Referenties Particulieren


Klantreferenties Weijtmans

 

Particulieren over Boomrooierij Weijtmans:

2-5-2020
U.R. Tjebbes, Berkel-Enschot

“Betreft het snoeien van overhangende takken van boom van Gemeente. Keurig geholpen bij voorbereiding en over de uitvoering zeer tevreden. Weijtmans heeft een goede naam in de markt en dat klopt. Klantvriendelijke afhandeling!”

 

20-5-2020
Piet Kant, Tilburg

“Betreft snoeiwerk. Weijtmans gevonden na zoeken op internet; voor hen gekozen omdat ze uit de buurt komen en een erkend en bekend bedrijf zijn. Ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk: fijne mensen en goed en deskundig werk”

 

15-5-2020
Tanja van Kessel, Boxtel

“Weijtmans is ons aanbevolen voor het uit te voeren werk: rooien van 3 bomen en het snoeien van een laurierhaag. Een van de bomen was door een storm omgewaaid, de andere twee waren te groot geworden. De werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd. De bomen zijn keurig afgevoerd en de rommel is netjes opgeruimd.”

 

14-5-2020
J van den Heuvel, Veldhoven

“Betreft het frezen van 2 stobben en wortels. Gezien mijn leeftijd niet iets wat ik zelf moet doen en ik ben onbekend met dit soort werk. Daarom heb ik het door Weijtmans laten uitvoeren uiteindelijk was de prijs van de werkzaamheden ook netjes. De offerte was redelijk snel en de opdracht geven was ook gewoon in 5 seconden geregeld, tevreden!”

 

8-5-2020
Jos van Mierlo, Bakel

“Ik ken Boomrooierij Weijtmans als een professioneel bedrijf dat werkt tegen redelijke prijzen. We hebben ze gevraagd een kastanjeboom te rooien en dat is perfect gedaan. Vooral doorgaan met de manier van werken zoals men nu doet want dat is prima. Alles wordt goed voorbereid, uitgevoerd en opgeruimd. TOP, zeer aanbevelenswaardig !!!”

 

30-4-2020
A.C. van Gastel, Breda

“We kennen Boomrooierij Weijtmans al ruim 40 jaar en in het verleden hebben ze goed werk voor ons gedaan. Daarom hebben we ze gevraagd 6 bomen bij ons te rooien. We zijn zeer tevreden over de manier waarop gewerkt wordt. Het personeel werkt zeer nauwkeurig en laat het terrein netjes opgeruimd achter.”

 

23-4-2020
Joep van Helvert, Oisterwijk

“Voor het verwijderen van boom wortels hebben we Weijtmans gevraagd, dat is werk dat je zelf niet kunt doen. We zijn zeer tevreden over de uitvoering en de medewerkers waren zeer behulpzaam en meedenkend.”

 

22-4-2020
Johan Leenaars, Oosterhout

“Voor het rooien van enkele bomen hebben we via internet Boomrooierij Weijtmans gevonden. We hadden al gehoord van eerdere goede ervaringen en zijn zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden; super, professioneel, netjes en snel!”

 

Februari 2020
Stichting Petrus Donders, Tilburg

“Weijtmans heeft al vaker voor ons gewerkt, en dus ook weer gevraagd voor snoeiwerk. We zijn tevreden over het werk, uitvoering was goed.”

 

20-3-2020
Hans van Steen, Hilvarenbeek

“Voor het snoeien van onze bomen is Boomrooierij Weijtmans ons aanbevolen. We zijn correct behandeld en tevreden over de uitvoering van het werk.”

 

20-4-2020
M.C. Verspeek, Oisterwijk

“Voor het snoeien van onze 2 monumentale bomen is een ervaren vakman nodig. Mede omdat we al heel lang tevreden klant zijn bij Weijtmans en omdat het weer nodig was om de bomen te snoeien hebben we hen opnieuw gevraagd dit werk uit te voeren. Wij zijn al jaren zeer tevreden over de werkzaamheden die Weijtmans voor ons uitvoert en zo ook deze keer weer.”

2-4-2020
J.M. van Hal, Waddinxveen

“Voor het verwijderen van een flinke bamboestronk heb ik Weijtmans ingeschakeld. Werk is prima uitgevoerd, we zijn zeer tevreden, alle afspraken zijn nagekomen en alles in één keer goed!”

 

9 april 2020
K. van Kollenburg, Berkel-Enschot

“We zochten een specialist voor het snoeien van onze erfafscheiding. Via een advertentie in een lokaal advertentieblad hebben we Weijtmans gevonden. Ze komen uit de buurt en hebben een goede naam. Ook ons werk is zoals afgesproken, gewoon goed afgewerkt. Tevreden.”

 

1-4-2020
J.Herrera, Teteringen

“Voor het verwijderen van een dennenboom is ons Boomrooierij Weijtmans aanbevolen. Terecht want we zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Wat een vakbekwame mensen! Ook het opruimen gebeurde snel en netjes.”

 

13-3-2020
Harjet Robben, Bergharen

“We hadden een boom te rooien en de wortels moesten weggehaald. Via internet gezocht en uiteindelijk voor de beste offerte van Boomrooierij Weijtmans gekozen. We vonden het contact met de medewerkers erg prettig en zijn heel erg tevreden over hoe het werk is uitgevoerd: we hebben bewondering voor de professionaliteit van jullie medewerkers.”

 

19-3-2020
J.Elshof, Berkel Enschot

“Weijtmans staat goed bekend en de prijs was het beste van alle offertes dus hebben zij onze 2 dennen verwijderd. We zijn tevreden over de uitvoering, het was een snelle actie, nette afwerking en met moderne apparatuur.”

