We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boom rooien Bergen op Zoom

Boomrooierij Weijtmans, voor boom rooien in Bergen op Zoom en omgeving

Bomen rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans uit Udenhout. Deze landelijk opererende specialist kunt u inzetten voor elke opdracht; particulier, bedrijf en overheid.
Uw boom rooien in Bergen op Zoom : Boomrooierij Weijtmans kan ook u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien kunt u boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor het snoeien van bomen en voor boomverzorging.

Uiteraard heeft boomrooierij Weijtmans heeft alle materieel in huis om uw boom veilig en goed te rooien. Onze gecertificeerde vakmensen voeren ook uw opdracht snel en efficiënt uit. Dankzij de inzet van onze unieke telescoopkraan kan boomrooierij Weijtmans zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen uw boom rooien. Dit bespaart u arbeidskosten en de opdracht kan veel veiliger uitgevoerd worden.

Boomrooierij Weijtmans is o.a. ERBO en Groenkeur erkend. Ons bedrijf kent dan ook een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we de juiste vakmensen en het beste materiaal in huis. Boomrooierij Weijtmans zal na het boom rooien ook zorgen voor het verwijderen van de boomstronk en afvoer van het hout.

Vakkundig uw boom rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Bomen rooien Bergen op Zoom – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Verzorgt het hele project: boom rooien, afvoer en verwerking materiaal, boomstronk verwijderen en afvullen of bestraten.
  • Erkend landelijk specialist: ook in Bergen op Zoom en omgeving.
  • Bomen rooien op moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans bespaart u in arbeidskosten.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Van enkele boom tot bosperceel: elk werk is geschikt.

Vakkundig boom rooien in Bergen op Zoom?

Wilt u vakkundig en veilig uw boom rooien in Bergen op Zoom? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig.

Bel of mail ons maar u kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen

Meest recente klantreferenties uit Bergen op Zoom

M. Koudenburg

Datum werkzaamheden: 25 oktober 2016

"Er moesten bij ons 6 Canadese populieren gerooid worden en via een kennis zijn we terecht gekomen bij Boomrooierij Weijtmans. We zijn zeer tevreden met de manier waarop het werk is uitgevoerd. Er is erg netjes gewerkt."