We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Medewerker Binnendienst (24-40 uur/week)

Vereist:

 • Microsoft Office heeft geen geheimen voor je.
 • Je hebt oog voor processen en vindt het leuk deze te optimaliseren.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Aanbieding:

 • Werken in een informele en gezellige werksfeer.
 • Een gezonde, innovatieve onderneming.
 • Werkweek 24– 40 uur (de juiste invulling bepalen we samen).
 • Indicatie salaris € 2.300 en € 2.750 bruto per maand (o.b.v. 37 uur en jouw ervaring).
 • Werken bij een marktleider!
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag, in overleg tussen 8:00 en 18:00 uur.
 • 25 vakantiedagen (naar rato), pensioenregeling.
 • Opleidingsmogelijkheden.

Meer informatie?

Vacature:

Door jouw talent tot verbinden, structuur aanbrengen en dingen goed vastleggen zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klanten nog beter geholpen worden. Onderscheidend is de informele sfeer bij Boomrooierij Weijtmans; en hadden we de Brabantse gezelligheid al genoemd? Voeg toe de afwisseling en de grote mate van vrijheid en het plaatje is compleet.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Telefonisch aanspreekpunt.
 • Beheer van mailboxen.
 • Agendabeheer.
 • Opstellen van offertes, mandagenstaten, kostenoverzichten en facturen.

Jouw typische werkdag:

’s Ochtends begin je met een kopje koffie en bekijk je de algemene mailbox, je maakt samen met je collega’s een planning hoe je het werk voor die dag indeelt. Ondertussen krijg je een telefoontje van een (potentiële) klant. Jij neemt de gegevens op en probeert zoveel mogelijk informatie in te winnen over het project en zet deze in ons systeem. Het systeem zorgt er dan voor dat onze projectleiders hier melding van krijgen en dit oppakken. 

Je gaat aan de slag met de binnengekomen opnameformulieren waar jij verzorgde offertes van maakt en gaat daarna aan de slag met het afhandelen van de facturen van crediteuren en debiteuren. Tussendoor verwerk je binnenkomende mailtjes en telefoontjes.

Je verzamelt, controleert en verwerkt de gegevens van de afgeronde projecten en zorgt dat die juist ingevuld per project in het systeem komen.

Aan het eind van de dag overleg je met de projectleiders over lopende zaken en onbeantwoorde vragen.

Medewerker Binnendienst (24-40 uur/week)
Medewerker Binnendienst (24-40 uur/week)

Werken bij Weijtmans:

Boomrooierij Weijtmans is specialist in het rooien van bomen, bomen snoeien, boomverzorging, bosbeheer en in- en verkoop van hout en biomassa. Dit typisch Brabants familiebedrijf is al meer dan 100 jaar succesvol actief en maakt op dit moment een flinke groei door. Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden.

De sollicitatieprocedure:

Ben je enthousiast geworden? Neem contact op met Annemarie Reijerman, HR Weijtmans, via telefoon of app op nummer 06 - 15 20 24 82, stuur een e-mail met CV en jouw motivatie of reageer via de link hieronder, als inleiding voor een goed gesprek.

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met hebben overlegd.

Na afronding van de procedure worden alle gegevens door ons beveiligd opgeslagen tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.