 

20-2-2020
H.Jonkman, Rijen

“Boomrooierij Weijtmans heeft vaker bomen bij ons gerooid en dat bevalt is goed. We zijn tevreden hoe het werk uitgevoerd wordt, zeer vriendelijk en professioneel personeel.”

 

20-2-2020
Kees Kouwenberg, Moergestel

“Bij ons was helaas een boom op het dak gewaaid en deze moest snel verwijderd worden. We zijn heel blij met hoe het werk gedaan is en de snelle afhandeling”

 

20-2-2020
G. Figee, Breda.

“We hadden een esdoorn te rooien en af te voeren die 30 meter van de weg stond. Weijtmans is de enige firma die dit vanaf de weg kan oplossen met hun telekraan. Het werk is dan ook naar tevredenheid uitgevoerd. De mannen werken snel, professioneel en met minimale overlast voor de omgeving. De werkplek werd schoon opgeleverd. Compliment!”

 

6-12-2019
J.S.Horjus, Prinsenbeek

“We hebben Weijtmans via internet gevonden om dennenbomen bij ons te verwijderen en zij leverden de scherpste offerte en reageerden snel. Boomrooierij Weijtmans ontzorgt de klant, komen afspraken na, leveren goede communicatie, alle medewerkers zijn beleefd en vriendelijk en er werd zeer hard gewerkt door de mannen. Respect voor hun doorzettingsvermogen, het was een enorme klus. Dank voor de fijne samenwerking.”

 

December 2019
Fam. E.C. Laser, Zeewolde

“Wij zochten een specialist voor het kappen van bomen, weghalen van de boomstronken en alles afvoeren. Via internet gevonden en de video’s bekeken vonden wij Boomrooierij Weijtmans het juiste bedrijf. Het contact was correct en vriendelijk, de offerte was duidelijk. Bij de uitvoering was het omzagen, het afvoeren van stam- en takhout als ook later het uitvrezen van de stobben kwa tijdsbestek en vakbekwaamheid indrukwekkend. Zeer tevreden en vooral zo verder werken!”

 

4-12-2019
Fred Sissing, Heythuysen

“Wij hadden snoeiwerk van wat sparren te doen en er moest een kronkelwilg gerooid en de wortels verwijderd. Op internet Boomrooierij Weijtmans gevonden en vanwege prijs en vakmanschap voor hen gekozen. Men heeft ons keurig voorgelicht op het werk en over de uitvoering zijn we tevreden”

 

28-12-2019
G.L.J. van der Stelt, Rijswijk

“Voor het rooien van 3 dennen in onze achtertuin hebben we Weijtmans gevraagd omdat we goede dingen over dit bedrijf horen. Ze zijn vakkundig en hebben de juiste apparatuur om de werkzaamheden veilig uit te voeren. We zijn zeer tevreden met de uitvoering, een net bedrijf dat staat voor hun werk.”

3-10-2019
Franc van de Einde – Eindhoven

“Betref het rooien van een 70 jaar oude Meidoorn. We hebben Weijtmans gebeld omdat ze al eens eerder bij ons werk hebben gedaan en dat is toen goed bevallen. Ook deze keer waren we zeer tevreden over het werk en het contact met de firma. Wij hebben nu geen bomen meer in de tuin, anders zeker volgende keer weer.”

 

30-09-2019
H. Dhondt-Derijck – Heusden

Ik was op zoek naar een boomrooierij die een grote populier zou kunnen rooien en het hout zou kunnen afvoeren. Ik kreeg de naam van Boomrooierij Weijtmans door van een goede kennis. Ik ben ontzettend tevreden en blij dat ik voor Weijtmans heb gekozen. De mannen van Weijtmans hebben dit karwei op een vakkundige, zeer zorgvuldige en snelle manier uitgevoerd.

 

27-09-2019
C.F.A.G. van Holsteyn – Eindhoven

Een omgewaaide boom moest weggehaald en afgevoerd worden. Na mijn prijsaanvraag een zeer snelle opvolging met bezoek ter plaatse en meteen een goede prijs; veel beter dan enkele collega`s. De ervaring met Boomrooierij Weijtmans is prima. Goede prijs, correcte mensen en goed werk! Voor herhaling vatbaar.

 

26-09-2019
Ton Vos – Oss

Bij mij staat veiligheid voorop, dus ik zocht een professioneel bedrijf voor het rooien van een esdoorn en een spar. Er is vlot en prettig gewerkt door het vriendelijke personeel van Boomrooierij Weijtmans en na afloop is alles keurig opgeruimd.

 

26-09-2019
A. Hopman – Oss

Boomrooierij Weijtmans heeft 5 bomen gerooid en de stompen gefreesd. Ik was verast hoe goed, ervaren en vakkundig de mensen waren die deze klus kwamen klaren. De ploeg van 4 man werkte samen als een goed geoliede machine.

 

25-09-2019
Joris Theeuwes – Ulicoten

Zeer goede ervaring met Boomrooierij Weijtmans. De drie mannen waren heel goed op elkaar ingespeeld en gingen vlot te werk. Hopelijk is het met de duim van de vrachtwagenchauffeur nog goed gegaan. Die had klem gezeten waardoor zijn nagel loskwam. Hij was een behoorlijke taaie want met een verbandje erom ging hij gewoon door!

 

25-09-2019
B.D.Doornbos – Eindhoven

Gezien de goede ervaringen van onze overburen heb ik Boomrooierij Weijtmans gevraagd om een boom uit de achtertuin te verwijderen. De mannen zijn heel goed op elkaar ingewerkt en alles verloopt heel professioneel. Binnen twee uur was de boom weg en is alles schoon opgeleverd.

23-09-2019
M. Ackermans – Kerkdriel

Voor de tweede keer heeft de Boomrooierij Weijtmans naar volle tevredenheid werkzaamheden voor mij verricht. Er zijn een aantal bomen gerooid en stompen gefreesd. De mannen zijn professioneel, vriendelijk en werken erg netjes. Ik ben hier zeer tevreden over.

