afgewerkt en over de prijs waren wij het eens. De boom werd, voor ons en voor de buurt zeer spectaculair met de kraan verwijderd, zonder beschadiging van de tuin en alles is netjes opgeruimd zoals telefonisch afgesproken. Ik ben dan ook zeer tevreden.

 

19 augustus 2014
Peter Leijtens – Julianastraat 7 – 5141 GL Waalwijk

Omschrijving werkzaamheden: Boom rooien.
Ik ben via internet bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen. De administratieve afhandeling was correct. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Het zou wel makkelijk zijn om een kopie te krijgen van de werkbrief en prijs, nu moest ik dit zelf onthouden. Ik heb al eerder iets door Weijtmans laten doen en ben zeer tevreden.

14 augustus 2014
H.J.C.A. van Stekelenburg – Generaal Linckerslaan 60 – 5623 JW Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: Er moesten 3 hele grote bomen uit onze voortuin verwijderd worden, elke boom was ongeveer 2,5 ton. We hebben vooraf aan de werkzaamheden een keurige offerte gekregen waarin de werkzaamheden en voorwaarden keurig zijn vastgelegd. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, hier zijn we zeer tevreden over. Boomrooierij Weijtmans is ons door een kennis aanbevolen waar ook een werk is uitgevoerd en wij zullen deze firma zeker ook aanbevelen.

 

13 augustus 2014
Familie Vening – Tweelingenlaan 15 – 5632 AW Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: het rooien van 2 bomen rooien en verwijderen van de wortels.
Boomrooierij Weijtmans is ons aanbevolen door de boomchirurg de geadviseerd heeft de bomen te laten rooien. Vooraf is keurig prijsopgave gedaan en ons uitgelegd hoe men de werkzaamheden zou uitvoeren. Het waren flinke bomen dus was het best een lastige opdracht. De aangeboden prijs was reeel. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het werk.

 

13 augustus 2014
K.H.J. Buschow – Van Egmondlaan 18 – 5583 VB Waalre

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van een den in de achtertuin.
De den was door de wind al scheef gaan staan, wat een gevaarlijke situatie inhield. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven, wij zijn zeer tevreden.

 

11 augustus 2014
Wim Bisschops – de Langeweg 15 – 3771 RA Langeweg

Omschrijving werkzaamheden: frezen van boomstronken.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, een actieve en vriendelijke benadering. Wij zijn zeer tevreden.

 

8 augustus 2014
Fam. A. Biemans – Nederveenweg 9 – 5161 PA Sprang Capelle

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van bomen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

 

29 juli 2014
I. van Nes – Schrauwenhof 5 – 4837 CW Breda

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van 1 boom.
Ik heb al eerder met Boomrooierij Weijtmans gewerkt, ook via internet rond het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Mijn opmerking: De snelheid van reactie en professionaliteit van uitvoering van het werk is erg goed, wij zijn dan ook zeer tevreden.

 

2 juli 2014
Familie Kivits – Bennebroekstraat 44 – 5043 AC Tilburg

Omschrijving werkzaamheden: apenboom weghalen.
Ik ben via internet bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen. Alles is keurig afgehandeld en wij zijn tevreden.

 

juni 2014
Theo van Gils – Europalaan 38 – 5042 ZR Tilburg

Ik ben via mond-op-mond reclame Weijtmans terecht gekomen. We zijn netjes te woord gestaan, alles afspraken waren vooraf duidelijk. Het werk is goed uitgevoerd, we zijn dan ook zeer tevreden.

 

Juni 2014
Familie Van Vliet – Oude Bovensteweg 16 – 6584 CK Molenhoek

Omschrijving van de werkzaamheden: Boom rooien.
We hebben voor boomrooierij Weijtmans gekozen omdat de prijs goed was en men snel de klus kon afwerken. Het hele werk binnen twee en een half uur afgewerkt wat vooraf ook ingeschat was. Weijtmans heeft het hout overgenomen. Een compliment voor de gemotiveerde medewerkers van dit bedrijf. Ze hebben de klus uitstekend uitgevoerd en zijn met hun enthousiasme echt een visitekaartje voor uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden.

 

12 juni 2014
Frank Claassen – Directievoerder integrale reiniging en rooibestek Gemeente Eindhoven

“Graag wil ik iedereen bij de firma Weijtmans bedanken voor de al jaren goed lopende samenwerking. De firma is voor de gemeente Eindhoven momenteel de contractpartner voor het rooien van bomen in de openbare ruimte. Zelf ben ik nu sinds twee jaar de opdrachtgever voor het rooien van bomen en ik kan zeggen dat dit fantastisch verloopt, het gebeurt altijd op een professionele en efficiënte wijze. Ook de nazorg is in prima handen.”

17 april 2014
Familie Verhoeven – Zeebruggestraat, Eindhoven

“Wij zullen uw bedrijf zeker adviseren in voorkomende gevallen”

 

12 februari 2014
Wim van de Sande – Uitvoering en Advies Gemeente Tilburg

Bij deze bedank ik u en uw medewerkers voor de perfect gecoördineerde rooiactie in de Molenbochtstraat. Een goede voorbereiding waarbij in drie fasen binnen de afgesproken tijd 59 bomen verwijderd zijn. Dit zonder noemenswaardige overlast voor de bewoners en complete ontzorging van de opdrachtgever de gemeente Tilburg.

21 oktober 2013
José Graafsma – Wijkcoördinator Gemeente Eindhoven

Op 14 oktober heeft een team van jullie mensen de populieren gerooid die op de hoek van de Vlokhovenseweg en de Samarialaan stonden in Eindhoven. Namens de bewoners wil ik jullie mensen bedanken en de complimenten overbrengen voor de manier waarop ze deze klus geklaard hebben. De bewoners zijn er zeer tevreden over!

29 augustus 2013
Kasteel Nieuwerbroek te Beesel

Bij het rooien van 17 eikenbomen in Beesel (Limburg) heeft de heer Geerlings de geschiedenis nog eens vastgelegd.
Lees hier het verhaal: Bomen rooien Kasteel Nieuwenbroek te Beesel

STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 – 511 14 83

KLANTREFERENTIES