Raad het juiste aantal straatstenen.


We zijn ontzettend trots op ons nieuwe bedrijfscomplex. Maar er moet nog wel het e.e.a. gebeuren voordat alles tiptop in orde is.  Daarom hebben wij een vraag voor de vrienden van Boomrooierij Weijtmans; Kees Weijtmans heeft jullie hulp nodig!

Onze vraag betreft het buitenterrein van ons bedrijfscomplex (zie bovenstaande foto). Van het terrein is 1,2 ha voorzien van bestrating. Kees krijgt binnenkort de rekening van een flinke hoeveelheid betonklinkers. Kun jij tot op de steen nauwkeurig raden hoeveel klinkers in totaal gebruikt zijn; inclusief breuk, halfjes en misbaksels.…? Doe dan mee met onze Facebook competitie.

Meedoen is simpel: ga naar de FB pagina van Boomrooierij Weijtmans, zoek het bericht over deze wedstrijd op en reageer met jouw antwoord. De winnaar is degene die het dichts bij het juiste aantal zit en die belonen we met een leuke en vooral gezellige prijs.

Ga hier naar de Facebook pagina van Boomrooierij Weijtmans.

Deze competitie is per 23 mei 2019 afgesloten.

Voorwaarden: Personeel van Boomrooierij Weijtmans en/of medewerkers in dienst van of gelieerd aan bedrijven betrokken bij de uitvoering van dit bouwproject zijn uitgesloten van mededinging in de competitie.STUUR E-MAIL

ONLINE OFFERTE

BEL ONS

013 - 511 14 83

KLANTREFERENTIES