 

12-09-2019
A. van Rooy – Helmond

Betrof het snoeien van een berk. Ik ben heel vriendelijk te woord gestaan via de telefoon. Er werd goed meegedacht bij het plannen van de werkzaamheden. De mannen die kwamen snoeien waren erg aardig, werkten snel en hebben alles netjes opgeruimd. Erg aardige mensen die kwamen snoeien. Alles is netjes opgeruimd.

 

12-08-2019
Helmie Schalken – Udenhout

Weijtmans is een bedrijf is uit ons dorp en staat zeer goed bekend. Wij hebben op zaterdag gebeld dat er iets was met deze boom. Meteen is er op maandag morgen iemand langs geweest om te kijken en binnen enkele uren was de boom verwijderd. Ook de buurt van waaruit de kraanwagen zijn werk moest doen, zijn zeer te spreken over hoe alles is gegaan.

24-07-2019
Gertjan Prins – Waalwijk

Onze buren hebben eerder werk uit laten voeren door Boomrooierij Weijtmans en daar hebben wij goede dingen over gehoord. De amberboom in onze tuins is door de vriendelijke en professionele mensen van Weijtmans verwijderd. Prima gedaan!

 

23-07-2019
Zwaans – Veghel

We zijn erg zuinig op de grote grote kastanjeboom in onze voortuin. Via anderen hebben we gehoord dat Weijtmans erg goed is in wat ze doen. Vriendelijk aan de telefoon, goede uitleg van degene die is komen kijken. De snoeiers waren op tijd en zijn erg goed in hun vak. Ze hebben vlot gewerkt en alles netjes achtergelaten.

 

29-05-2019
Weiss – Best

Anderhalf jaar geleden heeft Boomrooierij Weijtmans naar volle tevredenheid ons preceel bouwklaar gemaakt. Daarom hebben we jullie nu gevraag om 7 bomen te kappen en de stammen te frezen. Er is snel en netjes gewerkt door de correcte mannen. Weijtmans is een professioneel bedrijf dat snel en goed werk levert!

 

14-05-2019
F. Stobbelaar – De Moer

Weijtmans is bekend in mijn omgeving en ik heb ze daarom gevraagd voor het rooien van een aantal bomen, het toppen van populieren en het kalaberen van een wilg. Bij Weijtmans werken open en eerlijke medewerkers die toezeggingen nakomen. Hulde daarvoor!

 

01-05-2019
Jurgen Borghuis – Rotterdam

Via internet ben ik bij Boomrooierij Weijtmans uitgekomen. Na het ontvangen van een goede offerte en het vertrouwen dat ik kreeg door het contact heeft Boomrooierij Weijtmans voor mij een spar verwijderd. Voor een kop koffie extra hebben ze een grote conifeer ook meegenomen. Al met al een zeer goede ervaring!

 

28-03-2019
Leonard Herbst – Oss

Weijtmans heeft een es in mijn achtertuin gerooid. Het team ging heel secuur te werk en had volledige focus op veiligheid. Weijtmans is een professionele onderneming, beschikt over moderne apparatuur, heeft een klantgerichte aanpak en werkt zeer efficiënt!

 

24-01-2019
Marc Jansen – Roosendaal

Er werd snel gereageerd op de offerteaanvraag om drie bomen te laten verwijderen. Het bezoek om de werkzaamheden op te nemen verliep professioneel en vriendelijk. Bij aankomst zijn de werkzaamheden iets aangepast zonder er om te hoeven vragen! Super service, keurig op tijd en nette afronding van de werkzaamheden. Vakwerk!

 

14-01-2019
Van den Akker – Veldhoven

We zijn heel tevreden over Boomrooierij Weijtmans. Dit was de tweede keer dat we geweldig fijn geholpen zijn door jullie met een boom die nodig gesnoeid moest worden. De mannen zijn vriendelijk, werken snel en heel netjes. Er is goed geluisterd naar onze wensen!

 

Dec 2018
C. Swagemakers – Goirle

Weijtmans heeft een goede reputatie en dat is de voornaamste reden dat ik jullie gevraagd heb om 3 bomen te rooien. Alle afspraken zijn netjes nagekomen en de werkzaamheden professioneel en vakkundig uitgevoerd. Echte vakmensen!

 

29-10-2018
R. Bos – Wouw

Boomrooierij Weijtmans heeft een aantal bomen gerooid en gesnoeid. De afspraken waren duidelijk, de medewerkers en ook de prijs voor de werkzaamheden was vriendelijk. Zeker aanbevolen.

 

21-08-2019
J.A. van Abeelen – Moergestel

Er werd snel gereageerd op mijn aanvraag en de ontvangen offerte was zeer duidelijk. De 4 eiken in mijn achtertuin zijn vakkundig, professioneel en vlot door Weijtmans verwijderd. De uitvoering durf ik zelfs perfect te noemen!

 

31-07-2019
Ruud Merks- Middelbeers

Boomrooierij Weijtmans is mij goed van dienst geweest met het uitdunnen van een kroon en verwijderen van een tak. Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn transparant in wat ze gaan doen en doen dit snel en vakkundig. Een professionele, prettige behandeling.

 

12-07-18
Hans Remie – Berkel-Enschot

Weijtmans is een bekende naam in onze regio. Een bedrijf met een erg goede reputatie. Ik heb jullie daarom gevraagd om een berk te rooien. De medewerkers zijn prettig in de omgang, beschikken over goed materieel en gaan professioneel te werk. Aanbevolen!

