Weijtmans behaalt opnieuw Veiligheid certificering


Begin November heeft bij Boomrooierij Weijtmans een audit plaatsgevonden in het kader de Veiligheidsladder certificering. Deze is succesvol afgesloten met het behalen van het certificaat Veiligheidsladder trede 3.

Wat houdt dit certificaat in?

De normering veiligheidsladder voorziet erin dat alle lagen in een organisatie zich bewust zijn dat veilig werken essentieel is. Dit betekent dat er in een bedrijf een cultuur is die kwesties op dit gebied bespreekbaar maakt en verantwoord gedrag stimuleert. Daarnaast wordt er breder gekeken naar de hele keten, toeleveranciers en opdrachtgevers. Veiligheid doe je met z’n allen. De veiligheidsladder verdeelt het bewustzijn in 5 treden.

Certificering Boomrooierij Weijtmans

Per begin November is voor onze onderneming vastgesteld dat we voldoen aan de criteria van trede 3. Dit houdt in dat de te respecteren veiligheidsregels belangrijk zijn en deze helder zijn gedefinieerd. Iedereen in het bedrijf, ook het hoger management, kan aangesproken worden op naleving van regels. Het management stimuleert veilig werken actief.

Uiteraard is deze certificering, van groot belang voor onze onderneming. Veiligheid is een onderwerp dat nooit uit het zich verloren mag worden.STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 - 511 14 83

KLANTREFERENTIES