We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Venlo

Bomen rooien Venlo

Voor bomen rooien in Venlo kunt u prima terecht bij Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn een landelijk opererend en erkend specialist in bomen rooien. Wij werken voor particulier, bedrijfsleven en de overheid. Wilt u een boom rooien in Venlo neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ook voor bomen snoeien, houttransport en boomverzorging kunt u bij Weijtmans terecht.

Al jarenlang is boomrooierij Weijtmans actief in bomen rooien. Zij beschikt over het meest moderne materiaal voor elke klus. Vooraf komen wij bij u de situatie bekijken en bespreken samen met u de werkzaamheden. Wilt u een boom rooien; wij verzorgen ook de afvoer van het materiaal en indien nodig wordt de boomstronk door ons vakkundig verwijderd.

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en werken efficiënt en veilig. Dit geeft u de zekerheid dat het bomen rooien probleemloos uitgevoerd wordt. Bij boomrooierij Weijtmans zijn meerdere European Tree Workers in dienst. Met hun specialisme kunnen wij elke klus aan; ook complexe boomverzorging.

Wilt u een boom rooien op een moeilijk bereikbare plek? Boomrooierij Weijtmans beschikt over een unieke telescoopkraan waarmee vrijwel elke locatie probleemloos bereikt kan worden.

Bomen rooien Venlo – kies voor Boomrooierij Weijtmans:

Onze ervaring spreekt voor zich: maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien. Erkend specialist: landelijk actief – ook in Venlo en omgeving Staat de boom op moeilijk bereikbare plek: dankzij de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans kunnen we ook deze bomen rooien zonder risico en zonder schade. Boomrooierij Weijtmans verzorgt het verwijderen van de boomstronk en houtverwerking. Voor Weijtmans is elk werk geschikt: particulier, bedrijf en overheid.

Neem vrijblijvend contact op of vraag online offerte aan.

Online offerte aanvragen