 

03-08-2018
J. Smits – Amsterdam

Door een storm is een van onze bomen omgewaaid. Via via kwam ik bij Boomrooierij Weijtmans terecht. Jullie waren super snel beschikbaar en flexibel in de planning. Een betrouwbare en professionele partij die goed werk levert tegen een vriendelijke prijs!

19 oktober 2017
Eric Millenaar – Prinsenbeek

“Er moest bij ons een grote eik gerooid worden. Omdat we Boomrooierij Weijtmans in Etten-Leur aan het werk hebben gezien hebben we gebeld. Het contact was erg correct en vriendelijk. Wij zijn erg tevreden hoe het werk is uitgevoerd. De mensen waren stipt op tijd en hebben snel en efficiënt gewerkt. De mensen van Weijtmans zijn erg prettig en werken heel netjes: alles is super schoon opgeleverd, er lag geen snipper meer. Top!”

 

13 en 14 maart 2017
P. Vogelaar – Dinteloord

“Op een locatie in Steenbergen moesten 15 bomen gerooid worden.  Tijdens onze eerste kennismaking werd er direct vertelt hoe e.e.a. ging gebeuren. Er werd tijd aan besteed en rustig met elkaar besproken en dat gaf een goed gevoel. Prima werk geleverd en alles is gebeurt zoals afgesproken. Ook is er voor de omgeving weinig overlast geweest en alles is keurig afgewerkt. Wij zijn erg tevreden.”

 

9 maart 2017
Fa. Alkema – Oosterhout

“Weijtmans heeft bij ons een beuk gerooid. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de werkzaamheden zijn duidelijk omschreven. We zijn zeer tevreden over de uitvoering door dit professioneel bedrijf. Indrukwekkend hoe gefocust er gewerkt wordt en na afloop het allemaal geregeld is. En als ze niet aan het werk zijn ze vriendelijk en tegemoetkomend. U heeft waarschijnlijk al foto’s genoeg, maar als u er meer wilt sturen wij die.”

 

9 maart 2017
Yolanda Krijgsman – Maartensdijk

“In onze tuin is door Weijtmans een walnotenboom gerooid.  Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, en vooraf kregen wij een professionele folder, dat was prettig en gaf vertrouwen.

Wij zijn heel erg tevreden over het kappen en ruimen van onze walnotenboom. Het team van Weijtmans was uitstekend op elkaar ingespeeld; werkte supersnel en met modern materieel. Er was geen enkele schade en alles werd netjes opgeruimd. Hele aardige jongens. De prijs was ok.”

 

7 februari 2017
Familie Koster – Oosterhout

“Het is moeilijk iemand te vinden die een apenboom durft te kappen maar via een buurman zijn we bij Weijtmans uitgekomen.  Wij zijn keurig te woord gestaan. Eerst een prijsopgave en daarna na akkoord datum geprikt. De jongens hebben echt alles keurig opgeruimd en zijn zeer zorgvuldig en voorzichtig te werk gegaan. Echt super.”

 

27 januari 2017
A.F. van Burik – De Meern

“Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Transportkosten waren wat hoger, maar dit was wel in overeenstemming gezien de afstand Udenhout – Utrecht. We zijn zeer tevreden, dit bedrijf heeft  voldoende expertise.”

 

15 januari 2017
Rinus van ‘t Westende  – Fijnaart

“Er zijn 2 bomen gerooid. Er is goed werk geleverd voor scherpe prijs. Op alle vlakken professioneel geregeld, prima job gedaan en alles wat afgesproken is wordt gewoon nagekomen.”

 

27 oktober 2016
M. Koudenburg – Bergen op Zoom
“Er moesten bij ons 6 Canadese populieren gerooid worden en via een kennis zijn we terecht gekomen bij Boomrooierij Weijtmans. We zijn zeer tevreden met de manier waarop het werk is uitgevoerd. Er is erg netjes gewerkt.”

 

25 oktober 2016
Mevr. M. Coppens – Berkel-Enschot
“Omdat we iemand zochten die deskundig is op dit gebied hebben wij Weijtmans gevraagd 2 bomen te rooien en de wortels uit te frezen. We zijn tevreden met de uitvoering.”

 

24 en 29 oktober 2016
Irma van der neut – Tilburg
“We hebben Weijtmans al eens eerder gevraagd een opdracht uit te voeren en dat is ons toen goed bevallen. Ook deze keer was het rooien en wortels frezen naar tevredenheid uitgevoerd; geheel in lijn met wat je mag verwachten van een gerenommeerd bedrijf. Ga zo door!”

5 september 2016
Fam. Bloemsaat – Kaatsheuvel
Rooien noteboom in achtertuin: “Alle lof voor degenen die de klus geklaard hebben. Het was snel klaar en alles is daarna keurig opgeruimd zonder schade aan de omliggende beplanting.”

 

22 september 2016
Fam. Cival – Breda
“We hebben op internet gezocht en naast anderen ook Boomrooierij Weijtmans gevonden. De prijs was goed en over het uitgevoerde werk zijn we zeer tevreden.”

 

13 september 2016
Frank van Goethem – Helvoirt
“Weijtmans is ons door derden aanbevolen. Na ons eerste contact met Kees Weijtmans hadden we een goed gevoel dat het in orde zou komen. Onze ervaring is erg positief dankzij de toegewijde, vakkundige en zorgvuldige medewerkers die hard doorwerken. Een team, attent op alles, die het terrein voorbeeldig schoon oplevert.”

 

6 september 2016
Mevr. Ellie Jacobs – Malden
“Er moesten 2 bomen bij ons gerooid worden en dit is door Boomrooierij Weijtmans prima uitgevoerd. Wij zijn dan ook erg tevreden met het resultaat.”

