We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Projectleider (37-40 uur/week)

Projectleider (37-40 uur/week)

Status: In behandeling

Vereist:

 • Organisator
 • Communicatief
 • Resultaatgericht
 • Besluitvaardig
 • Probleemoplossend
 • Nauwkeurig
 • MBO / HBO werk en denkniveau

Aanbieding:

 • Uitdagende functie
 • Afwisselend binnen en buiten
 • Werken bij een marktleider
 • Informele en vooral gezellige werksfeer
 • Je kennis verder uitbouwen
 • Indicatie bruto maandsalaris € 3.700 - 4.500 (o.b.v. 40 uur).

Meer informatie?

Danique van den Anker

Vacature:

Door een toenemend werkaanbod met mooie uitdagende projecten zijn wij op zoek naar die enthousiaste persoon die het geweldig vindt om te schakelen tussen medewerkers, projectadministratie, opdrachtgevers en diverse stakeholders die betrokken zijn bij het beheer van bomen en bossen. Je begeleidt projecten van kop tot staart en werkt hierbij intensief samen met onze projectadministratie en de afdeling planning.

Ben jij die assertieve projectleider met communicatieve vaardigheden die ervoor kan zorgen dat we tussen de spreekwoordelijke bomen door het bos nog blijven zien? Stroop jij graag jouw mouwen op om te zorgen dat wij fans van onze opdrachtgevers maken? En vind jij het prettig om te bouwen aan duurzame relaties?

Jouw typische werkdag:

Hoe zou jouw dag eruit kunnen zien?

’s Ochtends start je, op kantoor of op locatie, met een ploeg een werk op. Dit kan een beheermaatregel zijn in een bos, maar ook een boom op een lastige locatie bij mevrouw Janssen in de achtertuin. Jij zorgt ervoor dat iedereen weet wat hij moet doen en wat er is afgesproken over het eindresultaat.

Vervolgens rijd je door naar een volgende locatie om de situatie te bekijken voor het rooien van een rij bomen in de openbare ruimte. Met de boomeigenaren stem je af wat er moet gebeuren en neem je niet alleen de bomen op, maar bekijk je de gehele situatie en ben je alert op de omgeving. Kan het werk efficiënter uitgevoerd worden door het plaatsen van wegafzettingen, of parkeerverboden? Zijn er nog vergunningen nodig? En welke machines zijn er nodig om de Weijtmans-kwaliteit te kunnen garanderen? Deze gegevens verstuur je (digitaal) naar de projectadministratie, zodat deze er een correcte offerte van kunnen maken.

Wanneer je op kantoor komt maak je eerst even een praatje met je collega’s en begin je aan een plan van aanpak voor het verwijderen van bomen langs een snelweg, of neem je een rooibestek door waar we op in willen schrijven.

Projectleider (37-40 uur/week)
Projectleider (37-40 uur/week)

Werken bij Weijtmans:

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde tree workers (ETW'ers) en tree technicians (ETT'ers). Verder hebben we medewerkers met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuurbescherming (WNB) niveau 2 en 3 afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP'ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

Naast Udenhout heeft Boomrooierij Weijtmans ook een bedrijfslocatie in Son en Breugel. Hier is bomenrooibedrijf Kuijpers gevestigd waarmee onze onderneming nauw samenwerkt. Vanuit hier bedienen wij een groot aantal klanten in Eindhoven en ruime omgeving.

De sollicitatieprocedure:

Stap 1: Neem contact op met Danique van den Anker (HR / Boomrooierij Weijtmans). Dat kan telefonisch, whatsapp of email.

Stap 2: Eerste kennismakingsgesprek met Danique. Vooraf heb je je CV en motivatie gestuurd.

Stap 3: Tweede gesprek met een collega en een directielid.

Stap 4: Je ontvangt ons aanbod.

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met je  hebben overlegd. Na afronding van de procedure worden alle gegevens maximaal 1 jaar door ons beveiligd opgeslagen,tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.