Materieel


Koploper in materieel en wagenpark

 

Dankzij het uitgebreide wagenpark van Boomrooierij Weijtmans voeren wij elke opdracht snel, vakkundig en efficiënt uit; groot of klein. Wij hebben o.a. de volgende voertuigen beschikbaar:

 

Unieke telescoopkranen – die tot 32 meter hoogte takken vastpakt en afzaagt. Met deze speciaal door en voor ons ontwikkelde kranen voeren wij  opdrachten op moeilijke plekken uit en werken wij veilig in stedelijke gebieden of drukke werklocaties. Wij hebben op dit moment 3 van deze kranen in bedrijf.

 

Loaders en processors – van klein naar groot; om in te zetten in bospercelen voor het uitrijden van bomen; of verwijderen van populieren bij boerderijen of op landerijen.

 

Totaal 12 vrachtwagens voor vervoer van blad, takken en stamhout of voor het verplaatsen van onze machines. Recent nieuw toegevoegd aan het wagenpark van Boomrooierij Weijtmans is de DAF XF Euro-6 bakwagen met aanhanger en een GINAF CF Euro-6 met speciaal opbouw en laadkraan.

 

Diverse hoogwerkers voor snoei en onderhoudswerk.

 

Freesmachines in meerdere formaten, voor klein en groot stobben freeswerk.

 

De nodige service voertuigen die zijn voorzien van bebording voor veilige verkeersbegeleiding en het afzetten van werklocaties.

STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 – 511 14 83

KLANTREFERENTIES