Weijtmans deelnemer Boom Innovatie Dag 2019


Afgelopen donderdag 24 oktober heeft in Udenhout de Boom Innovatie Dag 2019 plaatsgevonden. Boomrooierij Weijtmans was eveneens aanwezig bij dit evenement, gehouden bij onze buren van Boomkwekerij Udenhout.

Deze praktijkdag stond dit jaar in het teken van de waarde van bomen. Met de aansprekende titel “Groen = Poen” is stilgestaan bij de financiële baten van bomen; hoe is dit inzichtelijk te maken, hoe kun je groenbudget aantoonbaar inzetten, en welke hulpmiddelen zijn hiervoor  beschikbaar.  Rond dit onderwerp zijn meerdere (internationale) presentaties gegeven.

De waarde van groen is een actueel onderwerp. Met de huidige discussies rond het stikstofbesluit en de te halen doelstellingen voor het reduceren van CO2 wordt groenbeleid en management voor een belangrijk uitdaging gesteld. Duurzaam investeren in groen en met name in bomen is een generieke wens. Alle belanghebbenden (Overheid, de burger, het bedrijfsleven) tot een gezamenlijke visie laten komen is nog niet direct voor de hand liggend. Het helpt hierbij zeker als we groen een waarde toekennen en de te halen doelstellingen onderbouwen met een acceptabel economisch model.STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 - 511 14 83

KLANTREFERENTIES