Weijtmans ontvangt certificering Socialer Ondernemen


In juni 2018 heeft Boomrooierij Weijtmans de certificering Socialer Ondernemen (PSO) mogen ontvangen. Met deze certificering onderschrijft het bedrijf haar streven om op een maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen. PSO (Prestatieladder Socialer Ondernemen) is een meetinstrument dat objectief bepaald in welke mate een organisatie sociaal onderneemt. Hierin kunnen verschillende niveaus gehaald worden.

Bedrijven groeien op de PSO-prestatieladder als zij werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en/of kiezen voor sociaal inkopen van goederen of diensten. Op dit moment zijn al ruim 700 ondernemingen PSO-gecertificeerd en dit aantal is groeiend. Boomrooierij Weijtmans is hier recent aan toegevoegd als trede-3 deelnemer. Dit niveau houdt in dat de onderneming behoort tot de koplopers op het gebied van socialer ondernemen. Met gepaste trots tonen we daarom vanaf nu het PSO logo op onze communicatiemiddelen.

Eerder dit jaar heeft Boomrooierij Weijtmans opnieuw haar certificering op het gebied van Co2 reductie ontvangen (Co2 prestatieladder)STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 - 511 14 83

KLANTREFERENTIES