We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Bomen kappen

Bomen kappen is vakwerk

De Brabantse onderneming Boomrooierij Weijtmans is landelijk speler op het gebied van bomen kappen en alle zaken rond afvoeren en verwerken van snoeihout en boomstronk. U bent van harte welkom bij de vakmensen van Boomrooierij Weijtmans voor; bomen kappen, bomen snoeien, boomverzorging en houtafvoer. Boomrooierij Weijtmans werkt voor particulier, overheid en bedrijfsleven.

Al sinds 1921 is bomen kappen een specialiteit van de familie Weijtmans uit Udenhout. Door een grote diversiteit aan opdrachten succesvol uit te voeren is dit bedrijf nu een belangrijke speler op het gebied van bomen kappen. Boomrooierij Weijtmans beschikt over modern en zeer innovatief materiaal. Zo wordt elke klus vakkundig uitgevoerd, hoe moeilijk die ook is.

Geen ruimte en toch met minimale schade kappen.

Het komt nogal eens voor dat een boom op een plek staat die voor zwaar materiaal niet bereikbaar is. Ook is het handmatig rooien van de boom geen optie omdat er onvoldoende en veilige valruimte is. Dit nog los van de flinke schade die eventueel aan de omgeving rond de boom wordt toegebracht.

Dankzij haar jarenlange ervaring heeft Boomrooierij Weijtmans een unieke telescoopkraan ontwikkeld die juist uitstekend geschikt is voor dit soort opdrachten. De kraan heeft een bereik van ruim 42 meter pakt de boom deel voor deel vast, zaagt het deel en brengt dit vervolgens gecontroleerd naar de grond. Dit gebeurt allemaal met minimale kans op schade aan de omgeving. In veel gevallen kan op deze manier veel sneller gewerkt worden waardoor de kosten een stuk lager kunnen uitvallen.

Ook beschikt Boomrooierij Weijtmans over de juiste apparatuur om de wortels van de boom weg te frezen. Tenslotte worden al de takken, het blad en stamhout afgevoerd en leveren we de werkplek keurig schoon op. Wij verwerken het afval en stamhout op een milieuvriendelijke manier o.a. tot biomassa.

Contact? Online offerte aanvragen of bel ons vrijblijvend

Heeft u een vraag over bomen kappen? Wilt u weten hoe Boomrooierij Weijtmans te werk gaat als u een boom wilt laten kappen? Neem dan vrijblijvend contact op met Boomrooierij Weijtmans. Ook kunt u direct online een offerte aanvragen om uw boom te kappen.

Online offerte aanvragen