We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Weert

Bomen rooien Weert

De vakmensen van Weijtmans zijn de beste keuze voor bomen rooien in Weert. Boomrooierij Weijtmans is een landelijk opererend en erkend specialist in bomen rooien: ook in Weert en omgeving rooien wij bomen voor particulier, bedrijfsleven en overheid. U kunt ook bij ons terecht voor boomverzorging, bomen snoeien en houthandel en houttransport.

Dankzij jarenlange ervaring is boomrooierij Weijtmans een vakkundig specialist in bomen rooien. Zij beschikt over de beste vakmensen die allemaal goed opgeleid zijn. De werkzaamheden worden altijd vakkundig, veilig en efficiënt uitgevoerd.

Bij boomrooierij Weijtmans zijn meerdere zgn. European Tree Workers in dienst. Dit geeft u de zekerheid dat alle vakkennis aanwezig is.

Op vrijwel elke locatie kunnen wij de gevraagde werkzaamheden uitvoeren. Hiertoe beschikt boomrooierij Weijtmans over speciaal en uniek materiaal. Neem bijvoorbeeld de telescoopkraan waarmee op afstand een boom deel voor deel gerooid kan worden. Ook heeft Weijtmans modern transport materiaal beschikbaar voor op de weg en in zwaar terrein.

Naast bomen rooien zorgt Boomrooierij Weijtmans ook voor verantwoorde afvoer en verwerking van de takken en de stammen. Al het restmateriaal wordt hergebruikt in de industrie of verwerkt als biomassa.

Bomen rooien in Weert en omgeving? – kies voor Boomrooierij Weijtmans:

Boomrooierij Weijtmans verzorgt ook het verwijderen van de boomstronk en houtverwerking. Voor Weijtmans is elk werk geschikt: particulier, bedrijf en overheid. Onze ervaring spreekt voor zich: maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien. Wij zijn erkend specialist: landelijk actief – ook in Weert en omgeving. Dankzij de unieke telescoopkraan is ook een boom op een moeilijk bereikbare plek veilig en efficiënt te rooien.

Vraag vrijblijvend een online offerte aan of neem op werkdagen contact op.

Online offerte aanvragen