 

22 september 2016
Meta Chabot – Sprang-Capelle
“Wij hadden een den in onze achtertuin staan die over de schuur getild moest worden. Omdat Weijtmans ons door kennissen is aanbevolen hebben wij voor dit bedrijf gekozen. Over de voorbereiding, gemaakte afspraken en uitvoering van deze klus zijn we erg tevreden.”

 

25 augustus 2016
Rob van Veen – Goirle
“We hadden vergunning gekregen om een beuk uit de tuin te verwijderen. Op internet hebben we Boomrooierij Weijtmans gevonden. We hebben de keuze gemaakt vanwege de expertise en ervaring. Onze ervaring is zeer positief, dit is een professionele organisatie!”

 

14 juli 2016
Fam. Van Krimpen – Maartensdijk
Snoeien en toppen van 15 populieren: “Prettig contact met de heer Weijtmans vooraf, zeer flexibel in de planning en op de dag zelf was de klus snel gedaan m.b.v. van de telekraan van de firma Weijtmans. Veel lof voor de machinist en ik ben zeer tevreden over de uitvoering. ”

 

30 juni 2016
A.J.M. Hoefnagels – Giorle
De firma Weijtmans is ons aanbevolen en was ons ook al bekend. We hadden een moeilijke klus met het verwijderen van 3 kastanjebomen op een lastige plek. Daarom hebben we gekozen voor de ervaring van Weijtmans en over het werk zijn we zeer tevreden.

 

24 juni 2016
Fam. Borgmeijer – Tilburg
We hebben dit bedrijf op internet gevonden en vonden dit een betrouwbare partij met veel ervaring in het vak. Het kappen van de bomen en afvoeren is keurig uitgevoerd; wij zijn tevreden.

 

22 juni 2016
Jan Zwekars – Tilburg
Er moesten bij ons 4 bomen en 2 stronken verwijderd worden. Door de goede referenties op de website hebben we gekozen voor de firma Weijtmans.  Het werk is precies uitgevoerd zoals afgesproken met dhr. Weijtmans. Alles is snel en vakkundig verwijderd en alle groenafval is afgevoerd. Wij zijn blij met de keuze en zeer tevreden met de uitvoering van het werk.

15 juni 2016
José Gruijters – Raamsdonkveer
Weijtmans heeft bij ons 2 bomen gerooid en de wortels gefreesd. We zijn zeer tevreden over het werk. Reden dan we voor Weijtmans hebben gekozen is de goede referenties op internet.

 

13 juni 2016
Marike Kuperus – Bunnik
Bij ons moest een boom ingekort worden. Hiervoor is de kraan ingezet. We hadden wel wat verwarring over wat we aan hek en schutting weg moesten halen, want dat bleek uiteindelijk niet nodig. Neemt niet weg dat het werk goed is uitgevoerd, deskundig en voor een goede prijs.

 

13 juni 2016
G Aikema – Gilze
Boomrooierij Weijtmans heeft onderhoud uitgevoerd aan onze notenboom. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

 

7 juni 2016
Fam. Willemsen – Vught
Via internet hebben we Weijtmans gevonden om 2 eiken voor ons te rooien. Er zijn goed afspraken gemaakt over de uit te voeren werkzaamheden, de prijs was goed en we zijn zeer tevreden over de resultaten. Dit is een bedrijf dat dankzij haar professionaliteit te vertrouwen is in de kwaliteit van te leveren diensten.

 

1 juni 2016
Fam. Oerlemans – Vlaardingen
We hebben Boomrooierij Weijtmans gevonden op internet voor het rooien van onze den. De prijs was goed en we kregen een duidelijke offerte. Heel tevreden.

 

26 mei 2016
Thijs Galesloot – Leerdam
Weijtmans heeft bij ons een boom gerooid. Gekozen voor dit bedrijf vanwege de betrouwbare indruk en concurrerende prijs. Aan te bevelen!

 

Februari en Maart 2016
J. Matthijssen – Berkel-Enschot
De Firma Weijtmans heeft al eerder werkzaamheden voor mij uitgevoerd. Dus bij het rooien van 3 bomen en het wegfrezen van de wortels opnieuw een beroep op hun gedaan. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Ik ben erg tevreden over het werk, dit is een professioneel bedrijf.

 

16 maart 2016
E. Wilschut – Tilburg
Ik heb boomrooierij Weijtmans gevonden door te zoeken op internet. Er moest een room gerooid worden en andere bedrijven wilde het niet doen. Men kwam eerst met een kraan die niet groot genoeg was maar de tweede keer was dit wel in orde. Voor de rest ben ik correct en vriendelijk te woord gestaan en alle respect voor de werkers, ze verdienen een pluim!

 

25 februari 2016
Paul van Leuven – Rossum
Opdracht betrof het rooien, ruimen en frezen van een boom op de Beethovenlaan te Eindhoven. Heb het bedrijf op internet gevonden, goede voorbereiding, keurig te woord gestaan en heldere informatie. Weijtmans is een betrouwbaar en gerenommeerd familiebedrijf waarbij de klant nog steeds centraal staat. Ik ben zeer tevreden.

 

3 maart 2016
Familie van Thiel – Boxtel
Het bedrijf is mij door derden aanbevolen, en men had de beste offerte neergelegd. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het werk

17 februari 2016
Jan Bruntink – Tilburg
Amberboor gesnoeid en in model gebracht: Ik ben vriendelijk te woord gestaan en de prijsopgave was duidelijk. Mensen van Weijtmans komen betrouwbaar over en ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat.

 

11 februari 2016
A.van der Steen – Vlierden

Er moesten 2 bomen omgezaagd worden, waarbij de stam gedeeltelijk behouden moest blijven. Flinke klus met net als de vorige keer correct en vakkundig uitgevoerd.

 

4 februari 2016
Fam. Grijsbach – Kaatsheuvel.

