We gebruiken cookies om het verkeer van onze website te analyseren. U kunt kiezen of u hiermee akkoord gaat.

Voorkeuren aanpassen
Boom voor een Boom

Boomrooierij Weijtmans bestaat dit jaar 100 jaar en dat willen we samen met u vieren. Met de Boom-voor-een-Boom jubileumactie is het extra aantrekkelijk om zaken met ons te doen. Wij geven een prachtig cadeau weg: u krijgt van ons een gratis boom!

100 jaar jubileumactie:
Nu tijdelijk gratis bomen cadeau!

De Boom-voor-een-Boom jubileumactie werkt als volgt:

  • U geeft Boomrooierij Weijtmans opdracht werkzaamheden uit te voeren. Na afronding van uw opdracht ontvangt u van ons een kortingscode.
  • U gaat naar de webshop boomvooreenboom.nl waar wij een selectie van bomen aanbieden die bij uitstek geschikt zijn voor in de tuin. Kies uw boom of bomen* en reken af met de kortingscode. Let op: als u extra bomen wilt bestellen dan kan dit, u kunt deze direct in de webshop afrekenen!
  • De volgende stap is om samen een aflevermoment af te spreken. Uw bestelling zal op de afgesproken datum klaarstaan bij tuincentrum Natuurlijk Tilburg! Hierover krijgt u vooraf per email bericht.
  • De door u bestelde boom of bomen worden geleverd door een gerenommeerde boomkweker. De bomen worden door deze specialisten zorgvuldig transport- en plantklaar gemaakt.

Meer weten en voorwaarden?

Lees de informatie op de actiewebshop boomvooreenboom.nl

*Per klant worden maximaal 5 bomen cadeau gegeven. Het juiste aantal cadeau-bomen wordt vastgesteld a.d.h.v. de bruto factuurwaarde. Zie hiervoor de voorwaarden (PDF)

Bomen planten is hard nodig

Het jubileumjaar van Boomrooierij Weijtmans staat helemaal in het teken van bomen. Dat is natuurlijk logisch want bomen zijn een prominente factor in de rijke historie van ons bedrijf. Ook in de actualiteit spelen bomen een belangrijke rol. Meer bomen planten helpt in het oplossen van het klimaatprobleem. Daarom moet het boomarsenaal in Nederland flink groeien. Door vandaag een boom te planten creëren we voor de toekomstige generaties een groene en gezonde leefomgeving. Uw boom gaat hierin bijdragen!