We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Administratief Medewerker (32-37 uur/week*)

Administratief Medewerker (32-37 uur/week*)

Status: In behandeling

Vereist:

 • Je bent thuis in de bekende Microsoft producten.
 • Basiskennis boekhouden.
 • Ervaring met Exact (Exact Synergy en Globe) is een pre maar geen must.
 • Je kunt uitstekend processen herkennen en durft deze te optimaliseren.
 • Je bent taalvaardig in woord en schrift.

Aanbieding:

 • Werken bij een marktleider.
 • Een kerngezonde, innovatieve onderneming.
 • Informele en gezellige werksfeer.
 • Werkweek 32 – 37 uur; *de juiste invulling bepalen we samen.
 • Indicatie salaris € 2.300 en € 2.750 bruto per maand (o.b.v. 37 uur en jouw ervaring).
 • Uitstekende verdere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie?

Danique van den Anker

Vacature:

Door een toenemend werkaanbod zijn wij op zoek naar een medewerker (m/v) die ons gaat helpen onze project- en financiële administratie op orde te houden. Het inspireert jou om te schakelen tussen medewerkers, projectleiders, opdrachtgevers en diverse stakeholders die betrokken zijn bij het uitvoeren van onze projecten. Jij regelt dat de administratie van projecten van kop tot staart goed wordt verzorgd.

SPREEKT DIT JE AAN?

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant én voor je collega’s.
 • Je verzorgt de projectadministratie.
 • Klanten ontvangen nette offertes en correcte facturen.
 • Je helpt mee de financiële administratie up-to-date te houden.
 • Zelfstandig werken met grote mate van verantwoordelijkheid heeft je voorkeur.

Natuurlijk is dit een uitdagende functie, maar wat misschien nog wel belangrijker is dat het gewoon ontzettend leuk werk is. Onderscheidend is de informele sfeer bij Boomrooierij Weijtmans; en hadden we de Brabantse gezelligheid al genoemd? Voeg toe de afwisseling en de grote mate van vrijheid en het plaatje is compleet.

Jouw typische werkdag:

’s Ochtends begin je met een kopje koffie en bekijk je de algemene mailbox, je maakt samen met je collega’s een planning hoe je het werk voor die dag indeelt. Ondertussen krijg je een telefoontje van een (potentiële) klant. Jij neemt de gegevens op en probeert zoveel mogelijk informatie in te winnen over het project en zet deze in Synergy. Het systeem zorgt er dan voor dat onze projectleiders hier melding van krijgen en dit oppakken. 

Je gaat aan de slag met de binnengekomen opnameformulieren waar jij verzorgde offertes van maakt en gaat daarna aan de slag met het afhandelen van de facturen van crediteuren en debiteuren. Tussendoor verwerk je binnenkomende mailtjes en telefoontjes.

Je verzamelt, controleert en verwerkt de gegevens van de afgeronde projecten en zorgt dat die juist ingevuld per project in het systeem (Exact Synergy en Globe) komen.

Ondertussen komt er een vraag voor het opstellen van een bewonersbrief. Jij draait hier de hand niet voor om en dankzij jouw brief kunnen onze medewerkers buiten hun werk efficiënt en zonder klachten van buurtbewoners uitvoeren.

Aan het eind van de dag overleg je met de projectleiders over lopende zaken en onbeantwoorde vragen.

Administratief Medewerker (32-37 uur/week*)

Werken bij Weijtmans:

Vandaag de dag telt ons bedrijf ruim 40 vaste medewerkers, waaronder goed opgeleide boomrooiers, ervaren chauffeurs en kraanmachinisten, gecertificeerde tree workers (ETW'ers) en tree technicians (ETT'ers). Verder hebben we medewerkers met ECC-3 en ECC-4 (European Chainsaw) certificaat. Een groot aantal collega’s hebben de cursus Wet Natuurbescherming (WNB) niveau 2 en 3 afgerond. Naast onze vaste ploeg maken we gebruik van een flinke pool aan ervaren ZZP'ers die ons team zeer regelmatig versterken.

Wij werken vanuit een gloednieuw modern bedrijfspand in Udenhout. Hier is ter ondersteuning van de werkploegen een team aan specialisten beschikbaar die, in samenspraak met de projectleiders, zorgen dat alle projecten soepel en conform afspraken uitgevoerd worden. Naast Udenhout heeft Boomrooierij Weijtmans ook een bedrijfslocatie in Son en Breugel. Hier is bomenrooibedrijf Kuijpers gevestigd waarmee onze onderneming nauw samenwerkt. Vanuit hier bedienen wij een groot aantal klanten in Eindhoven en ruime omgeving.

De sollicitatieprocedure:

Ben jij enthousiast geworden van bovenstaande werkomschrijving en heb je interesse om onderdeel te zijn van dit typisch Brabantse familiebedrijf? Neem contact op met Danique van den Anker via telefoon of app op  nummer 06 53 90 19 31 of stuur een e-mail met CV en jouw motivatie naar Danique als inleiding voor een goed gesprek

Vertrouwelijke informatie en privacy:

Jouw sollicitatie ontvangen en behandelen wij in volledige vertrouwelijkheid. Je persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en uitsluitend ten dienste van de lopende procedure gebruikt. Nooit zal door ons een referentieonderzoek gedaan worden zonder dat we dit vooraf met je hebben overlegd.

Na afronding van de procedure worden alle gegevens maximaal een jaar door ons beveiligd opgeslagen tenzij je ons aangeeft hierop geen prijs te stellen.