Net als eerder hebben we ook nu weer Boomrooierij Weijtmans gevraagd om 3 dennen uit onze tuin te rooien en te ruimen. Wij zijn weer bijzonder tevreden met hoe het werk is uitgevoerd; de samenwerking is ons goed bevallen.

 

1 februari 2016
Van der Veer – Vlaardingen

Er moest een boom in onze achtertuin gerooid worden en de firma Weijtmans heeft deze klus correct en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.

 

25 Januari 2016
Marianne Beerman-Kok – Vlissingen

Voor het verwijderen van 4 bomen uit onze achtertuin hebben we via internet Boomrooierij Weijtmans gevonden. De goede ervaringen van andere klanten spraken ons aan. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan en de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Achteraf kan ik slechts toevoegen dat het werk ook hier prima is uitgevoerd met kundig personeel en indrukwekkend materieel. Zeer tevreden dus.

 

6 januari 2016
Monika – Eindhoven

De boom in onze achtertuin moest worden gerooid en afgevoerd maar ik wilde geen rommel in de tuin. Vooraf is iemand komen kijken waardoor ik precies wist wat er ging gebeuren en dat vond ik erg prettig. De prijs was gunstig dus heb ik gekozen voor Boomrooierij Weijtmans. Na afspraak is het werk door het vakkundig en professioneel personeel uitgevoerd. “Uw boom is in 5 minuten weg”, zei men en ik dacht dat het een grapje was. Maar inderdaad, binnen 5 minuten was de boom uit de achtertuin met de kraan over het huis getild en lag hij op straat om klein gemaakt te worden. En een half uur later was alles weg en keurig opgeruimd. Topklasse, ik zou jullie zo weer inhuren.

 

17 juli 2015
Fam. Schure  – Oisterwijk

Betreft de rooien en wegfrezen van de wortels van 2 bomen. We hadden bij de buren gezien dat Boomrooierij Weijtmans de werkzaamheden snel, netjes en betaalbaar heeft uitgevoerd. Dit was voor mij de doorslag, en we zijn heel erg tevreden over de uitvoering.

 

10 juli 2015
H. v.d. Velden – Tilburg

Na eerst door 2 bedrijven teleurgesteld te zijn hebben we Boomrooierij Weijtmans gevonden op internet. Onze kronkelwilg moest getopt worden en we zijn zeer tevreden over hoe het werk is uitgevoerd.

 

14 juli 2015
Familie Oliekan – Neunen

We hebben Boomrooierij Weijtmans gekozen voor het rooien van een paar bomen omdat ze een goede reputatie hebben. Wij zeer erg tevreden met het uitgevoerde werk.

 

15 juni 2015
Dhr. Van de Chijs – Waalwijk

Onze treurwilgen moesten gemodelleerd worden en dood hout eruit dus heb ik een briefje onder de ruitenwisser van een medewerker van Boomrooierij Weijtmans gedaan. Vervolgens is iemand komen kijken en zijn de werkzaamheden goed doorgesproken. Complimenten aan de mensen die dit werk hebben uitgevoerd – echte vakmensen. Heel erg tevreden en petje af!

9 juni 2015
Paardenpension Fancy Farm – Hogeloon

Er moesten bij ons 3 eiken gerooid worden. Wij hebben gekozen voor boomrooierij Weijtmans vanwege de ervaring, voor de veiligheid en certificering van het bedrijf. De uitvoering was super, netjes en snel gewerkt; en alles keurig meegenomen. Kortom, gewoon de beste gekozen!

 

28 mei 2015
Familie Klunder – Eindhoven

Uitgevoerd is het volgende: 8 bomen rooien , afval en hout afvoeren, boomwortels wegfrezen en de grond aanvullen en vernieuwen. In de voorbereiding zijn we uiterst efficiënt en zorgvuldig te woord gestaan, heel prettig om zo klant te zijn. De werkzaamheden waren duidelijk waarbij Weijtmans suggesties aangaf waar je zelf nooit aan zou denken. We zijn heel erg tevreden, en jullie teamwerk is echt top.

 

27 mei 2015
Fam. L.E.Flohr – Eindhoven

We hebben de firma Weijtmans op internet gevonden en zijn afgegaan op de goede recensies op de website en de bekendheid bij de gemeente Eindhoven. Men heeft bij ons coniferen weggehaald en nog een boom en alles wortels verwijderd. Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden – alles was OK!

 

13 mei 2015
Hagendoorn – Maarheeze

We hebben prijsopgave aangevraagd voor het verwijderen van 3 sparren. De prijs was gunstig dus gekozen voor Weijtmans. Het werk is perfect uitgevoerd; zeer snel en alles is keurig opgeruimd en afgevoerd. Complimenten!!

 

April 2015
Familie Ling – Tilburg

Wij hadden 3 wilgen te kandelaberen en Weijtmans heeft dit voor een scherpe prijs goed uitgevoerd. Wij zijn tevreden met de uitvoering dit werk.

 

17 en 21 April 2015
Van den Wildenberg – Goirle

Omschrijving werkzaamheden: het kappen van 2 bomen. Ik ken Boomrooierij Weijtmans vanuit mijn werk , ik werk bij woonstichting Leystromen. Men heeft ons keurig geholpen en duidelijke afspraken gemaakt. We zijn dan ook zeer tevreden want het werk is vakkundig, snel en netjes uitgevoerd. Ik kan Weijtmans daarom ook bij iedereen aanbevelen!

 

19 januari 2015
Cees Notenboom – Dongen

De werkzaamheden betroffen het uitsnoeien van oude beukenbomen. Weijtmans heeft reeds eerder werkzaamheden bij ons verricht, en ook deze keer zijn we correct en vriendelijk te woord gestaan. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid waarmee de uit te voeren werkzaamheden zijn volbracht.

