We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Iepen verwijderaar

Iepziekte geconstateerd? Laat de iep vakkundig verwijderen.

Boomrooierij Weijtmans is volledig gecertificeerd om Iepen te verwijderen. Boomrooierij Weijtmans is gespecialiseerd in het verwijderen van Iepen. Geen enkele locatie is onmogelijk voor Weijtmans. Is uw Iep aangetast door bijvoorbeeld Iepziekte? Dan is het zaak de boom zo spoedig mogelijk te verwijderen. Met de inzet van ons speciaal materiaal verwijderen wij de boom vakkundig en veilig. Geen enkele locatie is onbereikbaar voor Boomrooierij Weijtmans.

Ook voor het rooien, snoeien en verzorgen van Iepen of andere bomen bent u bij Weijtmans aan het juiste adres. Boomrooierij Weijtmans is een ERBO groenkeur erkende onderneming en landelijk gecertificeerd Iepen verwijderaar. Ons bedrijf heeft een lange traditie in de boomrooierij. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we alle vakkennis en het beste materiaal in huis. Naast het rooien van de Iepen verzorgen wij ook voor de gecontroleerde afvoer en verwerking van het afval. Verder stobben frezen van de wortels.

Wat zijn de voordelen als Weijtmans uw Iep verwijdert:

  • Maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Gecertificeerd specialisme: ook in bomen snoeien en boomverzorging.
  • Iepen verwijderen van een moeilijke plek: met de unieke telescoopkraan heeft Weijtmans het juiste materiaal beschikbaar.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier tot projectmatig rooien.

Vakkundig uw Iep verwijderen?

Wilt u vakkundig een Iep laten verwijderen? Boomrooierij Weijtmans is een gecertificeerde om iepen te verwijderen en verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Neem vandaag nog contact op.

Certificaat Erkend Iepen aannemer

2020 Erkend Iepen Aannemer Weijtmans (PDF)

Online offerte aanvragen