We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen rooien Utrecht

Boomrooierij Weijtmans, voor bomen rooien in Utrecht en omgeving

Bomen rooien is het specialisme van Boomrooierij Weijtmans. Wij zijn landelijk specialist en elke opdracht is voor ons mogelijk; voor particulier en bedrijf. Bomen rooien Utrecht: ook in uw omgeving kan Weijtmans u uitstekend van dienst zijn. Naast bomen rooien kunt u boomrooierij Weijtmans ook inzetten voor boomverzorging en bomen snoeien.

Boomrooierij Weijtmans heeft alle materieel in huis om bomen rooien in Utrecht goed en veilig uit te voeren.

Onze gecertificeerde vakmensen voeren ook uw opdracht efficiënt uit. Dankzij de inzet van onze unieke telescoopkraan kan boomrooierij Weijtmans zelfs op de meest moeilijk bereikbare plaatsen bomen rooien. Hiermee voorkomt u de arbeidskosten van het deel voor deel rooien van de boom.

Boomrooierij Weijtmans is o.a. ERBO groenkeur gecertificeerd. Ons bedrijf heeft een lange traditie in vakkundig bomen rooien. Sinds 1921 is Weijtmans actief op dit gebied en hebben we de juiste vakmensen en het beste materiaal in huis. Naast bomen rooien zorgt boomrooierij Weijtmans ook voor het verwijderen van de boomstronk en de afvoer van het hout.

Vakkundig bomen rooien, vraag boomrooierij Weijtmans.

Bomen rooien Utrecht – de voordelen van Boomrooierij Weijtmans:

  • Intussen maar liefst 5 generaties ervaring in bomen rooien.
  • Erkend landelijk specialist: ook in Utrecht en omgeving.
  • Bomen rooien op moeilijke plek: met de speciale telescoop kraan van boomrooierij Weijtmans voorkomt u hoge arbeidskosten.
  • Verzorgt alle transport en verwerking.
  • Elk werk is geschikt: van particulier en bedrijf.

Vakkundig boom rooien in Utrecht?

Wilt u vakkundig en veilig bomen laten rooien in Utrecht? Boomrooierij Weijtmans verzorgt het werk snel, zeker en vakkundig. Bel ons of mail ons; maar u kunt ook online offerte aanvragen.

Online offerte aanvragen