 

21 januari 2015
C. van Benthem Jutting – Eindhoven

De firma Weijtmans is ons aanbevolen door derden. Zij hebben een krul wilg uit onze achtertuin gerooid met hun telescoopkraan.  Vooraf was duidelijk en netjes aangegeven hoe en wat er ging gebeuren. En eerlijk gezegd leek het ons wel mooi om te zien hoe dat werkt met de speciale kraan van Weijtmans. Ik had zelf of met vrienden er geen zin in de boom zelf neer te halen, met alle gevaren van dien. Wij zijn zeer tevreden met het uitgevoerde werk.

 

15 januari 2015
B. Cattel – Berkel Enschot

Weijtmans had in het verleden al eens goed werk geleverd bij een kennis van ons. Daarom hebben wij hen gevraagd voor het toppen van onze conifeer.  Wij zijn heel erg blij met de uitvoering; beter kon het m.i. niet. De mensen verschenen keurig op tijd en klaarden de klus netjes binnen de opgegeven tijden. Daarna is alles netjes opgeruimd!

 

30 december 2014
Fam Welten – Eindhoven

Een medewerker van boomrooierij Weijtmans was opnames aan het doen voor de gemeente in onze buurt. Na persoonlijk contact heeft men ons netjes offerte gemaakt met een goede omschrijving van de werkzaamheden. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering (het toppen van twee ceders) maar hadden dit ook wel verwacht omdat we Weijtmans regelmatig voor de gemeente werk zien doen in het ons belendende park al veel werkzaamheden voor de gemeente gedaan heeft.

22 december 2014
Fam. Turlings – Vught

Er moesten bij ons een paar bomen gesnoeid worden en de firma Puur groenprojecten heeft ons Weijtmans aanbevolen omdat zij de klus goed aankunnen. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering.

 

17 december 2014
Sjef de Backer – Gastel

Boomrooierij Weijtmans heeft bij ons 4 bomen gesnoeid en de wortels gefreesd van 1 boom. De keuze voor Weijtmans is gemaakt op basis van recommandatie en de goede prijs. Wij zijn heel tevreden met het resultaat.

 

4 december 2014
Aad van Wensen – Tilburg

Een paar maanden geleden heeft Weijtmans een boom uit de voortuin gerooid. Over dit werk waren we heel tevreden. Deze keer moest een berk in de achtertuin gerooid worden. Ook nu is na telefonisch contact alles keurig uitgevoerd zoals afgesproken. De boom stond naast een naast een glazen kas / tuinhuis en moest over het huis getild worden. Groot risico op schade als je niet weet wat je doet of niet het juiste materiaal hebt. Weijtmans heeft de juiste spullen en vakmensen, en een uitstekende reputatie. Ze hebben dit ook bij ons weer waargemaakt. Wij zijn bijzonder tevreden.

 

15 september 2014
Fam. Engelen – Breda

Omschrijving werkzaamheden : rooien van 4 coniferen wortels onder tegels weghakken en tegels terugleggen.
De administratieve afhandeling was correct en vriendelijk. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Wij zijn tevreden.

 

12 september 2014
Familie van Hoof – Hilvarenbeek

Omschrijving van de werkzaamheden: het snoeien van een aantal bomen.
Boomrooierij Weijtmans is ons aanbevolen. Daarom en vanwege de ervaring en het feit dat het een betrouwbaar bedrijf is hebben wij voor Weijtmans gekozen. De werkzaamheden waren vooraf keurig omschreven zodat we precies wisten waar we aan toe waren. Wij zijn erg tevreden over de geleverde prestatie.

 

9 september 2014
Fam. Roos – Tilburg

Omschrijving werkzaamheden: 1 boom rooien (voortuin) stuk stronk weghalen achtertuin + stronk in voortuin met machine weghalen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan. Het stuk stronk in de achtertuin was gepland op 2 uur werk, terwijl de twee aardige mannen het in een kwartiertje geklaard hebben. Ik ben tevreden over de verrichte werkzaamheden.

 

4 september 2014
Fam. Janssen – Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van kersenboom.
Ik ben bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen via onze buurvrouw. We hadden met de buren afgesproken om een aantal bomen te laten rooien. Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. We zijn zeer tevreden over het werk van Weijtmans.

 

4 september 2014
De familie I. van Driel  – Eindhoven

Omschrijving van de werkzaamheden: er moesten 8 bomen worden gerooid.
Via een kennis ben ik terecht gekomen bij Weijtmans. Het contact met de mensen was vriendelijk en ik ben correct te woord gestaan. Wat ik wel jammer vond is dat, omdat de werkmensen iets vooruit liepen op hun planning, ik niet helemaal bij de uitvoering aanwezig kon zijn. De bomen waren snel neergehaald en afgewerkt en de boomstronken zijn netjes gefreesd. De begroeiing en het gras is niet of nauwelijks beschadigd en alles is netjes opgeruimd. De uitvoering van het werk was echt een geoliede machine. Voordat de volgende boom omgezaagd is zijn alle takken en het hout van de eerste boom al weggehaald. En er is goed op het verkeer en de veiligheid gelet. Kortom: vakkundig en helemaal top! De prijs was prima dus zijn wij zeer tevreden.

 

31 augustus 2014
Jan Beljaars  – Gilze

Omschrijving werkzaamheden: Een 50 jarige Berkenboom uit de achtertuin verwijderen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, telefonisch is alles afgewerkt en over de prijs waren wij het eens. De boom werd, voor ons en voor de buurt zeer spectaculair met de kraan verwijderd, zonder beschadiging van de tuin en alles is netjes opgeruimd zoals telefonisch afgesproken. Ik ben dan ook zeer tevreden.

 

19 augustus 2014
Peter Leijtens – Waalwijk

Omschrijving werkzaamheden: Boom rooien.
Ik ben via internet bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen. De administratieve afhandeling was correct. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Het zou wel makkelijk zijn om een kopie te krijgen van de werkbrief en prijs, nu moest ik dit zelf onthouden. Ik heb al eerder iets door Weijtmans laten doen en ben zeer tevreden.

14 augustus 2014
H.J.C.A. van Stekelenburg – Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: Er moesten 3 hele grote bomen uit onze voortuin verwijderd worden, elke boom was ongeveer 2,5 ton. We hebben vooraf aan de werkzaamheden een keurige offerte gekregen waarin de werkzaamheden en voorwaarden keurig zijn vastgelegd. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd, hier zijn we zeer tevreden over. Boomrooierij Weijtmans is ons door een kennis aanbevolen waar ook een werk is uitgevoerd en wij zullen deze firma zeker ook aanbevelen.

 

13 augustus 2014
Familie Vening – Eindhoven

Omschrijving werkzaamheden: het rooien van 2 bomen rooien en verwijderen van de wortels.
Boomrooierij Weijtmans is ons aanbevolen door de boomchirurg de geadviseerd heeft de bomen te laten rooien. Vooraf is keurig prijsopgave gedaan en ons uitgelegd hoe men de werkzaamheden zou uitvoeren. Het waren flinke bomen dus was het best een lastige opdracht. De aangeboden prijs was reeel. Wij zijn zeer tevreden over de uitvoering van het werk.

 

13 augustus 2014
K.H.J. Buschow – Waalre

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van een den in de achtertuin.
De den was door de wind al scheef gaan staan, wat een gevaarlijke situatie inhield. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven, wij zijn zeer tevreden.

 

11 augustus 2014
Wim Bisschops – Langeweg

Omschrijving werkzaamheden: frezen van boomstronken.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, een actieve en vriendelijke benadering. Wij zijn zeer tevreden.

 

8 augustus 2014
Fam. A. Biemans – Sprang Capelle

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van bomen.
Ik ben correct en vriendelijk te woord gestaan, de uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

 

29 juli 2014
I. van Nes – Breda

Omschrijving werkzaamheden: Rooien van 1 boom.
Ik heb al eerder met Boomrooierij Weijtmans gewerkt, ook via internet rond het verkrijgen van een omgevingsvergunning. De uit te voeren werkzaamheden en voorwaarden waren duidelijk omschreven. Mijn opmerking: De snelheid van reactie en professionaliteit van uitvoering van het werk is erg goed, wij zijn dan ook zeer tevreden.

 

2 juli 2014
Familie Kivits – Tilburg

Omschrijving werkzaamheden: apenboom weghalen.
Ik ben via internet bij Boomrooierij Weijtmans terecht gekomen. Alles is keurig afgehandeld en wij zijn tevreden.

 

juni 2014
Theo van Gils – Tilburg

Ik ben via mond-op-mond reclame Weijtmans terecht gekomen. We zijn netjes te woord gestaan, alles afspraken waren vooraf duidelijk. Het werk is goed uitgevoerd, we zijn dan ook zeer tevreden.

 

Juni 2014
Familie Van Vliet – Molenhoek

Omschrijving van de werkzaamheden: Boom rooien.
We hebben voor boomrooierij Weijtmans gekozen omdat de prijs goed was en men snel de klus kon afwerken. Het hele werk binnen twee en een half uur afgewerkt wat vooraf ook ingeschat was. Weijtmans heeft het hout overgenomen. Een compliment voor de gemotiveerde medewerkers van dit bedrijf. Ze hebben de klus uitstekend uitgevoerd en zijn met hun enthousiasme echt een visitekaartje voor uw bedrijf. Wij zijn zeer tevreden.

 

12 juni 2014
Frank Claassen – Directievoerder integrale reiniging en rooibestek Gemeente Eindhoven

“Graag wil ik iedereen bij de firma Weijtmans bedanken voor de al jaren goed lopende samenwerking. De firma is voor de gemeente Eindhoven momenteel de contractpartner voor het rooien van bomen in de openbare ruimte. Zelf ben ik nu sinds twee jaar de opdrachtgever voor het rooien van bomen en ik kan zeggen dat dit fantastisch verloopt, het gebeurt altijd op een professionele en efficiënte wijze. Ook de nazorg is in prima handen.”

17 april 2014
Familie Verhoeven – Zeebruggestraat, Eindhoven

“Wij zullen uw bedrijf zeker adviseren in voorkomende gevallen”

 

12 februari 2014
Wim van de Sande – Uitvoering en Advies Gemeente Tilburg

Bij deze bedank ik u en uw medewerkers voor de perfect gecoördineerde rooiactie in de Molenbochtstraat. Een goede voorbereiding waarbij in drie fasen binnen de afgesproken tijd 59 bomen verwijderd zijn. Dit zonder noemenswaardige overlast voor de bewoners en complete ontzorging van de opdrachtgever de gemeente Tilburg.

21 oktober 2013
José Graafsma – Wijkcoördinator Gemeente Eindhoven

Op 14 oktober heeft een team van jullie mensen de populieren gerooid die op de hoek van de Vlokhovenseweg en de Samarialaan stonden in Eindhoven. Namens de bewoners wil ik jullie mensen bedanken en de complimenten overbrengen voor de manier waarop ze deze klus geklaard hebben. De bewoners zijn er zeer tevreden over!

29 augustus 2013
Kasteel Nieuwerbroek te Beesel

Bij het rooien van 17 eikenbomen in Beesel (Limburg) heeft de heer Geerlings de geschiedenis nog eens vastgelegd.
Lees hier het verhaal: Bomen rooien Kasteel Nieuwenbroek te Beesel

STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 - 511 14 83

KLANTREFERENTIES